Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Малка пикла се опитва да ни раздели

Малка пикла се опитва да ни раздели

Малка пикла се опитва да ни раздели
Здравейте. От София съм, на 21 г. Имам връзка с момче, на 25. Заедно сме 3 години и половина. Проблема е там, че от близо 3-4 месеца една малка пикла на 14 (Валина) непрекъснато ходи по Ицо (моя приятел).

Пише му във фейсбук, звъни му, залива го със съобщения и най-важното пуска някакви клюки за мен, които са пълни измишльотини! Не мога да се оправя с това дете и т'ва е! Говорих й, писах й, дори говорих с родителите й, те обещаха, че ще вземат мерки, но явно няма резултат.

Ицо не й обръща внимание, но тя прекалява с филмите. Писна ми всеки втори да ми казва "Христо се вижда с тая малката и ти го търпиш". Не е така. С него живеем заедно и знам всяка една секунда къде е и какво прави. Не искам да се карам с нея, защото е дете! Дете, но е доста напред с материала, относно секса хахаха, Носи й се славата.

Кажете ми, моля ви какво да правя! Измисля си, че се виждат и лъже толкова достоверно, с такива подробности, че хората й вярват и се чувствам зле. Ицо ме съветва да я игнорирам, но ми омръзна вече. Виси пред блока понякога и го чака да излезе. Някой път ще си изпусна нервите и ще я ударя. А знам, че не трябва.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (83)

Изпрати
Деси
Деси
09.02.2014 08:47
Не тя е малката пикла, а ти.
5
22
АЛБЕНА
АЛБЕНА
11.11.2014 23:04
И що ? Това малоумно момиче я подлага на психически тормоз защото преследва момчето ! Или ти не си чувала за такива ненормалници !!!
3
0
Ивенна
Ивенна
26.01.2014 11:58
Първо, вземи да имаш малко повече доверие на твоя Ицо! Щом за него тази малка пикла е безразлична и я дарява с пълно игнориране... Второ, ако толкова държиш на вашата 3 годишна връзка, не би допуснала някаква 14 годишна пикла, носеща й се слава, да ти развали връзката! На 21 си, не се оставяй на някакво дете!
4
1
BuumBaau
BuumBaau
23.01.2014 09:42
Удари я един път 0Т земята и да се приключва филмЪт!
11
1
АЛБЕНА
АЛБЕНА
11.11.2014 23:06
Точно ! Аз ако бях до сега да съм я смачкала като гнида, щото тя е точно това !
1
0
Ана Комнина
Ана Комнина
25.11.2013 02:03
Ще степенувам нещата така както ги виждам аз от теб зависи дали ще използваш съветите ми и до каква степен.ПЪРВО и най-важно НЕ МРЪНКАЙ И НЕ МУ НАТЯКВАЙ че пред входа го чака някаква си ,в краен случай направи като бабите на село когато под прозорците се съберат разгонените котараци- плисни и кофа с вода/експериментирай във водата може да има и нещо мазно/ -един студен душ може да я поохлади!ВТОРО стани неустоима - и за него /ново еротично бельо,Сутрин може да му сервираш еротична закуска по организъм и изпращайки го за работа му подхвърли,че едва ще успееш да дочакаш вечерта за да му се насладиш, заложи на поддръжката -прическа ,грим,маникюр / и за околните-МУХИ СЕ ЛОВЯТ С МЕД ,А НЕ С ОЦЕТ -дръж се с приятелите ви и семейството му толкова мило ,че да не могат да кажат лоша дума за теб!ТРЕТО имаш приятелки сподели им проблема си и помоли за помощ- покажи им я и нека и подишат във врата - да я проследят няколко дни ,но без тя да се усети и като и изкопаят гнездото - в някое заведение в което сервират алкохол особено ако е след 22 часа да се обадят на 112 и да кажат ,че в заведението има мъртвопияни непълнолетни - идват коледни и новогодишни празници- а точно в първите дни на ваканцията са като отвързани и когато дойдат полицаите -ще я приберат в РУП и когато дойдат родителите и ще им друснат една хубава глоба от 300 лв и ще и направят досие ,знаеш идват празници ,бъдни вечер ,коледа , а той има и имен ден ,предложи му да празнувате с неговото семейство,покажи ,че искаш да станеш част от тях ,помогни на майка му да сготви,намирай повече поводи да контактуваш с нея и да си станете по-близки - трябва да се пазарува-мили ще ми помогнеш ли за покупките ,и ако си от по-смелите може да използваш и да я предизвикаш ако я заварите да виси като петел над гумно пред дома ви можеш да и подхвърлиш нещо обидно и да изчакаш ,ако е от по-глупавите да ти се нахвърли-тогава 112 и когато дойдат полицаите ще им обясниш за какво става дума от самото начало с всички подробности , ще изтъкнеш колко толерантна си била , че не си искала да усложняваш ситуацията /дете е кара тежък пубертет , води сексуален живот /,че сте решили с приятеля ти в началото да не подавате жалба за тормоз и да искате ограничителна заповед защото е малка и объркана - те ще ти кажат в какво ще я обвиняват -дребно хулиганство,личностна обида,телесна повреда ,важно е да не и посягаш ! важното е да има присъда и от съда право в ТВУ то в ПОДЕМ,Щом родителите и не могат да я контролират има кой,а тя щом е с такава слава ще се оправи и от Подем ще е направо на магистралата
17
2
иво   и така си се казвам не се крия кат
иво и така си се казвам не се крия кат
22.12.2013 02:28
ти май от лудницата са те пуснали....сори ама....
2
3
наблюдател
наблюдател
23.11.2013 20:17
Мило момиче, струва ми се, че сама се вкарваш в някакъв "филм". Точно като каква се явяваш на въпросния Ицо, който по всичко изглежда по уравновесен в тази ситуация. Защитник ли си му, адвокат, бранител, охрана, майка или като каква точно се изявяваш? Имай малко достойнство!!!!
Сега е тази "пикла", както я наричаш, после може и друга и трета да се появи... Изяснете си отношенията с Ицо и не обръщай толкова голямо внимание на нищо друго.
Дерзай! Успех!
10
0
Митака ве
Митака ве
23.11.2013 13:37
Така флинаш ф мазету зимаш балтиитъ (брадвата) и га исхаках една балтия в тиквата тъ дъ разбире
3
4
батман
батман
23.11.2013 12:55
Кажи й, че сте се разделили с него и тя ще го остави ;) Момиченцата се подмокрят от мисълта да съсипят нечия чужда връзка и никога не гледат към свободните момчета - не са им интересни .
Вариант 2 - направете си 3ка - по-грубо , изгаврете се с девойчето камшици а у , ако се стресне от предложението - ето, успяла си :Д
Вариант 3 - накарай приятеля ти да й предложи официално да я шиба , но да се прояви като мега извратения и пиклата може пак да отстъпи назад ;)
2
2
:)
:)
22.11.2013 13:33
Ти от къде си толкова сигурна за благоверния приятел??Не знам какъв опит имаш с мъжете,но той ако не изпитваше интерес,тя щеше да се е отказала вече.Аз мисля че "закачките" не са само от нейна страна.Твоите познати само са чували от нея или са ги и засичали?Позамисли се!Какзвам ти го чисто приятелски защото съм си патила от "ЧЕСТНИ" мъже.
6
0
ЕЛИ
ЕЛИ
22.11.2013 13:28
Обръсни и главата да не може да се покаже месеци наред :D
3
1
Мари
Мари
19.11.2013 16:22
Защо да не скараш с нея? След като е вече на 14, значи не е чак толкова малка (аз все пак съм също на 14). Но не я бий - ще се вкараш в беля. Но все пак може би е добре идея да отвърнеш на удара - не се оставяй някаква си пикла да те надмине! И най-добре чисто и просто не й обръщай внимание - все едно я няма или е някакво 3-годишно хлапе, което нищо не разбира.
2
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 16
57
44
33
22
10
Дай твоята оценка: