СТРАСТ

СТРАСТ
Хмм! Колкото и да е страстно......
Беше тъжен, мрачен и студен ден. Меланхолията ме беше натиснала, защото не виждах изход от безизходицата, в която се намирах. Мислех си за теб! Бях влюбен..... Легнал полу- гол на леглото си, внимателно се взирах в снимката, която ми беше дала.

Красив и очарователен образ. Очите ти ме поглеждаха търсещо, сякаш в момента си пред мен. Устните ти не помръдваха, но аз чувах и чувствах мислите ти. Каква сетивност? Боже, колко си красива!

Срещнахме се, прегърнахме се страстно, целувките се редяха контрастно. Сграбчих те в моите обятия, а ти се вкопчи в мене, магически безстрашно..... Потеглихме с колата. Беше щастлив и неизживян миг.

Не гледах пътя, а гледах само теб. Неусетно се оказахме във вилата на баща ми. Взех камерата и я настройвах, исках да те снимам. Ти ме гледаше неудържимо страстно, поклащаше се танцувайки в страстта си.

Погледите ни се срещнаха отново, кокетничеше, легна на леглото, а после стана. Грацията ти неумолимо ме приканваше да стана. Бях в захлас, като ученик от първи клас.

Взе бомбето на баща ми, с прехапващи устни, небрежно го постави на главата си. После седна на стола с обратен захват, стойки в ляво, стойки в дясно, вдигна главата си назад ....

Не издържах вече....Станах, приближих към тебе с бутилка шампанско. Наведе си назад главата, отвори широко устни, сипах от елексира шампаня, давехме се в страст и вино до полуда.

Сластен миг, непрозрачен, скандален, но удачен. Колко вино така, изпихме не помня вече, беше вече сутрин....Намирахме се още на леглото.....
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (1)

Изпрати
cvetelina
cvetelina
04.04.2013 21:30
това ваше преживяване ли е?
0
0

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: