ezine.bg»Споделени Истории»Искрено и споделено»Боря се със себе си, а трябва да взема решение

Боря се със себе си, а трябва да взема решение

Боря се със себе си, а трябва да взема решение
Здравейте. Пиша ви с молба за съвет. Трябва да взема може би най-важното решение в живота си и не мога да го направя. Каквото и да е то, може би след години ще се упреква. За това ви моля за помощ.

Аз съм на 28 години. Имам сериозна връзка от 6 години. Нещата между нас вървят много добре. Обичаме се и се разбираме. Решихме, че вече е време да имаме дете. И започнахме опитите.

Но нищо не се получи.Всеки път го правехме с много любов и надежда. Но уви. Направихме консултации с лекари – специалисти. Всички мои изследвания показваха, че няма проблем да имам дете.

Подложиха на изследване и съпруга ми.Оказа се, че проблемът е при него. И двамата се чувствахме ужасно. В един разговор той ми каза, че е готов да се разделим и аз да намеря друг, от който мога да имам деца.

Беше готов на всичко, само да знае, че аз съм щастлива. Но сърце не ми дава да го напусна. Ние се обичаме. Не знам какво да избера, любимия човек до себе си или да имам дете от друг мъж, който сигурно няма да обичам така силно.

Разкъсвам се от болка. Аз знам, че искам да имам и двете, но това е невъзможно. Моля ви за помощ и съвет.

Благодаря предварително на тези, които ще проявят съпричастност към проблема ми и ще ми помогнат да взема по-безболезненото решение.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (43)

Изпрати
vilsan
vilsan
17.09.2013 15:56
Не не го изоставяй пробвайте ако не се получи защо не си осиновите едно.
1
0
г-н никой
г-н никой
17.09.2013 15:56
не го уставя пробвай те а ако не става пробвайте инвитро с донор
2
0
asdsf
asdsf
16.09.2013 01:14
НЕ ГО ОСТАВЯЙ В НКАКЪВ СЛУЧАЙ!
Продължавайте да опитвате и не се отказвайте! Заедно ще се сравите с всичко!

Желая ви от цялото си сърце - все така силна и споделена любов, безкрайно щастие и детски смях скоро да звучи в дома ви!
1
0
ме
ме
15.09.2013 02:24
Не оставяй мъжа си!
2
0
Цвети
Цвети
14.09.2013 07:46
Прочетох Вашата история.Мисля че няма невъзможни неща, особено когато двама души се обичат, искат да бъдат заедно и да се радват на една рожба заедно. След като проблемът е във вашият съпруг нещата са по лесни.Знаете че има инвитро оплождане от донори .Биологичен баща няма нищо с ,,ИСТИНСКИ ,,Така че според мен Вие почти нямате проблем .Не знам дали сте разговаряли със съпруга си за тази възможност и каква е неговата реакция ,но това е възможност и той да бъде родител .Вие можете да се разделите
но това няма да реши неговият проблем.
Така че ако не сте провели разговор по тази тема направете го....Надявам се да да стигнете до правилното решение.
Успех Цвети
2
0
н.
н.
11.09.2013 20:59
Наскоро бях чела за църкви и манастири в Бг ,имаше една ,но не се сещам коя беше ,да се помолиш да имаш рожба и дано господ ви дари с такава радост, потърсете в нета да разберете коя е.
1
0
Веселин
Веселин
11.09.2013 20:53
Заповядайте в Тутракан, тук имаме чудесни лекари, двама доктори Бойчеви, единия Любомир, другия Богомил.
И аз имах проблеми, но с помоща Бога и на единия доктор нещата се разрешиха, сега си имаме едно чудесно момченце, здраво и пъргаво и ни радва много .
2
0
Анна
Анна
11.09.2013 20:32
Да споделя от опит :) Не можехме да имаме деца, проблема беше в мен. Мъжът ми е луд за деца, попитах го какво ще стане с нас, а той ми каза : Ми ще гледаме домати! :))Децата са допълнение към връзката.
След като се примирих с факта, че няма да имаме деца, забременях :)) с второто забременях при положение, че използвахме предпазни средства :)) А и в крайна сметка винаги може да използвате донор, предполагам мъжът ти ще обича детето като свое!
1
0
кк
кк
11.09.2013 20:29
Отговорът е много прост,ин витро забременяване със сперма от донор!Хем ще си с мъжа си,хем ще имате деца.Донорите са анонимни,мъжът ти ще е баща на децата ти!
2
0
x
x
10.09.2013 10:54
Чудя ти се на акъла как е възможно да се чудиш.Имаш ли представа,че ти си единствената жена до момента,която пише,че има мъж до себе си,който я обича и е до нея.Доколкото разбирам и ти го обичаш.Детето или ще дойде или не.Продължавайте да опитвате.Дори и да нямате има други алтернативи,можете да си осиновите.Това не е проблем.Стойте заедно и се обичайте.
1
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: