ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Диета с краставици и сирене

Диета с краставици и сирене

Диета с краставици и сирене

Мечтата на много хора по света е да свалят излишните килограми и да могат да се похвалят с тяло като от кориците на модните списания. Начините да направите това са много различни, като задължително условие е здравословното хранене и редовните физически упражнения, тъй като само така ще можете да сбъднете мечтата си за идеална фигура.

Диета с краставици и сирене

Въпреки че новогодишните празници минаха отдавна, това не значи, че всеки е успял да свали натрупаните тогава килограми. И въпреки че лятото е вече в разгара си, все още имате време да промените нещата и да се избавите от излишните килограми.

За целта е идеална диетата с краставици и сирене. Още в първите няколко дни ще забележите видими резултати и ще видите отслабване в талията. За около 7-8 дни ще можете да свалите около 2-3 килограм, като дори няма да се налага да спазвате някакви изтощаващи хранителни режими.

И така, в основата на отслабването с краставици и сирене е това, че по този начин се стимулира изключително ефективно храносмилането, има диуретично действие и спомага за ефективното изчистване на организма от токсините.

Бърз режим за отслабване с краставици и сирене

Отслабване с краставици и сирене

Всеки ден трябва да консумирате 1 килограм краставици, като можете да ги хапвате с филия хляб, но задължително в този случай трябва да е черен хляб, а не бял. Заедно с краставиците си хапвайте и около 40 грама сирене, а накрая изяжте едно кисело мляко. Часовият диапазон на приемане на краставиците, сиренето и млякото е добре да бъде в 8, 12, 16 и 20 часа.

Не забравяйте, че при всяка диета и като цяло при здравословният хранителен режим е важно да пиете достатъчно количество вода. Можете да пиете разбира се и други напитки, като така например кафето с канела също помага да свалите излишните килограми.

В случая е важно да не ги подслаждате или в краен вариант да добавите много малко захар. За да разнообразите малко менюто си, можете да си правите салата от краставици и сирене, както и обикновен таратор или пък сандвич без месо. Спокойно можете да добавите малко зеленина или любимите ви подправки, като например черен пипер и зехтин.

Диетата с краставици е прекрасен начин да влезете във форма и да се похвалите с идеална фигура на плажа. Тя е лека и помага за добрата хидратация.

Ако желаете, можете да я комбинирате с различни хранителни добавки за отслабване, като така да си набавяте всички необходими минерали и витамини за организма.

Вижте още диети за топформа през лятото.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest