Сън или реалност

Сън или реалност
Здравейте!
Не знам от къде да започна, просто няма с кого другиго да споделя, надявам се тук да намеря отговорите от които се нуждая. От няколко дни сънувам сън с едно и също значение, много странно много объркващо,и какво ли още не.

От както почнах да сънувам този сън не мога да се храня в ужасна депресия съм изпаднала. Значението на съня ми е, че майка ми и приятеля ми с когото живеем заедно вече две години имат връзка, сънищата свързани с тях са толкова реални, че дори се събуждам цялата в пот и в съмнения.

Майка ми винаги е била толкова всеотдайна към мен, винаги ме е обичала подкрепяла а сега се чувствам гузна спрямо нея и най-лошото е, че не мога да споделя сънищата ми с някого.

А последния път имахме жесток скандал с приятелят ми и по заобиколен начин го попитах дали е тук заради някой друг, а той ми се кълне през сълзи,че е тук заради мен, че много ме обича, но снощи отново сънувах сън със същото значение. Моля ви помогнете ми, имам нужда от помощ.

Не знам какво става с мен, да вярвам ли на думите или да се замисля върху сънищата си ? По думите му е личи, че иска да се отделим от нас да си заживеем двамата, но не знам какво значат сънищата ми.

Моля ви помогнете ми всеки коментар ще има значение за мен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (4)

Изпрати
sadie
sadie
10.06.2015 15:16
ako ima6 samneniq sledi mayka si kade otiva kakvo pravi s kogo govori po telefona ili priqtelq si ako ne nameri6 dokazatelstva zna4i nqma povod za pritesneniq
1
0
Маниана
Маниана
26.04.2014 17:31
Щом го сънуваш, значи вътрешно в себе си имаш съмнение.... Аз те съветвам дискретно да провериш дали е така, защото това няма да спре да те измъчва и може да съсипе връзката ти.. Повярвай ми, след това ще си много по-спокойна.
2
0
mimi
mimi
21.08.2012 15:48
как да спра да ревнувам гаджето си
1
0
polina
polina
05.01.2012 10:50
Успокой се мила, сънищата не се сбъдват едно към едно.И не всички означават нещо в реалния живот. Не съм добре запозната, но знам, че зависи от това в кой лунен ден и в кои часове от нощта се е появил съня. Например: ако ти падне зъб на сън ще почине човек, ако има болка ще е близък /това съм го проверила лично/. В теб са се породили съмнения, преди този сън, даже и подсъзнателно. Тези съмнения са провокирали съня ти, но той не означава това, което си мислиш. Не си разваляй връзката, успокой се. Аз съм майка с голяма дъщеря и през ум не ми минава за такива отношения с гаджето и. Сигурна съм, че те просто са любезни един към друг, а ти понеже много го обичаш, се страхуваш да не го загубиш и виждаш нещата по различен начин. Именно това е провокирало сънищата. Трябва да си по-уверена в себе си, за да се избавиш от ревността, която може да убие връзката ти. Успех мила!
1
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 5
52
41
32
20
10
Дай твоята оценка: