Ezine.bg»Споделени Истории»Ревност»Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, пребива я системно и заплашва мен с убийство!

Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, пребива я системно и заплашва мен с убийство!

Мъжът ѝ си пада по малки момиченца, пребива я системно и заплашва мен с убийство!
Това е история за мен и една жена под домашно насилие, с която се запознах и се опитвам от доста време да ѝ помогна. И как съдебната власт и полицията вместо да помогнат на нас, помагат и подкрепят един...

От година и половина имам проблеми с един съгражданин казва се Явор Н.Н. от с. Бързия област. Монтана на 43 г. Този човек от септември 2013 г системно тормози моето семейство като два пъти направи опит да ме убие като вторият път се опита да посегне и на съпругата ми.

Цялата тази ярост злоба и тормоз е заради това че се опитах да помогна на неговата съпруга и сега ще ви разкажа цялата история тя вече се развива като турски или мексикански сериал и се надявам да ви заинтригува и да е публикувате, за да може цяла България да види какви хора живеят в град Монтана, как действа полицията и най вече вишестоящите в нея.

Как съдебната власт си затваря очите за тези проблеми, докато накрая не се случи най лошото изходът на тази история да е с фатален край за някои от нас. Ето и цялата история:

Някъде преди около близо 3 год се запознах с Миглена А. Н. от с. Бързия родена 1975г. Запознахме се по интернет, пишехме си и разговаряхме в един сайт и по скайп, по късно си разменихме телефони и така разговаряхме доста често и си споделяхме почти всичко съветвахме се и си помагахме но нищо повече, дори не бяхме се и виждали на живо, защото селото и е на 30км от Монтана.

Искал съм да се видим поне на по кафе, но тя все отбягваше и това много ме озадачи особено че тя ми сподели че има семейни проблеми . и аз реших да разбера какво има всъщност и от разговор на разговор тя се отпусна и сподели следното . Живяла е при родители, които не са и давали никаква свобода, забранявали са и всичко не са и позволявали да излиза като нормалните деца.

Затова при първият удобен случаи тя избягала с братът на много близък приятел на брат ѝ. И така се омъжила за него без съгласието на родителите си те го приели защото на всичкото отгоре са и съседи . Така тя забременяла на 16г и родила първото си дете момиченце но не минало много време и след скандал с съпруга си тя се прибрала при родителите си.

Те я приели с детето но след месец два след дъги молби и преструвки от страна на съпругът ѝ Явор Николов Николов тя решава да се върне при него за да не живее детето и без баща. Явор това и чакал, направил второто дете и вече забравил какво и е обещал когато и се молел да се прибере започнал пак да си ходи където си иска на нея да не й разрешава да излиза без него или майка му.

Да не работи никъде дори бил против да си завърши и средното образование , държал се с нея като господар не разрешавал да разговаря с никои мъж дори и с съседите където и да започнела работа винаги намирал причини да я ревнува да вдига скандали и да я кара да напуска щом там работи някои мъж . Така се нижели годините и дъщеря им започнала да учи в град.

Монтана и трябвало да и закупят компютър но той трябвало да е на село. След като се сдобили с компютъра съпругът и Явор прекарвал цялото си свободно време пред него а на нея неи давал достъп само в случаите когато е на работа. Нямало и няколко месеца откакто дъщеря им учи в града а съпругът и също работи там в завода за акумулаторни батерии МОНБАТ АД и до ушите на Миглена достига следният слух, че нейният съпруг се слави за женкар и ходи с млади момичета и дори ги водел в квартирата на дъщеря им.

Тя решава да провери това и го хваща на калъп с момиче от тяхното село, което само с няколко години по възрастно от тяхната дъщеря. Опитва се да го напусне но къде да отиде с две деца, като е финансово зависима от него нейните родители не я подкрепят - напротив дори я принуждават да стои при него и да не разказва никъде какво е станало за да не се говори в селото.

Така без да има подкрепа от никои и принуждавана от всички и за да не страдат децата тя остава и той си помисля, че всичко му е простено и забравено и започва още по голям тормоз в-у нея и тя трябва да търпи всичко. Затваря се в себе си и мълчи и търпи, докато се запознава с мен. Аз започнах да разговарям с нея и и казвах да се бори да не мълчи, че има достойнство да се бори поне за някои нормални неща да и даде свобода.

След няколко разговора тя ми сподели че нейният съпруг постоянно е на скайп и пише само с момичета и то доста по млади и целият компютър е пълен с снимки на голи момичета и порнографски снимки. Така аз и предложих да ми каже скайпа му и с помоща на моят син направихме скайп на 14-годишно момиче и му писахме. И той ни отговори започнахме да разговаряхме но освен за секс и това дали имам камера, за друго не сме говорили.

Искаше да му пратим голи снимки или да пуснем камера и да ни види, след дълги увещания той предложи да пусне неговата камера та да го видя. Пусна я й какво да видя, то се бе съблякъл гол беше си извадил члена и мастурбираше. Щях ада повърна, но успях да го снимам и да се обадя на съпругата му по телефона тогава тя влезе в стаята и го залови.

По късно тя успя да влезе в скапа му и видя, че повечето абонати са момичета от 12 г до 20г . Само че той започна да прави нови скайпове, че вече не знам колко бяха имаше следните никове (кики21, мартин , яворявор33, явор33)След известно време моята съпруга разбра, че си пиша и говоря с друга жена, разказах и всичко и тя ме помоли да прекъсна. Послушах я и прекратихме раговорите С Миглена, като си останахме приятели с уговорката, че ако има някаква нужда от помощ да ме потърси.

Така през това време тя вече започва работа в Монтана защото и второто й дете момченце започва да учи в града и искало да е при тях така всички заживяват в Монтана въпреки че съпругът и е против това. Позволява и да работи но само в шивашки колектив, защото са само жени. Но въпреки че там са само жени има и няколко мъже , тогава Явор започва да я прибира от работа да я кара дори да стои пред работата и на всяка почивка да наблюдава къде ходи, какво прави и с кого говори звъни.

През 30 мин и преди да заговори слуша да ли ще чуе шевна машина или ютия и ако не чуе започва да я обижда и да я кара да се покаже навън да види със сигорност че е на работа, това продължава до като не я увоняват от там. Месец преди това тя ме потърси като ми сподели, чее тук в града и има работа аз я поздравих и се зарадвах, че все пак е постигнала малко свобода но това не било така.

Започнахме да разговаряме отново, станахме много добри приятели и си помагахме кои както може. Но нещата при мен вървяха добре и се подобряваха благодарение на много нейни съвети то при нея те се влошаваха с всеки изминат ден. Докато един ден съпругът й я хваща с телефона когато тя разговаряше с мен и вместо да разговаря с нея, той я пребива по най жесток начин.

Нанася ѝ серия от юмруци в областа на очите, като тя едва не ослепява и то в присъствието на дъщеря им . През времето когато я бие, ми се обади и на мен като ме заплаши с убийство и аз чух как тя пищи за помощ и да спре чух дори ударите на юмруците му и как крещеше че ще я убие и нея и мен. Тогава аз се обадих на 112 и съобщих за побоя но полицаите.

Само го предупреждават с протокол и го завеждат като битов скандал когато поискват от нея документи тя немогла да им ги даде тъй като съпругът й бил отнел всичко телефон лична карта и шофиорска книжка и всички пари за да не може да се обади на никои и да не избяга дори отишъл на работа и я бил заключил в апартамента сама .

Тогава аз се свързах с него и му казах, че ако продължи да е бие и да я заключва и да нея пуска на работа (тя вече работеше в друга шивашка фирма ), ще предам материалите които имам с-у него и които го уличават в педофилия, дори му пуснах един запис на телефона ми в които аз му звъннах и му се представих за момиче и той ми сподели никовете на скайповете му. Тогава той ми предложи да се срещнем и да му ги предам, а той ще остави Миглена намира.

Щял да направи каквото поискам аз или тя, изобщо не му повярвах и се съгласих привидно че ще го чакам, аз вече пътувах за София и знаех че така Миглена ще може да ми се обади и каже какво се е случило . Така и стана тя ми се обади и ме предупреди, че той е взел нож и е готов да ме убие но да получи материалите но няма да изпълни нищо което искам аз или тя помоли и ми даде телефона на баща си Ангел.

Да му кажа какво е станало с нея, аз записах разговорът ни и вместо да се обадя на баща и отидох и му пуснах записа и му разказах всичко . Продължих си по пътя а баща й каза че ще вземе майка и и ще иде да сия прибере. Но нещата не стават така, родителите й отиват там но вместо да я приберат я обвиняват че тя е виновна и я заплашват и принуждават да си остане при него и да си сърба попарата Явор успява да ги убеди, че тя системно му изневерява.

Че има любовна връзка с мен и не само с мен а и с други и че това, което тя го обвинява било лъжа за да прикрие нейните изневери и че това което е направил преди години когато тя го е хванала с онова момиче било заради нея и било минало. След около месец тя отива на работа и всички неща, които той правеше пред предходната й работа, се повтарят всекидневно и още по ожесточено.

Щом излезе за работа, той тръгва след нея като детектив изпреварва я следи я и я причаква. Докато един ден я причаква на автогарата взима и личния телефон и я заплашва, тя отива в работата й, а той ми звани от нейния телефон и мълчи. Аз се досетих, че има нещо но бях на път защото работя в един сладкарски цех като шофиор доставчик.

Няма и 20мин и Миглена ми звана като пищеше от болка и ме молеше за помощ да пратя полиция пред работата и че съпругът и с помощта на синът им искат да я натоварят насила в колата и да я закарат на селото им и да я заключат там. Дори собственият ѝ син я е бил хванал за косата и я дърпал в колата. Аз се обадих на 112 и полицията отива пред работата й а в същото време бяха предупредени и полицаите в гр. Берковица, които ги чакаха пред входа на селото им.

Но през това време тя издърпва телефона си скача от колата и бяга към работата си, където я чакат полицаите . След този случаи аз и Миглена продължихме да се чуваме и аз да и помагам, свързах се с няколко агенции за закрила от домашно насилие и те ме посъветваха да не я изоставям в тоя момент и да и помагам и съветвам да я подкрепям и изслушвам и аз това сторих.

Мислех че ще е лесно и ще мога да я убедя но не се замислих че имам семейство и съм уязвим точно там и че този Явор ще нападне моето семейство , не вярвах че може да е толкова долен и гаден , и точно така и се случи . Явор не знам по какъв начин и с чия помощ намира телефона на съпругата ми и започва да я тормози звъни и и наговаря куп глупости на които тя не му повярва, тогава той започва да я напада и обижда.

Ходи в работата ѝ и продължава да говори глупости за мен и Миглена и след като тя не му вярва той започва да заплашва че ще ме убие. Минават няколко месеца и след всичкия тормоз и следене той успява да принуди Миглена с помоща на децата си да напусне работа и да открият хранителен магазин в момент на криза с убийствен наем и между два силни и реномирани хранителни магазини с една единствена цел - магазина ще е на дъщеря им, но ще работят двете като през повечето време ще работи Миглена за да я държи под контрол .

Откриват и започват но ревността на Явор е голяма топи през цялото време стои в магазина до Миглена и като влезе май дори застава м-у тях, да не говори че като ме види че минавам от там той тича и застава м/у нея и мен за да не ме види. Дни преди да открият магазина, той пак я хваща да говори с мен и я оставя няколко дни да е под ключ и контрол при родителите и а месец преди това я кара да даде жалба с-у мен като с помоща на нейните и негови родители и на децата им я принуждават да пише куп лъжи че аз я тормозя и преследвам .

На Коледа откриват магазина и той пак с помощта на децата си, които мислят само запарите които той им дава а не за мавка си и как се чувства и какво търпи заради тях я принуждават да отиде и да се срещне със съпругата ми и да и наговори куп лъжи така по този начин аз да не мога да и помогна .

Тя отива с синът си но не успява да повлияе на съпругата ми тъй като тя вече знаеше всичко и затова те прибягват пак към жалба но и там не успяват я Явор продължава с тормоза над Миглена а и над моята съпруга но това не му стига вече замезва и моят син започва да му звъни и да му казва че ако ще убие мен или майка му . Това вече ме вбеси и дадох жалба с-у него в прокуратурата като в нея съобщих и домашното насилие което той упражнява в-у Миглена .

Разследващият полицаи разпитва мен като престъпник а Явор в домашна обстановка , Миглена в присъствието на насилника си и така всичко привършва никои не обръща внимание на тормоза които той налага над моето семейство и на заплахите му към мен за убийство нито на това че аз и съпругата ми сме болни от диабет и имаме инвалидност 3та група .

На 14 . 02. 2013 аз спира с служената кола до блока в които те живеят тъй като над тях живее моя братовчедка иа на магазина до тях работи друга моя братовчедка с които не сам се виждал от години и които бяха разбрали за случващото се и искаха да говорят с мен . Аз ги чаках в колата и си правех отчета когато до мен се приближи пътрулка и полицаите дойдоха и ме казаха че с-у мен има подаден сигнал че тормозя едно семейство.

Аз се досетих кои ги е пратил и ги запитах Явор ли ви праща и го посочих той тъкмо идваше към нас и те ми отговориха с да. Той се разкрещя и започна да вика че постоянно минавам от там и ги тормозя особено най много тормозя съпругата ми . Когато полицаите я извикаха тя каза че думите на съпругът и са лъжи , полицаите написаха протокол за предупреждение и докато го подписвах Миглена ми звъна и ми каза като полицая чу думите и да помоля полицаите да не си тръгват, защото съпругът и и казал че само те да си тръгнат ще я пребие.

Затова дето не е излъгала така както той е искал . Мен ме пуснаха но Явор го вкараха в патрулката по късно разбрах от Миглена, че той е казал пред тях че ако неми забранят да минавам от там, той щял да счупи бусът и да ме пребие. Два Дни по късно Миглена избягва от квартирата им тъй като вечерта 14. 02. той вдига поредният скандал заключва апартамента и се опитва да й нанесе побои но тя успява да скочи от прозореца и да отиде до полицията .

Полицаите я придружават до вкъщи и вместо да предупредят Явор и да му кажат че така не може те се обръщат към Миглена й и казват че тя е виновна и те на негово място биха постъпили така дори биха били по жестоки. Тогава тя решава да бяга. На другият ден след бягството и Явор нападна семейството ми започна постоянен тормоз по телефона или в работата на мен и съпругата ми заплашваше ни с убийството ни.

Така се нижеха дните докато Миглена подава молба за незабавна защита но тъй като тя е жител на Берковица нещата се забавят и на 25. 03 тя успява да се сдобие с ограничителна заповед , но това не спира Явор да я преследва и тормози така успява да я принуди да се върне но тя не издържа и пак бяга той пак къде с сила с принуда , къде с децата дори и финансово я връща втори път но тя не изкарва до ри и седмица и пак го напуска.

Той продължава с преследването и тормоза и стои пред работата и и я следи за да разбере къде е квартърата и прави опити да я уволнят от работа . Преследва мен и съпругата ми и ни заплашва , ходи в моята работа като умолява моят шеф да ме уволни като пред него , ме заплашва пак с убийство .

Така на 01. 05. 2013 година той започва да звъни непрекъснато на мен и на съпругата ми като за няколко часа имахме над 100 обаждания и кликвания на всеки телефон , на сутринта този тормоз започна още от 06ч. Към 9ч аз вече имах над 200 кликвания съпругата ми също и аз се принудих да отида в полицията Там дежурният офицер ми обясни че ще се заеме с случая и ще прекрати това.

Още повече, че тогава при нас влезе мои съученик които му беше колега и беше запознат с случая и които по късно му е разказал подробно . така към 10, 30ч Явор прекрати с звъненето и дежурният офицер ми звънна и ми каза че е разговарял с него и че ще го чака след 14ч да се яви при него а аз да не се притеснявам и да си работя.

Както ви казах работя в сладкарски цех шофиор и работата ми се намира на около 100 метра от работата на Миглена и почти при всяко излизане и влизане минавам по край нейната работа а също така зареждаме столова която входа и е с-у входа на нейната работа. Наложи ми се към 1, 30 да закарам пасти в тази столова тръгнах натам и когато приближих видях колата на Явор пред входа на нейната работа въпреки че имаше ограничителна заповед и така я нарушаваше.

Тогава звъннах на Миглена и и казах че той се е запътил към нея, Предходният ден той пак е бил там и когато полицаите са дошли след като Миглена ги била извикала той избягал. Миглена ми отговори че не е той а синът и и аз продължих напред но не бях забелязал че и другата им кола е там тъкму се изравних с колата която караше синът и когато Явор изскочи иззад колите и скочи в-у предният капак на пикапа, които карах.

Оттам скочи и с юмрук ми нанесе удар през предното стъкло като ми счупи носната кост на три места през това време дотича синът му и го издърпа като после се обърна и той ми нанесе юмрук с думите това е заради това, че майка ми слуша теб, аз дори не слязох от колата чух по блутута си, че Миглена вика полиция а аз извадих телефона си и вкючих на видеозапис.

Така записах Явор как скача, блъска по пикапа, как ме обижда и нарича и как казва, че ще ме убие .
Това е част от историята след дни ще я продължа и ще ви разкажа за действията на прокуратура и полиция
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (77)

Изпрати
plamen
plamen
21.12.2013 19:36
работат е там че ти си долния лъжец защото нямаш никакв сестра в цеха и знаеш неща разказани от родителите на Явор а Миглен ае при мъжът си защото е заплашен и лично тя ми го заяви вчера когато я видя каза ми дори каки скакво я държи мъжът и с какво я е заплашил и ме помоли за помощ пак така като ми каза че ако съдя мъжът и тя ще стои настрана и ще потвърди всичко което кажа аз и свидетелите
1
0
РОКО
РОКО
21.12.2013 18:10
...ИЗНЕВЕРИЛ СИ И ТО 4-5 год. СИ ГО ПРАВИЛ,само жена ти можеш да лъжеш ЧЕ НЕ СИ.Всички твой колеги знаят и те ПОДИГРАВАТ и синът ти също знае и те ПРИКРИВА...
А не си с любовницата си,защото тя те е зарязала и се е върнала при семейството си,сега си бесен и се чудиш какви лъжи да пишеш тук в нета,за да те подиграват хората и тук ,а не само в Монтана...
и да ти кажа че моята жена не е глупачка,глупачка е твоята,че толкова години я лъжеш и мамиш толкова нагло,че чак себе си лъжеш че не си чукал оная жена...ПОДЛЕЦ СИ и то голям...ще се намери някой да и отвори очите и тогава жална ти майка...
2
1
Писето
Писето
02.01.2014 21:03
Роко успокой се :) Моля те :) Сигурна съм, че не си лош човек и прочетеното те е изнервило много, но не е нужно да говориш така и показваш агресия. Мисля, че дори не е нужно да заплашваш и да се изнервяш повече от необходимото ;) така вредиш само на себе си и се злепоставяш пред хората :) успокой се :)
0
0
plamen
plamen
20.12.2013 22:52
РОКО ли си или си чоко ти си бил същият като Явор дано ако имаш дащеря тя да има същият живот като Миглена или някои такъв като Явор да се гаври с нея на камерата но явно или не си женен или си разведен защото си много стабилен като Явор или жена ти е глупачка и те търпи защото такива като теб и Явор мястото им е не в лудницата а в затвора
0
0
plamen
plamen
20.12.2013 22:45
ако аз съм изневерил на жена то щях дая напусна отдавна и дасъм с Миглена но явно сестрати така и нее разбрала
и ако тие казала истината щеше да знаеш че синът ми работи смен и няма как тои да не знае за това и да не разкаже на жена ми а и самата Миглена ходи при женами да я убеждава в това че има връзка с мен и не успя защото това не е истината
2
1
plamen
plamen
20.12.2013 22:40
ти си бил голям смешник
0
0
РОКО
РОКО
20.12.2013 22:19
така се постъпва с всички изневерили жени!!! ТАКА трябва да постъпи и твоята жена с теб...или ти имаш право да изневеряваш???
1
1
РОКО
РОКО
20.12.2013 22:16
ООО ама ти няма за какво да го биеш ,той не е чукал твоята жена , а ти неговата и затова ти си за бой..
А в кой век живеем явно ти не знаеш,всеки може да си прави каквото иска пред камерата,а на кой не му харесва да не гледа.Щом гледат значи им харесва-ДЕМОКРАЦИЯ Е...
казваш че този Явор е изневерил преди години и от тогава вече нямал семейство,а ти имаш като си изневерил с жената му,или твоята жена е сляпа и все още не знае...
И да ти кажа че в цеха в който работиш хората подиграват теб ,а не тях.
2
0
plamen
plamen
20.12.2013 22:13
Това което пишете коментирате и защитавате този насилник е ПОДИГРАВКА И ГАВРА с всички жени които са минали през този АД прочетете и техните коментари и ще разберете причината да публикувам това и да коментирам и споря с такива като вас
1
1
иван
иван
20.12.2013 20:53
и аз бихте убил ако чукаше жена ми...
3
0
Писето
Писето
02.01.2014 21:12
А, би ли убил жена, ако са приятелки със жена ти и се забавляват и поканят и теб? Или би се възползвал от предложението? Мъжете нямат нищо против жените, но мъж и мъж са винаги съперници освен ако не са обратни. Жените са са си винаги приятелки освен ако не става дума за някой мъж. Това е. Те трябва сами да решат проблемите си :)
0
0
РОКО
РОКО
19.12.2013 20:51
този пламен има нужда от лекар....НАПРАВО Е СМЕШНИК...
разпитах за него в цеха в който работи,имам сестра която работи в същият цех...
И се оказа ЧЕ това което казва той е лъжа.Градът е малак и всичко се знае там.Само неговата жена не може да види от РОГАТА си ,как той години наред е имал връзка с тази жена и се е подигравал с нея,като е лъгал че иска да помогне на Миглена(като миротворец в чуждо семейство...ха ха ха)ЛЕЛЕЕЕ колко слепи жени имало бре в тая Монтана.СЪБУДИ СЕ БУЛКА и виж мъжът ти кви ги върши,...Застаряващият плейбои-СТАР и БЕДЕН , е изоставен и си ближе раните сега и се чуди по-кой начин да тормози семейството на бившата си любовница за да и отмъсти...А на този Явор шапка му свалям.Въпреки всичко се е борил до последно да си запази семейството,малко хора го могат това...
3
1

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 17
53
48
33
23
10
Дай твоята оценка: