Ezine.bg»Споделени Истории»Ревност»Той се гаври с мен, а аз нямам сили да го напусна

Той се гаври с мен, а аз нямам сили да го напусна

Той се гаври с мен, а аз нямам сили да го напусна
Искам да споделя моята история. Така може би ще ми олекне - това е като да отидеш на психоаналитик. А и някой може да ми даде добър съвет как да постъпя.

И така, мъжът, който е до мен, ме кара да получавам сърцебиене всеки път, когато ме погледне. Не е красив, ни най-малко дори.

И ако не бяха очите му, които сякаш сипят весели искри, сигурно дори не би ми се сторил привлекателен - изобщо не е мой тип.

Но погледне ли ме, заговори ли ми неща, които обичам да слушам, аз се размеквам като шоколад на слънце.

Той е забавен, грижовен и със страхотно чувство за хумор. А също така и със страхотно чувство на превъзходство, което всеки ден ми показва.

Пред мен си уговаря срещи с бивши и настоящи приятелки, които кани в дома ни. Когато някоя от тях дойде на гости, той ме моли да й нося кафе и сладолед, а след това ме съветва да изгледам някой филм, докато те си поприказват в кухнята.

Всеки път сядам и гледам екрана, без да виждам филма, защото от кухнята не се чува нито звук. А след това гостенката на моя любим излиза от там с размазано червило и леко разрошена. Това се повтаря всяка седмица поне веднъж, а понякога и по-често.

Когато се опитам да говоря с него по този въпрос, той казва: "Жените обичат да се гаври някой с тях, защото са мазохисти по природа" и разговорът приключва.

След това започва проява на безкрайна нежност от негова страна, бурни страсти, които завършват с моето пълно размекване и забравяне на неприятните гостенки.

Всеки път, когато си мисля, че мога да го напусна и да го забравя, нещо в мен се размеква и не мога да направя първата крачка.

Страх ме е да си тръгна, защото знам, че той, най-вероятно, дори няма да ме потърси - все някоя от гостенките ще заеме моето място.

Не знам, как да постъпя - от една страна, се чувствам обичана и желана, а от друга съм в ужасното положение на втора цигулка.

Просто не знам какво трябва да се случи, за да се промени животът ми към нещо по-добро.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (120)

Изпрати
Потребител#151126
Значи го обичаш
1
2
Азззз
Азззз
07.08.2015 15:53
Обич?!? Абе вие нормални ли сте? Това е извратено! Как може подобна простотия да се сравнява с обич?!
2
0
бате
бате
23.03.2015 19:26
Ами моме,какво да ти кажа- имаш ниска самооценка граничеща с патология при условие,че е истина това което пишеш....Потърси квалифицирана помощ или си остани жертва -избора е твой!
7
0
Валентина
Валентина
19.02.2015 12:28
Е това е тутка сссссс П.
Щом можеш да търпиш това положение търпи го.
2
2
искра
искра
17.12.2014 13:33
Не си в ред момиче!!!
3
0
ани
ани
13.12.2014 16:21
ти не си нормална я го разкарай,
1
0
Петя
Петя
17.11.2014 19:24
Скъпа непозната, Ти си жертва на човек, наречен "мизогинист" - мизо -мразя (гр), гена -"жена". Отношението на твоя мъж е истинско малтретиране - вербално и духовно. Не се оставяй повече да бъдеш мачкана! Мисля, че мога да ти помогна - моя много близка приятелка измина подобен житейски път,това ме стимулира да и помогна, намерих книга, изчерпана от пазара, написана от американка психолог, която чрез случаи от клиничната си практика описва как е помогнала на жени, потискани и мачкани душевно, обезличавани от подобни мъже. На 62 съм, имах идеята да разгледаме тази книга още няколко млади жени, с цел да намерят път към освобождение от този тормоз.Съзнавам колко много страдаш, но сама не би могла да се измъкнеш от този капан. Уважавам дискретността и съм научена да бъда конфиденциална. Ако имаш желание да се видим на кафе - живея близо до Културния дом - Хиподрума. Пиши ми на моя мейл: Не се предавай и търси път към освобождение от този тормоз. Казвам се Петя.
9
0
Dolsineq
Dolsineq
12.08.2014 21:11
Еии на Това се вика Тъпа Пу..а :)
6
1
дени
дени
23.07.2014 02:44
Това е пълна измислица
0
1
1234
1234
23.07.2014 02:40
Според мен ти нещо не си нормална
2
0
лорейн
лорейн
15.07.2014 08:01
Наистина не съм убедена, че това положение не ти харесва! Аз не знам коя себеужаваща се жена би търпяла мъжа й да изневерява в съседната стая! Явно имаш проблем със самочувствието си, що ли. Ако положението ти харесва остани, но не мисля, че този глупак заслужава някоя да търпи тези неща. А и си помисли колко смешна изглеждаш в очите на гостенките му!!! Този явно ома някакви сексуални обременености-явно обича да чука с риск да го хванат. Мъжа ти е болен, да знаеш!
3
0

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: