СТРАСТ

СТРАСТ
Хмм! Колкото и да е страстно......
Беше тъжен, мрачен и студен ден. Меланхолията ме беше натиснала, защото не виждах изход от безизходицата, в която се намирах. Мислех си за теб! Бях влюбен..... Легнал полу- гол на леглото си, внимателно се взирах в снимката, която ми беше дала.

Красив и очарователен образ. Очите ти ме поглеждаха търсещо, сякаш в момента си пред мен. Устните ти не помръдваха, но аз чувах и чувствах мислите ти. Каква сетивност? Боже, колко си красива!

Срещнахме се, прегърнахме се страстно, целувките се редяха контрастно. Сграбчих те в моите обятия, а ти се вкопчи в мене, магически безстрашно..... Потеглихме с колата. Беше щастлив и неизживян миг.

Не гледах пътя, а гледах само теб. Неусетно се оказахме във вилата на баща ми. Взех камерата и я настройвах, исках да те снимам. Ти ме гледаше неудържимо страстно, поклащаше се танцувайки в страстта си.

Погледите ни се срещнаха отново, кокетничеше, легна на леглото, а после стана. Грацията ти неумолимо ме приканваше да стана. Бях в захлас, като ученик от първи клас.

Взе бомбето на баща ми, с прехапващи устни, небрежно го постави на главата си. После седна на стола с обратен захват, стойки в ляво, стойки в дясно, вдигна главата си назад ....

Не издържах вече....Станах, приближих към тебе с бутилка шампанско. Наведе си назад главата, отвори широко устни, сипах от елексира шампаня, давехме се в страст и вино до полуда.

Сластен миг, непрозрачен, скандален, но удачен. Колко вино така, изпихме не помня вече, беше вече сутрин....Намирахме се още на леглото.....

Коментари (1)

Изпрати
cvetelina
cvetelina
04.04.2013 21:30
това ваше преживяване ли е?
0
0

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: