Кажете това изневяра ли е

Кажете това изневяра ли е
Здравейте, искам да споделя един проблем. Имам си приятел от месец. Не съм от момичетата които лъжат, затова моля да ми помогнете. В началото, когато само излизахме мислех, че намеренията му не са сериозни и съответно и аз не подходих сериозно, излизах с други момчета и така. С него излизахме веднъж, след което аз излизах с бившия ми и преспахме заедно, но в последствие моето момче, което мислих, че е несериозно, ми се обади и пак се видяхме и постепенно се оказа, че има сериозни намерения и решихме да сме заедно.

Исках да помоля за съвет дали да му споделя за станалото и за това че се колебаех преди да тръгна с него? Освен това откакто сме сериозно заедно аз не съм му изневерявала дори с целувка, въпреки че излизам с момчета, но само приятели. Писала съм си в фб с други, но само толкова и то не неща които биха повлияли връзката ни. Помогнете ми, ни бих желала непрекъснато да имам едно наум. Как да постъпя?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (16)

Изпрати
Борислава Узунова
Борислава Узунова
24.01.2014 00:48
Ти добре ли си? Да не си гъкнала! Ти не си знаела какво ще стане с вас, такива неща не се споделят.
7
1
бн
бн
24.01.2014 00:47
Та ти не си била с него като е станало ...няма за какво да ти е гузно ... моя съвет е недей казва нищо , аз само като си помисля че момичето ми е спало с друг и откачам независимо дали сме били заедно или не просто мисълта ме дразни , нищо не си направила че да се притесняваш ;)
4
1
Димитър
Димитър
17.01.2014 01:41
Ти си по-чиста от водата,а се притесняваш за нещо което е станало преди да сте били заедно,той трябва да се радва,че има такова момиче до себе си,поздравления за момчето с готиното момиче от мен :)))))))
4
4
к.л
к.л
17.01.2014 01:08
дори не си го и помисляй да му казваш не е редно да му казваш и всичко да знае. жената трябва да си има малки тайни....
6
2
яя
яя
16.01.2014 19:46
Ти не си свестна...
11
6
Димитър
Димитър
16.01.2014 17:25
Няма от какво да се притесняваш,защото не си направила нищо нередно.Когато си преспала с другото момче,практически ти все още дори не си и подозирала,че ще започнеш връзка със сегашния си приятел.Но бих те посъветвал да си запазиш в тайна от своя приятел преспиването с другото момче.И то не защото си направила грешка,а просто защото няма смисъл да се създават проблеми без реално да има такива.Важното е да си щастлива със сегашния си приятел и това е всичко:) Гледай напред и не обръщай внимание на неща,които ще си останат в миналото:)
6
1

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: