Пет йога пози за изправена стойка

Пет йога пози за изправена стойка

0

Няколко лесни за изпълнение йога упражнения могат да изправят стойката ви и да ви предпазят от бъдещи проблеми с гръбнака. Важно е само да проявите постоянство и да се упражнявате често.

1
Йога - Седем йога пози за хубав бюст

Седем йога пози за хубав бюст

19.02.20170768

Известно е, че йогата е полезна за стойката и действат като превенция срещу различни здравословни заболявания. Освен това с няколко пози ще ви помогнат да имате по-красиви гърди.

Йога - Две йога пози помагат за балансирането на естрогена

Две йога пози помагат за балансирането на естрогена

13.10.20160299

Ако страдате от хормонален дисбаланс, е важно да следите състоянието си, тъй като усложненията от него могат да доведат до безплодие и дори рак.

Йога - Дихателни упражнения за плосък корем

Дихателни упражнения за плосък корем

19.07.2016113358

За намаляване на тлъстините в областта на корема съществуват алтернативи на физическите упражнения. Правилното поемане на въздух изгаря мазнините и повишава нивото на метаболизъм в организма.

Йога - Осем йога пози против безсъние

Осем йога пози против безсъние

08.07.20160559

Стресът е най-честата причина за безсъние, а когато често се будим през нощта, това е ясен признак за тревожност. За да облекчите тези състояния, може да направите няколко йога упражнения малко преди лягане.

Йога - Без майтап: Йога за очи може да ви накара да виждате по-добре

Без майтап: Йога за очи може да ви накара да виждате по-добре

25.05.20160268

Може и да ви звучи като майтап, но истината е, че редица експерти твърдят, че йогата за очи е изключително полезна. Чрез нея се облекчава сухотата в очите, спада напрежението особено при хора, работещи ежедневно на компютър

Йога - Причини да се захванем с йога

Причини да се захванем с йога

05.05.201601006

Заради способността на йогата да осъществява добра връзка между духа и тялото се облекчава и стресът, което е много полезно в наши дни. Йога намалява болката в кръста, тялото ви постепенно се оформя и чувството за скованост изчезва.

Йога - Заредете се с енергия с едно лесно упражнение!

Заредете се с енергия с едно лесно упражнение!

13.03.20160339

В края на зимата е нужно да се заредите с нова енергия и да поставите едно ново начало. Най-мощното зареждане е това да почувствате дишането си.

Йога - Йога с псувни набира популярност в Канада

Йога с псувни набира популярност в Канада

06.03.20160156

Инструктурка по йога в Канада създаде нов метод, наречен Raging yoga. В него упражняващите се трябва да дадат воля на своята ярост. Задължителен елемент са псувните, както и крещенето.

Йога - Извайте тялото си с вога

Извайте тялото си с вога

07.01.20160392

Вога е спорт, подходящ за всеки, който обича да танцува. Сред първите, които се насочиха към него, са феновете на зумбата. Вога е уникален начин да се разнообразите между кардио упражненията и класическата йога.

Йога - Йогата облекчава артритни болки

Йогата облекчава артритни болки

10.12.201501359

При йога упражненията нивата на стрес се снижават. Стресът усилва ефекта на артритните заболявания. Разтягането и разгряването на мускулите дава значително облекчение и намалява болката около ставите.

Йога - Правете йога в банята

Правете йога в банята

10.11.20150519

За да се радвате на здраво тяло и перфектни форми не се нуждаете от фитнес. Според йога инструкторите сутрешната затоплена баня е перфектното място за провеждането на йога тренировка.

Йога - Три йога пози за детоксикация

Три йога пози за детоксикация

19.06.201501599

Освен чрез правилно хранене, можем да детоксикираме организма си и с 3 лесни за прилагане йога упражнения. И трите пози не отнемат повече от 10 минути, но помагат да пречистите тялото си.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни
  • Новини и Съвети

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани