Гладна диета регенерира панкреаса при диабет

Гладна диета регенерира панкреаса при диабет

Диабетът може да нанесе сериозни вреди на панкреаса. Оказва се, че има начин да регенерирате този орган с диета, както и да преборите болестта.

1

Панкреас

Панкреас - най-новите статии, подбрани публикаци и препоръки. Практична информация на тема Панкреас от Ezine.bg. Обзор на статиите за Панкреас. Български сайт за здраве, красота, дом, родители и деца и Панкреас.
Панкреас - Рак на панкреаса

Рак на панкреаса

26.06.2015119511

Рак на панкреса произхожда от клетките, които покриват вътрешната част на каналите на панкреаса. При своето нарастване, ракът на панкреса може да засегне съседните органи. Лечение на рак на панкреаса.

Панкреас - Панкреатит

Панкреатит

11.05.2015010914

Панкреатитът е възпаление на панкреаса, при което неговите собствени ензими се активират и го увреждат. Панкреатит е рядко заболяване, но има тежък характер. Симптоми при панкреатит. Лечение на панкреатит.

Панкреас - Нов тест открива рака на панкреаса

Нов тест открива рака на панкреаса

09.10.201403426

Екипът установил, че повишените нива на определени аминокиселини могат да бъдат признак за рак на панкреаса.

Панкреас - Възпален панкреас

Възпален панкреас

04.07.2013072683

Възпалението на панкреаса се нарича панкреатит. Панкреатитът е остър или хроничен. При острия възпалението е внезапно и се случва за кратък период от време. За да се предпазим от панкреатит, не трябва да злоупотребяваме с алкохола.

Панкреас - Пъпките по носа говорят за претоварен панкреас

Пъпките по носа говорят за претоварен панкреас

03.04.2013019589

Доктор Маошинг Ни е лекар по китайска медицина. Той е и специалист по въпроси свързани с остаряването. Твърди, че отражението ни в огледалото може да ни помогне сами да разгадаем кой орган не е в най-добрата си форма в момента.