Моята лятна история

Моята лятна история
Снимка: ezine.bg
Преди десетина дни заминах на море с приятели. Никой от нас не е ангажиран сериозно и може би за това си прекарвахме чудесно. Една вечер към нас се присъединиха още две момчета, също дошли на ваканция.

Направихме една голяма весела компания и бяхме постоянно заедно. Едно от другите момчета започна да проявява интерес към мен. Между другото и на мен ми беше симпатичен.

И така ни завладя романтиката, че станахме двойка. Чувствах се с него супер. Бързо се опознахме и го чувствах много близък. Сега вече почивката свърши и аз се прибрах в родния град.

Чуваме се постоянно по телефона. Вчера за моя изненада той ми предложи да отида в неговия град и да заживеем заедно. Стреснах се. Дали ще излезе нещо сериозно ?

Не намирам сили да кажа на нашите и не знам какво да правя. Трябва ли да се хвърля в дълбоката вода след едно такова кратко запознанство ?

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

Изпрати
коко
коко
14.01.2016 12:45
Хвърляй се здраво. Това може да ти се случи веднъж в живота. Аз бих се хвърлил. Не му мисли. Квото има да става ще стане
0
0
Катя Психоложката
Катя Психоложката
02.10.2015 14:11
А те изобщо знаят ли че имаш гадже обясни им ситуацията или им намекни по някакъв начин
0
0
Стефан
Стефан
15.06.2015 10:32
Покани го у вас запознай го с вашите и приятелите си и тогава ще разбереш отговорите! Всичко става с времето си!
2
0
Хм
Хм
28.10.2013 15:50
Потрай до следващото лято и подобно на това отиди с него на почивка.Ако той или ти не си смените партньорите,може да се случи нещо по сериозно между вас.А и нали знаеш сентенцията, ако някй ходи с жена ти най добре е да му я оставиш.Разбирай- да се белосва.
1
2
Калина
Калина
27.09.2013 16:30
Вие наивна ли сте или... Не смея да продължа. В кой век и къде живеете? От луната ли падате? Хората живеят години наред заедно и се оказва често, че не се познават, а Вие - с двата крака в тъмното! Нищо не знаете за това момче. Умен ли е, глупав ли е, ревнив ли е, добър ли е, лош ли е, има ли някакми крайни пороци, педофил ли е, гений ли е, садист ли е, здрав ли е психически... Дайте си време да разберете поне половината от нещата за него. Изненади ще има винаги, но поне малко трябва да се убедите, че човекът е свестен. За пет дни това е невъзможно да стане. Имате ли родители? Споделете вълненията си с тях. Те ще насочат най-добре Вашия подход в тази наивна история. Ако пък младежът е сериозен в предложението си - и той е от наивните. И той Ви познава толкова, колкото и Вие него.
8
5
дс
дс
24.09.2013 14:33
На мен лично ми трябват няколко излизания,за да разбера с какъв човек си имам работа.Ако момчето наистина ти харесва-отивай при него.Повярвай ми един на 1000 милиона е готов да те покани да живеете заедно при положение,че от няколко дни се познавате.Рискувай,може да се окаже,че да отидеш при него е най-доброто ти решение до сега.Например аз с моя мъж се сгодихме на 3 месец след запознанството ни,доста време сме заедно вече и се обичаме повече от всякога.
2
2
един мъж
един мъж
21.09.2013 18:05
извинявай за израза но изглежда пичагата иска да те използва и да те остави знаеш какво имам предвид затва по хубаво немой ;)
2
4