Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Малка пикла се опитва да ни раздели

Малка пикла се опитва да ни раздели

Малка пикла се опитва да ни раздели
Здравейте. От София съм, на 21 г. Имам връзка с момче, на 25. Заедно сме 3 години и половина. Проблема е там, че от близо 3-4 месеца една малка пикла на 14 (Валина) непрекъснато ходи по Ицо (моя приятел).

Пише му във фейсбук, звъни му, залива го със съобщения и най-важното пуска някакви клюки за мен, които са пълни измишльотини! Не мога да се оправя с това дете и т'ва е! Говорих й, писах й, дори говорих с родителите й, те обещаха, че ще вземат мерки, но явно няма резултат.

Ицо не й обръща внимание, но тя прекалява с филмите. Писна ми всеки втори да ми казва "Христо се вижда с тая малката и ти го търпиш". Не е така. С него живеем заедно и знам всяка една секунда къде е и какво прави. Не искам да се карам с нея, защото е дете! Дете, но е доста напред с материала, относно секса хахаха, Носи й се славата.

Кажете ми, моля ви какво да правя! Измисля си, че се виждат и лъже толкова достоверно, с такива подробности, че хората й вярват и се чувствам зле. Ицо ме съветва да я игнорирам, но ми омръзна вече. Виси пред блока понякога и го чака да излезе. Някой път ще си изпусна нервите и ще я ударя. А знам, че не трябва.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (83)

Изпрати
:D :D :D
:D :D :D
05.11.2013 20:21
Пък то и твоя човек не си поплюва.Да не и обръщаш внимание,пък той тариката с номера и.Остави го да удари едно мадо,той едва ли ще я потърси за нещо друго.Пък виж може и вече да я е боднал и то хайвана да не разбира и да си втълпява,че има нещо между тях.
0
1
Матеева
Матеева
30.10.2013 10:34
Всичко е в ръцете на приятеля ти, ти не би трябвало изобщо да се налага да правиш каквото и да е. Ако е сериозен в намеренията си към теб, ако брани връзката ви просто самият той щеше да я е игнорирал отвсякъде, а не да съветва теб да го правиш. Още повече, че става въпрос за дете. Та той е голям мъж, не разбирам как така не я е сложил на мястото и още първия път. Каквото и да лъже и да да го причаква, само той можеше да е решил проблема с един жест или едно истинско отрязване. Явно и дава поводи за да си съчинява и въобразява, което си е негова грешка, а може би и слабост.
4
0
В.Г
В.Г
27.10.2013 14:10
Абе какви са тези съвети ,бе хорица...
Той ако иска да е с нея няма смисъл от анален секс и от разно фелацио.По- добре седни,помисли,виж как стоят нещата,защото може той да е пофлиртувал малко с нея и до там.Питай го какви са неговите отношения към нея и към теб.Според мен не е нещо,за което да се тревожиш.Той ако и даде пълен игнор тя сама ще се осъзнае и ще спре...
0
0
кирчо-змея
кирчо-змея
20.10.2013 12:30
тросак е прав(а),пробвахте ли анален.може малката да обича да се чука от зад ...и на него това да му харесва по вече.
0
2
neferet7554
neferet7554
18.10.2013 22:39
този твоя приятел защо не си е сменил телефонния номер и защо не я е блокирал във фейса ? а когато го чака тя пред блока защо не си е сложил слушалките и не я е подминавал ей така като врата или не я игнорирал ? а до колкото до клюките...те са нищо. Вместо това той ти казва да я игнорираш!!!! А на него дори не му пука за проблема и ти казва съвсем спокойно да я игнорираш!!!!!! Само това ли прави?!!!!!!! Що за гадже е той?!!!!
2
0
Ралистка
Ралистка
11.10.2013 02:27
Тук в тоя сериял никой не може да ме убеди,че не важи старата поговорка "каквото повикало-това се обадило"!Слушай какво ще ти редя моме,вземи да порастеш,запомни,че никой не може да те преследва без ти да му го позволиш.Второ,игнорирай това дете щом се чувстваш по-зряла от нея,и намекни на "уж" невинната ти половинка,че ако той не и позволява да го причаква и не я отразява тази тъй наричана от тебе "пикла"няма как да тича след него и,че ако той не вземе мерки просто няма как да не вярваш,че не и е дал повод.Ако очакваш тук някой да те накара да вярваш в невинноста му и това на свой ред да те успокои...просто ще ти кажа-ние тук може да ти ги разтягаме всякакви и да те залъгваме-ама ти сама себбе си не можеш да излъжеш колкото и да ти се иска,а съм сигурна,че ти осъзнаваш и виждаш реалността ама не искаш да повярваш!ПОРАСТННИИИ!
4
0
читателка
читателка
08.10.2013 16:18
Хващаш я за косата два шамара да се напикае и я пращаш да си изпере жълтите гащи.
0
1
ella
ella
03.10.2013 21:11
Вдигате самочувствието на момчето.
А на него може и да му е приятно ,за това да не и бие шута.
Тея малките са опасни твоя ако върже то не е за теб.
0
0
Инчето
Инчето
03.10.2013 17:06
Според мен този който трябва да вземе нещата в ръце е твоя приятел.Може ли мъж на 25 години да не може да се оправи с едно дете?А що се отнася до коментрите подтикващи към насилие...това е супер долно,хора може ли жени да се бият?Това е толкова грозна гледка,че просто нямам думи нали искаме да сме дами,нежната половина на човечеството...пък раздаваме шамари!
2
0
Лили
Лили
03.10.2013 16:47
А ти толкова ли малко самочувствие ли имаш и толкова ли си неуверена във връзката си, че се притесняваш от някакво дете?
2
1

Рейтинг

4
Общо гласували: 16
57
44
33
22
10
Дай твоята оценка: