Ezine.bg»Споделени Истории»Ревност»Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, пребива я системно и заплашва мен с убийство!

Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, пребива я системно и заплашва мен с убийство!

Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, пребива я системно и заплашва мен с убийство!
Това е история за мен и една жена под домашно насилие, с която се запознах и се опитвам от доста време да ѝ помогна. И как съдебната власт и полицията вместо да помогнат на нас, помагат и подкрепят един...

От година и половина имам проблеми с един съгражданин казва се Явор Н.Н. от с. Бързия област. Монтана на 43 г. Този човек от септември 2013 г системно тормози моето семейство като два пъти направи опит да ме убие като вторият път се опита да посегне и на съпругата ми.

Цялата тази ярост злоба и тормоз е заради това че се опитах да помогна на неговата съпруга и сега ще ви разкажа цялата история тя вече се развива като турски или мексикански сериал и се надявам да ви заинтригува и да е публикувате, за да може цяла България да види какви хора живеят в град Монтана, как действа полицията и най вече вишестоящите в нея.

Как съдебната власт си затваря очите за тези проблеми, докато накрая не се случи най лошото изходът на тази история да е с фатален край за някои от нас. Ето и цялата история:

Някъде преди около близо 3 год се запознах с Миглена А. Н. от с. Бързия родена 1975г. Запознахме се по интернет, пишехме си и разговаряхме в един сайт и по скайп, по късно си разменихме телефони и така разговаряхме доста често и си споделяхме почти всичко съветвахме се и си помагахме но нищо повече, дори не бяхме се и виждали на живо, защото селото и е на 30км от Монтана.

Искал съм да се видим поне на по кафе, но тя все отбягваше и това много ме озадачи особено че тя ми сподели че има семейни проблеми . и аз реших да разбера какво има всъщност и от разговор на разговор тя се отпусна и сподели следното . Живяла е при родители, които не са и давали никаква свобода, забранявали са и всичко не са и позволявали да излиза като нормалните деца.

Затова при първият удобен случаи тя избягала с братът на много близък приятел на брат ѝ. И така се омъжила за него без съгласието на родителите си те го приели защото на всичкото отгоре са и съседи . Така тя забременяла на 16г и родила първото си дете момиченце но не минало много време и след скандал с съпруга си тя се прибрала при родителите си.

Те я приели с детето но след месец два след дъги молби и преструвки от страна на съпругът ѝ Явор Николов Николов тя решава да се върне при него за да не живее детето и без баща. Явор това и чакал, направил второто дете и вече забравил какво и е обещал когато и се молел да се прибере започнал пак да си ходи където си иска на нея да не й разрешава да излиза без него или майка му.

Да не работи никъде дори бил против да си завърши и средното образование , държал се с нея като господар не разрешавал да разговаря с никои мъж дори и с съседите където и да започнела работа винаги намирал причини да я ревнува да вдига скандали и да я кара да напуска щом там работи някои мъж . Така се нижели годините и дъщеря им започнала да учи в град.

Монтана и трябвало да и закупят компютър но той трябвало да е на село. След като се сдобили с компютъра съпругът и Явор прекарвал цялото си свободно време пред него а на нея неи давал достъп само в случаите когато е на работа. Нямало и няколко месеца откакто дъщеря им учи в града а съпругът и също работи там в завода за акумулаторни батерии МОНБАТ АД и до ушите на Миглена достига следният слух, че нейният съпруг се слави за женкар и ходи с млади момичета и дори ги водел в квартирата на дъщеря им.

Тя решава да провери това и го хваща на калъп с момиче от тяхното село, което само с няколко години по възрастно от тяхната дъщеря. Опитва се да го напусне но къде да отиде с две деца, като е финансово зависима от него нейните родители не я подкрепят - напротив дори я принуждават да стои при него и да не разказва никъде какво е станало за да не се говори в селото.

Така без да има подкрепа от никои и принуждавана от всички и за да не страдат децата тя остава и той си помисля, че всичко му е простено и забравено и започва още по голям тормоз в-у нея и тя трябва да търпи всичко. Затваря се в себе си и мълчи и търпи, докато се запознава с мен. Аз започнах да разговарям с нея и и казвах да се бори да не мълчи, че има достойнство да се бори поне за някои нормални неща да и даде свобода.

След няколко разговора тя ми сподели че нейният съпруг постоянно е на скайп и пише само с момичета и то доста по млади и целият компютър е пълен с снимки на голи момичета и порнографски снимки. Така аз и предложих да ми каже скайпа му и с помоща на моят син направихме скайп на 14-годишно момиче и му писахме. И той ни отговори започнахме да разговаряхме но освен за секс и това дали имам камера, за друго не сме говорили.

Искаше да му пратим голи снимки или да пуснем камера и да ни види, след дълги увещания той предложи да пусне неговата камера та да го видя. Пусна я й какво да видя, то се бе съблякъл гол беше си извадил члена и мастурбираше. Щях ада повърна, но успях да го снимам и да се обадя на съпругата му по телефона тогава тя влезе в стаята и го залови.

По късно тя успя да влезе в скапа му и видя, че повечето абонати са момичета от 12 г до 20г . Само че той започна да прави нови скайпове, че вече не знам колко бяха имаше следните никове (кики21, мартин , яворявор33, явор33)След известно време моята съпруга разбра, че си пиша и говоря с друга жена, разказах и всичко и тя ме помоли да прекъсна. Послушах я и прекратихме раговорите С Миглена, като си останахме приятели с уговорката, че ако има някаква нужда от помощ да ме потърси.

Така през това време тя вече започва работа в Монтана защото и второто й дете момченце започва да учи в града и искало да е при тях така всички заживяват в Монтана въпреки че съпругът и е против това. Позволява и да работи но само в шивашки колектив, защото са само жени. Но въпреки че там са само жени има и няколко мъже , тогава Явор започва да я прибира от работа да я кара дори да стои пред работата и на всяка почивка да наблюдава къде ходи, какво прави и с кого говори звъни.

През 30 мин и преди да заговори слуша да ли ще чуе шевна машина или ютия и ако не чуе започва да я обижда и да я кара да се покаже навън да види със сигорност че е на работа, това продължава до като не я увоняват от там. Месец преди това тя ме потърси като ми сподели, чее тук в града и има работа аз я поздравих и се зарадвах, че все пак е постигнала малко свобода но това не било така.

Започнахме да разговаряме отново, станахме много добри приятели и си помагахме кои както може. Но нещата при мен вървяха добре и се подобряваха благодарение на много нейни съвети то при нея те се влошаваха с всеки изминат ден. Докато един ден съпругът й я хваща с телефона когато тя разговаряше с мен и вместо да разговаря с нея, той я пребива по най жесток начин.

Нанася ѝ серия от юмруци в областа на очите, като тя едва не ослепява и то в присъствието на дъщеря им . През времето когато я бие, ми се обади и на мен като ме заплаши с убийство и аз чух как тя пищи за помощ и да спре чух дори ударите на юмруците му и как крещеше че ще я убие и нея и мен. Тогава аз се обадих на 112 и съобщих за побоя но полицаите.

Само го предупреждават с протокол и го завеждат като битов скандал когато поискват от нея документи тя немогла да им ги даде тъй като съпругът й бил отнел всичко телефон лична карта и шофиорска книжка и всички пари за да не може да се обади на никои и да не избяга дори отишъл на работа и я бил заключил в апартамента сама .

Тогава аз се свързах с него и му казах, че ако продължи да е бие и да я заключва и да нея пуска на работа (тя вече работеше в друга шивашка фирма ), ще предам материалите които имам с-у него и които го уличават в педофилия, дори му пуснах един запис на телефона ми в които аз му звъннах и му се представих за момиче и той ми сподели никовете на скайповете му. Тогава той ми предложи да се срещнем и да му ги предам, а той ще остави Миглена намира.

Щял да направи каквото поискам аз или тя, изобщо не му повярвах и се съгласих привидно че ще го чакам, аз вече пътувах за София и знаех че така Миглена ще може да ми се обади и каже какво се е случило . Така и стана тя ми се обади и ме предупреди, че той е взел нож и е готов да ме убие но да получи материалите но няма да изпълни нищо което искам аз или тя помоли и ми даде телефона на баща си Ангел.

Да му кажа какво е станало с нея, аз записах разговорът ни и вместо да се обадя на баща и отидох и му пуснах записа и му разказах всичко . Продължих си по пътя а баща й каза че ще вземе майка и и ще иде да сия прибере. Но нещата не стават така, родителите й отиват там но вместо да я приберат я обвиняват че тя е виновна и я заплашват и принуждават да си остане при него и да си сърба попарата Явор успява да ги убеди, че тя системно му изневерява.

Че има любовна връзка с мен и не само с мен а и с други и че това, което тя го обвинява било лъжа за да прикрие нейните изневери и че това което е направил преди години когато тя го е хванала с онова момиче било заради нея и било минало. След около месец тя отива на работа и всички неща, които той правеше пред предходната й работа, се повтарят всекидневно и още по ожесточено.

Щом излезе за работа, той тръгва след нея като детектив изпреварва я следи я и я причаква. Докато един ден я причаква на автогарата взима и личния телефон и я заплашва, тя отива в работата й, а той ми звани от нейния телефон и мълчи. Аз се досетих, че има нещо но бях на път защото работя в един сладкарски цех като шофиор доставчик.

Няма и 20мин и Миглена ми звана като пищеше от болка и ме молеше за помощ да пратя полиция пред работата и че съпругът и с помощта на синът им искат да я натоварят насила в колата и да я закарат на селото им и да я заключат там. Дори собственият ѝ син я е бил хванал за косата и я дърпал в колата. Аз се обадих на 112 и полицията отива пред работата й а в същото време бяха предупредени и полицаите в гр. Берковица, които ги чакаха пред входа на селото им.

Но през това време тя издърпва телефона си скача от колата и бяга към работата си, където я чакат полицаите . След този случаи аз и Миглена продължихме да се чуваме и аз да и помагам, свързах се с няколко агенции за закрила от домашно насилие и те ме посъветваха да не я изоставям в тоя момент и да и помагам и съветвам да я подкрепям и изслушвам и аз това сторих.

Мислех че ще е лесно и ще мога да я убедя но не се замислих че имам семейство и съм уязвим точно там и че този Явор ще нападне моето семейство , не вярвах че може да е толкова долен и гаден , и точно така и се случи . Явор не знам по какъв начин и с чия помощ намира телефона на съпругата ми и започва да я тормози звъни и и наговаря куп глупости на които тя не му повярва, тогава той започва да я напада и обижда.

Ходи в работата ѝ и продължава да говори глупости за мен и Миглена и след като тя не му вярва той започва да заплашва че ще ме убие. Минават няколко месеца и след всичкия тормоз и следене той успява да принуди Миглена с помоща на децата си да напусне работа и да открият хранителен магазин в момент на криза с убийствен наем и между два силни и реномирани хранителни магазини с една единствена цел - магазина ще е на дъщеря им, но ще работят двете като през повечето време ще работи Миглена за да я държи под контрол .

Откриват и започват но ревността на Явор е голяма топи през цялото време стои в магазина до Миглена и като влезе май дори застава м-у тях, да не говори че като ме види че минавам от там той тича и застава м/у нея и мен за да не ме види. Дни преди да открият магазина, той пак я хваща да говори с мен и я оставя няколко дни да е под ключ и контрол при родителите и а месец преди това я кара да даде жалба с-у мен като с помоща на нейните и негови родители и на децата им я принуждават да пише куп лъжи че аз я тормозя и преследвам .

На Коледа откриват магазина и той пак с помощта на децата си, които мислят само запарите които той им дава а не за мавка си и как се чувства и какво търпи заради тях я принуждават да отиде и да се срещне със съпругата ми и да и наговори куп лъжи така по този начин аз да не мога да и помогна .

Тя отива с синът си но не успява да повлияе на съпругата ми тъй като тя вече знаеше всичко и затова те прибягват пак към жалба но и там не успяват я Явор продължава с тормоза над Миглена а и над моята съпруга но това не му стига вече замезва и моят син започва да му звъни и да му казва че ако ще убие мен или майка му . Това вече ме вбеси и дадох жалба с-у него в прокуратурата като в нея съобщих и домашното насилие което той упражнява в-у Миглена .

Разследващият полицаи разпитва мен като престъпник а Явор в домашна обстановка , Миглена в присъствието на насилника си и така всичко привършва никои не обръща внимание на тормоза които той налага над моето семейство и на заплахите му към мен за убийство нито на това че аз и съпругата ми сме болни от диабет и имаме инвалидност 3та група .

На 14 . 02. 2013 аз спира с служената кола до блока в които те живеят тъй като над тях живее моя братовчедка иа на магазина до тях работи друга моя братовчедка с които не сам се виждал от години и които бяха разбрали за случващото се и искаха да говорят с мен . Аз ги чаках в колата и си правех отчета когато до мен се приближи пътрулка и полицаите дойдоха и ме казаха че с-у мен има подаден сигнал че тормозя едно семейство.

Аз се досетих кои ги е пратил и ги запитах Явор ли ви праща и го посочих той тъкмо идваше към нас и те ми отговориха с да. Той се разкрещя и започна да вика че постоянно минавам от там и ги тормозя особено най много тормозя съпругата ми . Когато полицаите я извикаха тя каза че думите на съпругът и са лъжи , полицаите написаха протокол за предупреждение и докато го подписвах Миглена ми звъна и ми каза като полицая чу думите и да помоля полицаите да не си тръгват, защото съпругът и и казал че само те да си тръгнат ще я пребие.

Затова дето не е излъгала така както той е искал . Мен ме пуснаха но Явор го вкараха в патрулката по късно разбрах от Миглена, че той е казал пред тях че ако неми забранят да минавам от там, той щял да счупи бусът и да ме пребие. Два Дни по късно Миглена избягва от квартирата им тъй като вечерта 14. 02. той вдига поредният скандал заключва апартамента и се опитва да й нанесе побои но тя успява да скочи от прозореца и да отиде до полицията .

Полицаите я придружават до вкъщи и вместо да предупредят Явор и да му кажат че така не може те се обръщат към Миглена й и казват че тя е виновна и те на негово място биха постъпили така дори биха били по жестоки. Тогава тя решава да бяга. На другият ден след бягството и Явор нападна семейството ми започна постоянен тормоз по телефона или в работата на мен и съпругата ми заплашваше ни с убийството ни.

Така се нижеха дните докато Миглена подава молба за незабавна защита но тъй като тя е жител на Берковица нещата се забавят и на 25. 03 тя успява да се сдобие с ограничителна заповед , но това не спира Явор да я преследва и тормози така успява да я принуди да се върне но тя не издържа и пак бяга той пак къде с сила с принуда , къде с децата дори и финансово я връща втори път но тя не изкарва до ри и седмица и пак го напуска.

Той продължава с преследването и тормоза и стои пред работата и и я следи за да разбере къде е квартърата и прави опити да я уволнят от работа . Преследва мен и съпругата ми и ни заплашва , ходи в моята работа като умолява моят шеф да ме уволни като пред него , ме заплашва пак с убийство .

Така на 01. 05. 2013 година той започва да звъни непрекъснато на мен и на съпругата ми като за няколко часа имахме над 100 обаждания и кликвания на всеки телефон , на сутринта този тормоз започна още от 06ч. Към 9ч аз вече имах над 200 кликвания съпругата ми също и аз се принудих да отида в полицията Там дежурният офицер ми обясни че ще се заеме с случая и ще прекрати това.

Още повече, че тогава при нас влезе мои съученик които му беше колега и беше запознат с случая и които по късно му е разказал подробно . така към 10, 30ч Явор прекрати с звъненето и дежурният офицер ми звънна и ми каза че е разговарял с него и че ще го чака след 14ч да се яви при него а аз да не се притеснявам и да си работя.

Както ви казах работя в сладкарски цех шофиор и работата ми се намира на около 100 метра от работата на Миглена и почти при всяко излизане и влизане минавам по край нейната работа а също така зареждаме столова която входа и е с-у входа на нейната работа. Наложи ми се към 1, 30 да закарам пасти в тази столова тръгнах натам и когато приближих видях колата на Явор пред входа на нейната работа въпреки че имаше ограничителна заповед и така я нарушаваше.

Тогава звъннах на Миглена и и казах че той се е запътил към нея, Предходният ден той пак е бил там и когато полицаите са дошли след като Миглена ги била извикала той избягал. Миглена ми отговори че не е той а синът и и аз продължих напред но не бях забелязал че и другата им кола е там тъкму се изравних с колата която караше синът и когато Явор изскочи иззад колите и скочи в-у предният капак на пикапа, които карах.

Оттам скочи и с юмрук ми нанесе удар през предното стъкло като ми счупи носната кост на три места през това време дотича синът му и го издърпа като после се обърна и той ми нанесе юмрук с думите това е заради това, че майка ми слуша теб, аз дори не слязох от колата чух по блутута си, че Миглена вика полиция а аз извадих телефона си и вкючих на видеозапис.

Така записах Явор как скача, блъска по пикапа, как ме обижда и нарича и как казва, че ще ме убие .
Това е част от историята след дни ще я продължа и ще ви разкажа за действията на прокуратура и полиция
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (77)

Изпрати
maria
maria
23.09.2013 00:06
Ще ти кажа само едно:За всичко си си виновен сам.Ще ми обясниш ли какво прави женен мъж в сайтове за запознанства?Че и на кафе я канил!Ходиш да се сваляш с разни фльорци,а после-помогнете ми!Че и семейството си си забъркал.Явно и жена ти е същата като теб-търпи ти простотиите!Какво се правиш на толкова благороден и си тръгнал да спасяваш някаква си?Прав е мъжът й!Кой си ти,че да се бъркаш в личния му живот и в семейството му?Това си е техен проблем!Ако има нещо за решаване,те ще се разберат двамата.Ти си Господин Никой!
3
1
Писето
Писето
30.12.2013 00:15
Имаш право :) За това не може да помогне полицията. Не може да се бъркат в семействата. Могат само да го задържат за извесно време това е. Майка ми избяга от баща ми и сега са рзделени. Това предлагам да направи и тя. Никой не може да й помогне ако не си помогне сама в този случай. А, има и друго, поне да се опита да го провокира по някакъв начин всепак е жена. По някога мъжете не знаят как да изразяват любовта си. Като го хване за оная работа и няма как да не умекне. И моя се държи гадно но му знам цаката ;) Трябва да е хитра щом е толкова силна да изтърпи това значи ще се справи, просто й трябва сила и подкрепа :)
0
0
не съм запозната със случая
не съм запозната със случая
22.09.2013 11:37
какви глупави хора сте, защо си позволявате да давате лични данни и какви са тези обяснения, на кратко или речниковия стил и стила на изразяване на автора е ограничен .. като искаш да помогнеш отиваш вземаш я, и я подслоняваш това виждам като сигурен изход
1
0
Desislava
Desislava
22.09.2013 01:08
Миглена трябва да я вземат в накое "защитено жилище" в друг град. Нали бяха направили такива за жени подложени на домашно насилие и тормоз... Прочетох историята и се почувствах ужасно. Как може да съществуват такива изроди на тая земя?! Дано да гори в ада, до края на вечността тоя изрод! :(
1
1
Аз
Аз
21.09.2013 23:52
Ами не разбираш ли, че той с неговата болезнена ревност дразниш обстановката още повече. Тази жена защо не се хване в ръце и да се премести окончателно, а какво е това иди ми дойди ми.... Наистина си е битов скандал, но ако тя не направи нещо ти нищо не можеш да направиш и това, че цялото ти семейство е подложено на тормоз не мисля , че е добре. Но не мисля, че и вия сте толкова невинни душички,какво търсите в скайп с непознати като имате семейства????
1
0
Иванова
Иванова
21.09.2013 23:47
Тази жена няма ли колеги, свидетели, хора, които я познават и виждат какво се случва с нея? Не мисля, че полицията няма да потърси такива. Освен това има разводи, жалби до прокуратурата, съда и така нататък - най-малкото всички обаждания на 112 се записват автоматично!
Тя трябва да действа преди да е станало прекалено късно за всички ви!
2
0
Аз
Аз
21.09.2013 01:41
От всички тия обяснения, просто загубих нишката!!!..........
1
0
жена
жена
19.09.2013 23:13
наистина е като турски сериал мисля че миглена доста добра жена щом издържала толкова неща ужас
1
1

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 17
53
48
33
23
10
Дай твоята оценка: