Ezine.bg»Споделени Истории»Изневяра»Нейното държание - ту се отдръпва, ту е близо

Нейното държание - ту се отдръпва, ту е близо

Нейното държание - ту се отдръпва, ту е близо
Здравейте, желая да чуя още мнения по моята тема,затова пиша тук! Историята ми е следната: Преди време срещнах едно момиче и се влюбих в него. След време то разбра,аз имах шансовете но поради различни обстоятелства ги пропуснах(това започна преди 3 години).

През това време момичето си имаше приятели,но и с мен си имаше по "специални" отношения.В последните 2 години се сближихме още повече(целувки,ала бала).Не се бяхме виждали 3 месеца,аз вече се бях примирил,че няма как да я имам.

През цялото това време тя си имаше приятел,тъкмо се беше разделила с него и ми беше писала...не бях видял(отговорих твърде късно)...започна нова връзка.След като се видяхме аз се отдръпнах,бях се отказал.Не се мина и месец и тя започна отново да ме закача...отново подновихме отношенията си.

Пак си станахме "близки" и отново имаше период от 2 седмици в който не се виждахме,този път не ме потърси,стана ми много неприятно.Дръпнах се,пак се видяхме и пак подновихме "отношенията" си ,ще кажете "ти си глупак",слабост ми е,а и не се отказвам от нещо докато не го получа.

Този път нещата бяха една идея "по-сериозни",вече бяхме толкова близки,че липсваше само:Обичам те и секса!!!Най-накрая и на мен ми се отвори парашута,отидохме на море за три дни (тя беше от съседен град).Разбрах от приятел,че има желания да се случи "нещо" между нас...

Е СЛУЧИ СЕ (беше казала,че не искала да си помисля за нещо повече от след това,(бях и слабост казвала ми го е).След като се прибрахме всичко си продължи по старо му закачките всичко беше ОК.

Вече желанието да бъда с нея се превърна в желание да бъда чисто физически с нея. Пред околните се държим нормално,но останем ли на саме,ставаме други.Аз не искам да я притеснявам излишно и не я закачам много,много за разлика от нея(прави разни намеци,сещайте се какви),не и обръщам много внимание когато ме закача(глупак).

След случилото се разбрах,че имала симпатии към мен.ИМА ОЩЕ ТЪНКИ МОМЕНТИ ,КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛ НО ЩЕ СТАНЕ МНОГО ДЪЛГО (например се дразни като съм с други момичета)`Та 1-ят въпрос ми е как да подходя към ситуацията,искам да запазим тези "отношения"?

2-ят е защо като се асомотим да речем,след това тя се отдръпва един вид,винаги го прави това??? Момичето е многоо читаво.
Благодаря,че отделихте време да прочетете тази историйка!

21г.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (26)

Изпрати
Иван
Иван
16.12.2015 21:38
Всички атакувате момчето,нормално,жените да се подкрепят ,дори и когато не са прави,не ме учудва.Сега по същество-фактите показват,е въпросната госпожица е неуравновесена и несериозна,не знае какво иска,и буквално си играе с чувствата ти ,защото вижда,че си хлътнал и си й сигурна "плячка",затова на най-добре да прекратиш всякакви взаимоотношения с нея,защото ще живееш в постоянна заблуда и очаквания.Ако тя наистина имаше сериозни намерения към теб,щеше да ти покаже,а не само когато й е удобно да те търси.Това виждам аз от обясненото по-горе,ще ти е неприятно и подтиснато,но времето лекува всичко,а ще срещнеш нова,която ще ти завърти главата със сигурност,въпроса е да наблюдаваш поведението и действията на човека отсреща!
0
0
neferet7
neferet7
25.12.2013 23:04
защото не е истинско...фалш колко щеш...тази те иска само в леглото...няма чувства към теб...бъдете само приятели....и се овладей! :D...имала симпатии към теб ФИЗИЧЕСКИ!тази те будалка не ти требва такава!
1
0
cvetelina
cvetelina
30.06.2013 20:27
ами да.съгласна съм с последния пишещ.като не ти стиска гледай звездите.ако мислиш че тя ще те чака нещо си сбъркал.мъже колкото искаш
0
0
ve6ti4ka
ve6ti4ka
29.06.2013 21:06
И двамата имате такава връзка, каквато искате тя да бъде, всичко ти е ок, за какво ти е чуждо мнение, така и така си живееш живота и се забавляваш с разнообразието от други компании. Нямаш никакъв проблем с взаимоотношенията с женския пол, доколкото ти се "отваря парашута".....Като не ти се отваря - ти е криво! И това го има, пък ще си останеш само с историйката, какво толкова. И това го има.
Какво мнение ти трябва?
0
0
АВТОРА
АВТОРА
27.06.2013 17:00
Мухъл,може да казваш на майка ти...И не цивра, а исках мнение,но не преполагаш,че има такива отрепки като теП Никол!!
0
0
НИКОЛ
НИКОЛ
27.06.2013 09:46
Ти си просто едно леке, което не знае какво иска - хем го сърби хем го боли. Мижитурка!!Иска момичето за секс - ами има проститутки за тая работа - какво цивриш, мухъл такъв...
0
0
cvetelina
cvetelina
22.06.2013 15:13
ами кажи го тогава.защо го криеш?давай смело
0
0
АВТОРА
АВТОРА
19.06.2013 21:15
"мразя утрепки" Аре марш...не са му нужни тъпите ти коментари.Така отностно изказването на "тг" ,разбирам,че не си разбрала за какво става въпрос.Благодаря,все пак за отделеното време....ПАК КАЗВАМ:ПРОСТО ИСКАХ ДА ЧУЯ И ДРУГИ МНЕНИЯ ПО ВЪПРОСА.АЗ СЪМ СИ ВЗЕЛ РЕШЕНИЕТО....
0
0
мразя утрепки
мразя утрепки
18.06.2013 01:05
Ами намери си някоя друга за "физически контакт" бахти насраняка!
0
0
тг
тг
17.06.2013 22:34
Според мен се откажи. Моето поведение, каквото е нейното, би било такова, ако използвам някого само за секс междувременно, докато си нямам приятел и за нищо повече. Казвам ти го направо прямо, за да не съжаляваш по-късно. Една жена, когато наистина харесва един мъж за някакви по-сериозни отношения, няма да си позволи да има по 10 връзки и междувременно, между тях да поддържа отношения с този мъж. Следващия ми извод е, че в любовния си живот тя е доста лекомислена - това не й пречи да е читава в други отношения. Далеч съм от мисълта, че тя не е наясно, че я харесваш, толкова много време се занете, със сигурност те е разконспирирала - все пак жените в по-голямата част от случаите по-често успешно тълкуват невребалната комуникация. От това автоматично следва, че ти си във friend zone-то, което от време на време преминава в резервна пейка за разбитото й сърце. Ако поддържането на отношения с мъж без истински чувства и даването на напразни надежди по негов адрес, просто защото към момента няма нещо по-добро на любовния фронт, все още ти звучи като мнооооогооооооо качествена стока, давай, сваляй я, между някоя от връзките й може и да те огрее. Съжалявам, ако съм твъде рязка в изказването си, но честно казано мисля, че жени, които играят такива игрички, са СРАМ за женското съсловие и поради тази причина винаги се ядосвам като видя някой от знаците, че нещо такова е замесено.
1
0

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: