Какви жени харесват мъжете?

Какви жени харесват мъжете?

В началото, когато Бог създал човешките същества, те били две половини в едно – една мъжка и една женска. Пуснал ги по широкия свят и започнал да им се любува отвисоко. Двете половини така и не се разбрали коя да е водещата.

1
Психология - Как да преодолеем срама?

Как да преодолеем срама?

22.10.2018046

Срамежливостта в определени граници може да бъде дори чаровна. Когато обаче това е причина да избягвате контакт с непознати, да страните от комуникация с хора, които не познавате, и да се изолирате, е необходимо да погледнете на този проблем по-сериозно.

Психология - Ефикасни начини да преодолеете ревността

Ефикасни начини да преодолеете ревността

21.10.20180277

Не задушавайте партньора си. Той е бил личност преди срещата си с Вас, имал е своите приятели, интереси, своя път. Оставете достатъчно пространство на човека до Вас – така той няма да се чувства притиснат

Психология - Как да преодолеем несподелената любов?

Как да преодолеем несподелената любов?

20.10.20180290

Романтичните филми трябва да бъдат забранени – те създават една илюзорна представа за любовта и само объркват съзнанието на хората. Изобщо любовта трябва да бъде забранена – тя наранява, причина е за много сълзи и душевни тревоги. Звучи ли ви познато?

Психология - Основни правила на привличането

Основни правила на привличането

18.10.20180137

Обикновено са необходими не повече от няколко секунди, за да усетите кой ви привлича в едно помещение и кой не е особено привлекателен.

Психология - Как да преодолеем срамежливостта

Как да преодолеем срамежливостта

12.10.20180177

До една степен свенливостта се приема за чаровна и загадъчна. Когато, обаче, става дума за по-тежка форма на срамежливост, тя се превръща в проблем, който трябва да преодолеем, ако искаме да живеем пълноценно.

Психология - Защо все повече жени са зависими от алкохола

Защо все повече жени са зависими от алкохола

07.10.20180214

През последните години се наблюдава значително увеличение на броя на жените, пристрастени към алкохола. С тревога специалистите отчитат, че представителките на нежния пол надигат чашката по-често и от мъжете.

Психология - Токсичните мисли, които вредят на здравето ви

Токсичните мисли, които вредят на здравето ви

06.10.201801727

С мислите, които може да видите в галерията ни, сами се дърпате към дъното. Тези нагласи вредят както на емоционалното ви състояние, така и на физическото, защото двете са свързани.

Психология - Щастлива майка - как да го постигнем?

Щастлива майка - как да го постигнем?

05.10.2018042

Всички знаем, че майчинството не е лесно. Но между многото задължения, грижата за един или повече живота, организацията на времето и пространството, както и грижата за себе си, някои майки успяват да бъдат по-щастливи от други.

Психология - Как да разпознаем суицидното поведение?

Как да разпознаем суицидното поведение?

04.10.20180288

Различни фактори могат да накарат някой да се самоубие. Не само е възможно да помогнете на любим човек, който може да мисли за това крайно решение на проблемите си, а на всяка цена трябва да поемете активна роля в оказването на помощ.

Психология - Какво издават за личността ти бръчките тип Пачи крак

Какво издават за личността ти бръчките тип Пачи крак

02.10.2018090

Бръчиците тип Пачи крак издават определени черти от характера на човек. Вижте какво разкриват за личността тези линийки.

Психология - Синдромът Малена или защо красавиците са тормозени

Синдромът Малена или защо красавиците са тормозени

01.10.20180839

Култовата роля на Моника Белучи все още е Малена от едноименния италиански филм. Актрисата играе образ, който е добре познато правило в психологията – твърде големите красавици са тормозени от другите жени.

Психология - Ето при какви емоционални проблеми се появяват очните заболявания

Ето при какви емоционални проблеми се появяват очните заболявания

29.09.201803005

Ако често имате проблеми с очите и зрението, веороятно сте от децата, които са възпитавани да потискат и да не изразяват открито емоциите си. Но чувствата ви се натрупват и избиват в даден момент.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни