Моята лятна история

Моята лятна история
Преди десетина дни заминах на море с приятели. Никой от нас не е ангажиран сериозно и може би за това си прекарвахме чудесно. Една вечер към нас се присъединиха още две момчета, също дошли на ваканция.

Направихме една голяма весела компания и бяхме постоянно заедно. Едно от другите момчета започна да проявява интерес към мен. Между другото и на мен ми беше симпатичен.

И така ни завладя романтиката, че станахме двойка. Чувствах се с него супер. Бързо се опознахме и го чувствах много близък. Сега вече почивката свърши и аз се прибрах в родния град.

Чуваме се постоянно по телефона. Вчера за моя изненада той ми предложи да отида в неговия град и да заживеем заедно. Стреснах се. Дали ще излезе нещо сериозно ?

Не намирам сили да кажа на нашите и не знам какво да правя. Трябва ли да се хвърля в дълбоката вода след едно такова кратко запознанство ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (15)

Изпрати
Галина
Галина
07.09.2013 11:19
Не разбрах, автора момче ли е или момиче?
1
0
МК
МК
04.09.2013 08:58
"Трябва ли да се хвърля в дълбоката вода след едно такова кратко запознанство ?"
Въпросът ти е "добра идея ли е да зае*а семейство, приятели, работа/училище и да отида в друг град заради някакъв, с когото се запознахме на морето". Бих казал не. Ама аз какво ли разбирам, може би идеята е златна.
0
0
Popcorn
Popcorn
03.09.2013 20:40
Едва ли за толкова кратко време бихте могли да се опознаете до такава степен, че чак да поемеш... такъв, ако мога така да се изразя, "риск". Всъщност, може да стане така, че нещата да не потръгнат както трябва и в крайна сметка да си си пропиляла времето в напразни надежди и очаквания. От друга страна може и да се окаже, че сте създадени един за друг :) Кой знае?!
Но все пак, моят съвет е да премислиш хубаво, след това да споделиш на родителите си, да ги изслушаш хубаво, да ги разбереш правилно... и чак тогава да вземеш окончателно решение. Пази се и успех :)
1
0
меги
меги
01.08.2011 18:05
Не прибързвай, но първоначално можеш да отидеш за няколко дена, седмица, две малко по малко така ще можеш да вземеш своето решение дали наистина ще сте добре, ако живеете заедно. След това говори с вашите. Другото, което е не е толкова трудно, кажи им, че си имаш сериозен приятел и искаш да му отидеш на гости, тъкмо ще си и на морето. Ако не, кажи, че отиваш при приятелка. Това е благородна лъжа, докато разбереш какво искаш да бъдеш за това момче, ха.
2
0
Хана Монтана
Хана Монтана
17.07.2011 16:04
Кажете му, че имате нужда от повече време, за да можете да вземете решение да напуснете родния си град, близките си, работата си и да отидете при него. Гостувайте си, ако това е възможно, вижте каква е ситуацията там, осведомете се колкото е възможно по-добре за Вашия приятел, за работата му, за досегашния му живот, за семейството му. Вземете мерки да не забременявате, докато не Сте на ясно, какъв точно е човека и дали може да се живее с него. Може би пък това наистина е Вашата голяма любов, защо не? Но за сега бъдете много внимателна, все още го познавате много малко. Но така е в живота - риск печели, риск губи. И всеки сам трябва да прицени да или не и кога. Гаранция няма за нищо.
3
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка: