Две йога пози помагат за балансирането на естрогена

Две йога пози помагат за балансирането на естрогена

0

Ако страдате от хормонален дисбаланс, е важно да следите състоянието си, тъй като усложненията от него могат да доведат до безплодие и дори рак.

1
Йога - Дихателни упражнения за плосък корем

Дихателни упражнения за плосък корем

19.07.2016112763

За намаляване на тлъстините в областта на корема съществуват алтернативи на физическите упражнения. Правилното поемане на въздух изгаря мазнините и повишава нивото на метаболизъм в организма.

Йога - Осем йога пози против безсъние

Осем йога пози против безсъние

08.07.20160277

Стресът е най-честата причина за безсъние, а когато често се будим през нощта, това е ясен признак за тревожност. За да облекчите тези състояния, може да направите няколко йога упражнения малко преди лягане.

Йога - Без майтап: Йога за очи може да ви накара да виждате по-добре

Без майтап: Йога за очи може да ви накара да виждате по-добре

25.05.20160159

Може и да ви звучи като майтап, но истината е, че редица експерти твърдят, че йогата за очи е изключително полезна. Чрез нея се облекчава сухотата в очите, спада напрежението особено при хора, работещи ежедневно на компютър

Йога - Причини да се захванем с йога

Причини да се захванем с йога

05.05.20160975

Заради способността на йогата да осъществява добра връзка между духа и тялото се облекчава и стресът, което е много полезно в наши дни. Йога намалява болката в кръста, тялото ви постепенно се оформя и чувството за скованост изчезва.

Йога - Заредете се с енергия с едно лесно упражнение!

Заредете се с енергия с едно лесно упражнение!

13.03.20160280

В края на зимата е нужно да се заредите с нова енергия и да поставите едно ново начало. Най-мощното зареждане е това да почувствате дишането си.

Йога - Йога с псувни набира популярност в Канада

Йога с псувни набира популярност в Канада

06.03.20160130

Инструктурка по йога в Канада създаде нов метод, наречен Raging yoga. В него упражняващите се трябва да дадат воля на своята ярост. Задължителен елемент са псувните, както и крещенето.

Йога - Извайте тялото си с вога

Извайте тялото си с вога

07.01.20160325

Вога е спорт, подходящ за всеки, който обича да танцува. Сред първите, които се насочиха към него, са феновете на зумбата. Вога е уникален начин да се разнообразите между кардио упражненията и класическата йога.

Йога - Йогата облекчава артритни болки

Йогата облекчава артритни болки

10.12.201501161

При йога упражненията нивата на стрес се снижават. Стресът усилва ефекта на артритните заболявания. Разтягането и разгряването на мускулите дава значително облекчение и намалява болката около ставите.

Йога - Правете йога в банята

Правете йога в банята

10.11.20150462

За да се радвате на здраво тяло и перфектни форми не се нуждаете от фитнес. Според йога инструкторите сутрешната затоплена баня е перфектното място за провеждането на йога тренировка.

Йога - Пет йога пози за изправена стойка

Пет йога пози за изправена стойка

01.10.20150896

Няколко лесни за изпълнение йога упражнения могат да изправят стойката ви и да ви предпазят от бъдещи проблеми с гръбнака. Важно е само да проявите постоянство и да се упражнявате често.

Йога - Три йога пози за детоксикация

Три йога пози за детоксикация

19.06.201501420

Освен чрез правилно хранене, можем да детоксикираме организма си и с 3 лесни за прилагане йога упражнения. И трите пози не отнемат повече от 10 минути, но помагат да пречистите тялото си.

Йога - Въздушна йога и нейните ползи върху физиката

Въздушна йога и нейните ползи върху физиката

01.06.20150411

Въздушната йога може да помогне на всеки, който желае да влезе във форма за предстоящото лято. Освен за добър външен вид, въздушната йога може да помогне и на хора, които имат физически нарушения.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Новини и Съвети

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани