Ezine.bg»Споделени Истории»Ревност»Той се гаври с мен, а аз нямам сили да го напусна

Той се гаври с мен, а аз нямам сили да го напусна

Той се гаври с мен, а аз нямам сили да го напусна
Искам да споделя моята история. Така може би ще ми олекне - това е като да отидеш на психоаналитик. А и някой може да ми даде добър съвет как да постъпя.

И така, мъжът, който е до мен, ме кара да получавам сърцебиене всеки път, когато ме погледне. Не е красив, ни най-малко дори.

И ако не бяха очите му, които сякаш сипят весели искри, сигурно дори не би ми се сторил привлекателен - изобщо не е мой тип.

Но погледне ли ме, заговори ли ми неща, които обичам да слушам, аз се размеквам като шоколад на слънце.

Той е забавен, грижовен и със страхотно чувство за хумор. А също така и със страхотно чувство на превъзходство, което всеки ден ми показва.

Пред мен си уговаря срещи с бивши и настоящи приятелки, които кани в дома ни. Когато някоя от тях дойде на гости, той ме моли да й нося кафе и сладолед, а след това ме съветва да изгледам някой филм, докато те си поприказват в кухнята.

Всеки път сядам и гледам екрана, без да виждам филма, защото от кухнята не се чува нито звук. А след това гостенката на моя любим излиза от там с размазано червило и леко разрошена. Това се повтаря всяка седмица поне веднъж, а понякога и по-често.

Когато се опитам да говоря с него по този въпрос, той казва: "Жените обичат да се гаври някой с тях, защото са мазохисти по природа" и разговорът приключва.

След това започва проява на безкрайна нежност от негова страна, бурни страсти, които завършват с моето пълно размекване и забравяне на неприятните гостенки.

Всеки път, когато си мисля, че мога да го напусна и да го забравя, нещо в мен се размеква и не мога да направя първата крачка.

Страх ме е да си тръгна, защото знам, че той, най-вероятно, дори няма да ме потърси - все някоя от гостенките ще заеме моето място.

Не знам, как да постъпя - от една страна, се чувствам обичана и желана, а от друга съм в ужасното положение на втора цигулка.

Просто не знам какво трябва да се случи, за да се промени животът ми към нещо по-добро.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (120)

Изпрати
Мария
Мария
19.02.2014 17:50
А какви са тези приятелки??? Той като каква те представя??? Коя нормална жена ще се съгласи да бъде и в тяхното положение? Ако тази история е истина, аз бих те посъветвала да идеш на психолог.
4
0
лу
лу
17.02.2014 16:09
Върви на психиатър
5
1
иво
иво
15.02.2014 23:25
ами ти явно си мазохист, тои правилни ти го е казал щом след такива циркове още си с него, а като си мислиш че някоя ще заеме твоето място което всъщност едва дали е било някога твое, защо не помислиш че може някои да заеме неговото място ,тоест намери си някои които да те цени,като и ти него
4
0
малката русалка
малката русалка
04.02.2014 12:55
Щом продължаваш да го търпиш и търсиш съвети от непознати хора аз ще ти дам един -безплатен-.Продължавай в същия дух,принасяй кафенца и сладоледчета...съсредоточавай се във филма,който ще гледаш(така се обогатява общата ти култура)докато МЪЖЪТ ти си приказва в кухнята с новата приятелка...и недей да пишеш повече никъде тази история защото е адски смешна!!!!Непознати хора ли трябва да ти кажат,че си мазохистка,като собствения ти мъж го казва в очите ти?!?Ние ли сме хората дето трябва да ти кажем-проста патица?Ама любовта е сляпа......а може би не е!Любовта е склонна да гледа филми и да сервира кафенца,докато мъжът и си упражнява френския и гъвкавостта в кухнята!
2
1
mimi
mimi
01.02.2014 23:18
Малеее, ти си нещо крейзи!! 4уваш ли се изобщо що за глупости ... ти живееш като домашно ку4енце! Сигурна съм 4е и дом. ку4енца полу4ават любов и внимание. Сама си го слагаш!!
0
0
малко_зло
малко_зло
01.02.2014 22:46
Следващия път влез и ти с неговата доведена приятелка или му разбий мутрата и му отрежи члена хахах
0
0
карин
карин
01.02.2014 19:31
Ти нормална ли си?Какво място,бе?Той направо се гаври с теб и то,пред о4ите ти,а ти си седиш най-кротко!Как може да има толкова слабохарактерни хора?!Не си му първата нито последната :)Даже казваш 4е някоя щяла да ти заеме мястото :D какво място,бе моми4е???
4
0
знайко
знайко
22.01.2014 21:25
Тази глупост кой я измисли? Не лъжете хората ей!!!!
2
0
Baby
Baby
22.01.2014 13:42
Не си добре....щом понасяш това отношение...
1
0
Ваня
Ваня
13.01.2014 21:44
Здравей! То просто няма кво да се пише..Чудовиштето само ти е казала че жените обичат да се гаври някой с тях...е ти нали си жена, е той се гаври и с тебе...този е някакав психопат ма и ти си в това число..надявам се да не е реална тази история защото е много жалко...
1
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: