Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Малка пикла се опитва да ни раздели

Малка пикла се опитва да ни раздели

Малка пикла се опитва да ни раздели
Здравейте. От София съм, на 21 г. Имам връзка с момче, на 25. Заедно сме 3 години и половина. Проблема е там, че от близо 3-4 месеца една малка пикла на 14 (Валина) непрекъснато ходи по Ицо (моя приятел).

Пише му във фейсбук, звъни му, залива го със съобщения и най-важното пуска някакви клюки за мен, които са пълни измишльотини! Не мога да се оправя с това дете и т'ва е! Говорих й, писах й, дори говорих с родителите й, те обещаха, че ще вземат мерки, но явно няма резултат.

Ицо не й обръща внимание, но тя прекалява с филмите. Писна ми всеки втори да ми казва "Христо се вижда с тая малката и ти го търпиш". Не е така. С него живеем заедно и знам всяка една секунда къде е и какво прави. Не искам да се карам с нея, защото е дете! Дете, но е доста напред с материала, относно секса хахаха, Носи й се славата.

Кажете ми, моля ви какво да правя! Измисля си, че се виждат и лъже толкова достоверно, с такива подробности, че хората й вярват и се чувствам зле. Ицо ме съветва да я игнорирам, но ми омръзна вече. Виси пред блока понякога и го чака да излезе. Някой път ще си изпусна нервите и ще я ударя. А знам, че не трябва.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (83)

Изпрати
WWIII
WWIII
28.08.2013 14:36
Аз като момиче на 13 мога да те посъветвам само да ѝ вземеш страха по някакъв начин. Недей със съвсем груба сила, но щом даже родителите си не слуша не виждам как ти би могла да се справиш със спокоен подход. Успех.
2
0
Rosi Stoyanova
Rosi Stoyanova
27.08.2013 15:21
Дръж си нервите и не я удряй или не прави сцени, защото така ще разбере, че те дразни и няма да спре скоро. Дайте ѝ пълен игнор и вдругиден ще си намери друго занимание. Колкото повече вижда тя, че ѝ обръщате специално внимание, толкова по-настървено ще си плямпа.
3
0
Антония Р.
Антония Р.
27.08.2013 14:11
Недей да я удряш. Най-важно е да държиш нервите си под контрол, ако забележи, че нейното поведение те разстройва - това ще я стимулира още повече да преследва приятеля ти. Предлагам ти да се държиш иронично с нея, все пак погледни фактите 14-годишно момиченце иска да е с момче на 25 г.
2
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 16
57
44
33
22
10
Дай твоята оценка: