Ezine.bg»Споделени Истории»Гняв и Омраза»Това е най-кривият и невъзпитан селянин, който познавам

Това е най-кривият и невъзпитан селянин, който познавам

Това е най-кривият и невъзпитан селянин, който познавам
Има един глупак от моя клас, който честно казано ако ми се открие някой път ще му спукам тъпата глава. Не е проблема че ме дразни мен, аз и без това не си говора с него. Това което ме вбесява още повече е че всяко едно момиче от нашия клас му е "фенка".

Много ме дразни това че той никога не влиза във фейсбук или скайп и не говори с момичетата а всички те се държат прекалено мило с него. Има едни момичета от моя клас които ми се водят най-добрите приятелки. УЖ. Като го видят и само му викат на галено и го прегръщат и го целуват по бузата. Те си имат гаджета с които са от доста време и двете но се държат с тоя тъпак все едно е принца на Бруней. Не че харесвам момичетата но ме дразни вниманието което му обръщат.

Като се видя с тях и се прегръщаме(приятелски отношения между момче и момиче тинейджъри )но като го видят тоя мухльо и му се висят на врата и го целуват по бузите все едно им е спасявал живота 5 пъти. А всъщност той е такъв парцал. . За тия две момичета аз права толкова неща (купувам им разни неща през голямото междучасие като ме помолят, давам им да пият от моето шише когато ми поискат, дори от залъка си деля за тях 30°F (буквално им давам от яденето ми да си отхапят, ако ми поискат).

Нося им чантите през междучасията в повечето случаи , в някои и дни съм обикалял и цяла София с тях да им права компания на тренировките и какво ли още не. . . )стотици неща съм направил за тях, но те пак същото си правят с оня цървул .

Той се държи отвратително с тях(моята гледна точка)--> Като го помолят нещо и той казва "да бе е са" и се обръща, постоянно се сърди на някой си и света му е крив за всичко.

Т'ва е най-кривия и невъзпитан селянин, който познавам а те му се "кланят" все едно не знам какъв е. . . Не знам какъв е в техните очи и не знам какво толкова му харесват "като приятел" но много се дразня на тоя човек и в най-скоро време ще бия като куче и няма да ме интересуват последствията. . .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (10)

Изпрати
Дани
Дани
20.02.2014 23:54
Според мен си влюбен в тези момичета или поне в едното от тях.А и те се държат така с него,защото той се държи грубо.А ти като им целуваш задниците и те само те използват,все пак си момче,не го позволявай. :)
3
0
Роси
Роси
05.12.2013 00:02
Според мен ти завиждаш. Дори и да е несъзнателно. А и не знам за теб но според мен тези момичета не са ти истински приятелки.Те те използват.
2
6
GoodGirl
GoodGirl
22.11.2013 16:45
Имам чувството, че се опитваш да делиш въпросните дами с него. Но защо? Те не са никому. Сами преценяват на чий врат да се хвърлят. Спри да завиждаш, грозно е!
2
1
аноним
аноним
19.11.2013 22:11
внимавай!! ИМА РАЗЛИКА МЕЖДУ селянин(човек, който живее на село) И селяндур(човек, който се държи просташко)
4
0
Ани
Ани
18.11.2013 16:40
Просто ти се иска да си на негово място, а не на слугата който носи чанти и тича до магазина.
3
1
Рила
Рила
18.11.2013 02:30
,,Не че харесвам момичетата но ме дразни вниманието което му обръщат. '' - човек не тряя да е злобен и да завижда. Как се пораждат тези чувства аз не знам. Защо момичетата му обръщат повече внимание от колкото на теб? -Има нещо което ти нямаш. Гледай да се подобраваш в нещата които искаш да си по-добър, гледай такива като тоя да са ти стимул за развитие. В смисъл не как се държи с момичетата (тва си е негова работа) ами как има крайния резултат - тоест всичкия интерес от момичетата. Вземи и го настигни в това отношение но по по-добър начин, по свой си начин. Има успяли и няуспяли. Използвай успялите като мотивация за развитие и се научи да правиш това което те правят още по-добре. Злобата изобщо няма да ти помогне. Успех.
2
0
вес
вес
18.11.2013 00:54
завиждаш му това е ревнуваш..не е задължително да влиза в интернет пространсвото той знае че го харесват и затова се държи така нормално е. но го приеми .. и да не ти пука.. като те помолят нещо момичетата ти вместо да се правиш на много услужлив им отговори като него.. и с добро и бе добро едва ли ще се впишеш в класацията приеми го факт е... ако можеш да промениш нещо го направи но едва ли
14
0
Спокойна
Спокойна
17.11.2013 19:36
И защо се дразниш, че не влиза в скайп и тн ? Ами може просто да не му харесва , теб това какво те засяга? Щом всички момичета го харесват, навярно има защо. Може би е по- добър от теб и му завиждаш и ревнуваш . Малък си още , а проявяваш агресия . Я по- спокойно , с това поведение само ще си навлечеш беля. Ако харесваш някое от двете момичета просто и го кажи, а той може изобщо да не харесва такъв тип момичета. Хората сме различни.
2
0
Свински
Свински
17.11.2013 18:20
АХАХАХА, и к'во като го пребиеш ? Имаш ли на идея какво ще последва / приятелките ти ще намразят теб и ще започнат да обръщат повече внимание на него... ще станеш шибан аутсайдер в класа си, който пребива хора без видима причина или по-лишо - заради момичета...

Пък ако стане така, че той да те набие... не знам на кой ще квичиш, въпреки че сигурно няма да успее, като те гледам как замисляш нещата и сигурно няма да му кажеш като мъж да се срещнете и да се разберете, а ще го пресрещнеш като някой путьо и ще го почнеш без предупреждение...

Трето, адски тъп си, брато, к'во, човека те дразни и момичетата му обрущат повече внимание, ами имам новини за теб - това може да е първия такъв човек с който се сбъслкваш ама няма да е последния, ще има много такива за в бъдеще, а ако това, че някой досажда е повод да го пребиеш... то и теб без съмнения е трябвало да ти понабият камбаната няколко пъти...

И последно:
фани си опрай малко булгарския, че тъй като пишИщ и познай кой мислят за селянин, в тая история...
6
0
Sun
Sun
17.11.2013 16:58
много ги мразя такива, правят се на много интересни и на нещо повече. Трябва да го пребиеш от бой за да слезе на земята!!!
0
4

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: