Сън или реалност

Сън или реалност
Снимка: ezine.bg
Здравейте!
Не знам от къде да започна, просто няма с кого другиго да споделя, надявам се тук да намеря отговорите от които се нуждая. От няколко дни сънувам сън с едно и също значение, много странно много объркващо,и какво ли още не.

От както почнах да сънувам този сън не мога да се храня в ужасна депресия съм изпаднала. Значението на съня ми е, че майка ми и приятеля ми с когото живеем заедно вече две години имат връзка, сънищата свързани с тях са толкова реални, че дори се събуждам цялата в пот и в съмнения.

Майка ми винаги е била толкова всеотдайна към мен, винаги ме е обичала подкрепяла а сега се чувствам гузна спрямо нея и най-лошото е, че не мога да споделя сънищата ми с някого.

А последния път имахме жесток скандал с приятелят ми и по заобиколен начин го попитах дали е тук заради някой друг, а той ми се кълне през сълзи,че е тук заради мен, че много ме обича, но снощи отново сънувах сън със същото значение. Моля ви помогнете ми, имам нужда от помощ.

Не знам какво става с мен, да вярвам ли на думите или да се замисля върху сънищата си ? По думите му е личи, че иска да се отделим от нас да си заживеем двамата, но не знам какво значат сънищата ми.

Моля ви помогнете ми всеки коментар ще има значение за мен.

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
sadie
sadie
10.06.2015 15:16
ako ima6 samneniq sledi mayka si kade otiva kakvo pravi s kogo govori po telefona ili priqtelq si ako ne nameri6 dokazatelstva zna4i nqma povod za pritesneniq
1
0
Маниана
Маниана
26.04.2014 17:31
Щом го сънуваш, значи вътрешно в себе си имаш съмнение.... Аз те съветвам дискретно да провериш дали е така, защото това няма да спре да те измъчва и може да съсипе връзката ти.. Повярвай ми, след това ще си много по-спокойна.
2
0
mimi
mimi
21.08.2012 15:48
как да спра да ревнувам гаджето си
1
0
polina
polina
05.01.2012 10:50
Успокой се мила, сънищата не се сбъдват едно към едно.И не всички означават нещо в реалния живот. Не съм добре запозната, но знам, че зависи от това в кой лунен ден и в кои часове от нощта се е появил съня. Например: ако ти падне зъб на сън ще почине човек, ако има болка ще е близък /това съм го проверила лично/. В теб са се породили съмнения, преди този сън, даже и подсъзнателно. Тези съмнения са провокирали съня ти, но той не означава това, което си мислиш. Не си разваляй връзката, успокой се. Аз съм майка с голяма дъщеря и през ум не ми минава за такива отношения с гаджето и. Сигурна съм, че те просто са любезни един към друг, а ти понеже много го обичаш, се страхуваш да не го загубиш и виждаш нещата по различен начин. Именно това е провокирало сънищата. Трябва да си по-уверена в себе си, за да се избавиш от ревността, която може да убие връзката ти. Успех мила!
1
0