Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»Новата жена на баща ми е истински дявол

Новата жена на баща ми е истински дявол

Новата жена на баща ми е истински дявол
Здравейте. Аз съм момиче на 18 години. Преди около 3 години, майка ми разбра, че татко й изневерява. Започнаха едни скандали вкъщи, едни разправии. Любовницата му- някаква си Рая, до тогава неизвестна за мен, започна да настройва татко срещу мен и мама.

Изкара ни и двете най-големите боклуци. Изкара ме, че съм преспала с половината град, а аз тогава не се бях докосвала до мъж и така малко по малко доверието на тати към мен изчезна. Стигали сме до жестоки скандали заради нея, защото й вярваше и ми беше много болно. Мама ме защитаваше и тя отнасяше всичко.

И стана така, че нашите се разведоха и сега татко живее с Рая. Вече почти 3 години. Аз вече имам приятел и връзката ни продължава повече от 2 години. Рая обаче, не спира да лъже баща ми относно мен и да го настройва. След училище и през уикендите ходя при него да го виждам и реакцията, когато вляза у тях е- "Мишле, пак ли тая" . . . и татко мълчи! Много ми е болно.

Предложа ли на тати да отидем някъде само двамата- на кино или просто на разходка, тази е готова да ме изяде жива. Последния скандал беше днес, когато отидох да му искам едни парички за екскурзия, които ми беше обещал. Рая ме посрещна с викове "Как ше и даваш пари бе? Майка й да и дава. " Тати обаче ми ги даде.

Рая дойде до мен, дръпна ми парите от ръцете, бутна ме навън и тресна вратата. От там чух как баща ми й крещи. Просто се разплаках и си тръгнах. Маминка е вдигнала ръце. даже ми казва да не ходя там, но все пак ми е баща. Моля, дайте ми съвет!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (15)

Изпрати
Златина
Златина
05.06.2014 10:29
Все пак е баща ти,в един момент ще разбере, че е допуснал грешка с тази. Ходи при него и хич да не ти пука от тая мърла,изобщо не й клякай,не плачи. Ако те нагруби й отвърни със същото. Изобщо не позволявай на някаква си нещастница дето разваля семейства да те тъпче. Горе главата и ходи с усмивка при баща си,гушни го и го целуни по бузата като отидеш другия път. Онази ще умре от яд ,а баща ти ще си припомни, че има една чудесна дъщеря,която не си заслужава да пренебрегва заради някаква си мърла
4
0
bo$ko
bo$ko
17.01.2014 15:20
Баща ти е няма как да го игнорираш. Ходи при него дори и рядко. А пред тази скочубра се прави че не ти пука ако ще и кръв да ти капе от сърцето. Пожелавам ти успех с този дявол.
2
0
Анета
Анета
04.01.2014 11:44
Мило дете преди много години аз бях в твоето положение.Бях на 14г. Когато родителите ми се разведоха по същата причина аз просто спрях да се виждам с баща ми. Обичах го много, дори понякога си мисля , че съм го обичала повече от майка ми( може би защото пътуваше с корабите и прекарвах по-малко време с него),но не можех да приема мисълта,че е предпочел друга жена пред мен и майка ми. случвало се е дори да се срещнем на улицата и аз го разминавах все едно не го познавах. Болеше ме много, но другата болка беше по-голяма.След няколко години той се осъзна и разбра, че другата жена не е по-важна от детето му, за радост не беше твърде късно. Така, че моя съвет е: отдалечи се, недей да ходиш повече при него през уйкендите или след училище, ако той те потърси и те пита защо не ходиш му обясни, че не ти е приятно всеки път когато отидеш жена му да те обижда, и че ако иска да те вижда няма проблем, но не в нейно присъствие. Обясни му , че щом е решил да живее с нея ти нямаш нищо против, но след като тя не може да те приеме като негова дъщеря, като част от него, ти просто не искаш тя да присъства на вашите срещи.Ако той държи на теб и на присъствието ти в живота му ще намери начин, БЪДИ СИГУРНА, преживяла съм го!
6
1
мая
мая
20.12.2013 20:28
АКО ходиш само ЗА ПАРИ ТАМ.ИЗОБЩО НЕ ХОДИ.предполагам че си получаваш 100 ЛВ. издръжка от него...
НЕ СЕ МЕСИ в техният живот след като не си и приятна,
баща ти ако те е искал ,да е сега с теб и майка ти
5
25
shukran
shukran
12.01.2014 20:37
мисля че си тази другата жена която разваля семейства
9
1
Nikky Haralampieva
Nikky Haralampieva
16.12.2013 20:06
Има 2 вариянта
1-ви покажи на баща си че Рая го разиграва
2-ри Покажи на баща си че ако просължава така ще те изгуби като своя дъщеря ще изгуби своя кръв заради жена.. В момента аз съм на подобно дерадже мама има приятел от 9 години преди 3 години се ожениха той е прекрасен с мен се държи уникално но майка ми винаги поставя него на 1-во място онзи ден ми каза че съжалява че ме е гледала 15 години че съм и яла от хляба и т..н защото са се скарали и виновната за това съм била аз -_- Каза ми че веднага щом навърша 18 ме гони от нас и нямало да и пука дори на тротоарите да спя.. Но за радост аз имам къща в един друг град там е баща ми който е прекрасно създание много ме обича мама мисли че като ме глези с пари изгубеното време което не прекарва с мен а с мъжа си ще се компенсира не е така пред всички пари на света предпочитам 1 ден внимание разходка в парка в мола или в къщи 2-те в дълги разговори не като майка и дъщеря а като приятелки :)
1
0
Дора
Дора
14.12.2013 05:10
Мило момиче,по всяка вероятност новата жена е направила магия за омраза и раздори на баща ти към теб и майка ти. Всеки ден казвай "В името на Отца и Сина и Светаго Духа, заповядвам на всички магии, заклинания и всичко изпратено на мен и родителите ми,което не е от Духа Светаго да излезат от нас и се върнат обратно оттам откъдето са дошли.Амин!" (3 пъти).
3
3
Десислава
Десислава
07.01.2014 21:35
Сега кво....че майка й и баща й са се разделили и Сатаната ли да забъркваме.....що за глупост....просто мащехата й е зло животно.....това което трябва да направи е да спре да търси баща си за известно време и това е.....боже....
1
1
Анелия
Анелия
07.12.2013 23:17
Здравей мило момиче,преди много години аз бях в същото положение,че дори и по зле.Само едно знай,рано или късно,баща ти ще клекне,ще се опита отново да се сближи с Вас,от теб зависи какво ще решиш.За сега на този етап го остави на мира,но ако искаш от него пари,го правете на дискретно място,защото в очите на "втората му",ти си една просякиня /нищо,че си му кръв/.Горе главата и не забравяй да бъдеш опора на майка си,защото тя наистина има нужда от подкрепа...повярвай ми!
4
0
ЕВА
ЕВА
04.12.2013 17:04
Мила, остави го сам да се осъзнае. Живей с майка си и не му се обаждай. Гарантирам ти, че тормоза ще го освести рано или късно. Нея не можеш да я оправиш, то злото си е зло. Затова и един мъъъничък съвет: спомени на баща си в удобен момент: "аз мислех, че си мъж на място, но явно си фуста или женчо. Или нещо от сорта". Засегни му малко егото и после го остави във времето. Убедена съм, че ще се осъзнае :)
5
0
wtfith
wtfith
04.12.2013 11:41
незнам какво да се посъветвам,може би наистина един разговор,в който да му кажеш как се чувстваш ще помогне.Или поне ще знаеш,че си направила всичко,което е трябвало да се направи. Голямо гуш за теб!
1
0
Але
Але
04.12.2013 08:25
Съгласявам се с коментарите на останалите за разговора на 4 очи, но според мен не трябва да е толкова миличък. Вече си голямо момиче което може да разсъждава като възрастен. Трябва да му припомниш какво означава да си родител, родителя дава хапката от устата си за децата си, обича ги без предел и иска винаги те да са добре, родителя никога не би пренебрегнал собствената си кръв защото някаква чужда жена така му казала. Да - тийнеджър си, но не си като някой изпаднали пубери с които неможе да се говори, кажи му колко отговорна и добра си, кажи му че поведението му те обижда и те кара да се чувстваш все едно той ти е чужд. Какво да се сърдиш на оная пачавра - тя си е такава, но поведението на баща ти няма оправдание, той трябва да се осъзнае и да разбере колко наранява детето си. Иска се смелост да застанеш и да говориш така на родител, но иначе нищо няма да се промени. Успех
2
0

Рейтинг

4
Общо гласували: 6
52
42
32
20
10
Дай твоята оценка: