Козметика и Козметични Процедури

Козметика и Козметични Процедури

Козметика и козметични процедури от Ezine.bg. Козметика за всеки ден и грим. Козметични процедури за лицето и тялото.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кои са най-добрите масла за нощния ви крем за лицеКои са най-добрите масла за нощния ви крем за лице
03 Септ.
Нощта е идеална възможност кожата да се подмлади, което прави избора на масла във вашия нощен крем за лице още по-важен. В тази статия се задълбочаваме в някои от най-добрите масла за нощния крем за лице
Кои са най-добрите масла за дневния ви крем за лицеКои са най-добрите масла за дневния ви крем за лице
01 Септ.
Добрата грижа за кожата на лицето е от съществено значение за поддържането на младежки и сияен вид. Кои са най-добрите масла за дневния ви крем за лице.
Защо корейската козметика е абсолютен хит в грижата за кожата?Защо корейската козметика е абсолютен хит в грижата за кожата?
28 Август
В Корея грижата за кожата е издигната в култ. Съвършеният идеал е равномерен тен и сияйна кожа. Защо корейската козметика е абсолютен хит в грижата за кожата?
Електролиза за обезкосмяване - най-добрият метод за гладка кожаЕлектролиза за обезкосмяване - най-добрият метод за гладка кожа
28 Август
Гладката кожа без косми е желание, споделяно от мнозина, и с различните методи за обезкосмяване, налични днес, изборът на правилния може да бъде непосилен. Сред тези методи електролизата за обезкосмяване се откроява.
Масло от манука - ползи и приложенияМасло от манука - ползи и приложения
27 Август
Много преди идването на европейците в Нова Зеландия местните използвали един страхотен продукт - маслото от манука. Масло от манука - ползи и приложения.
Обезкосмяване по време на почивка - кой начин да изберем?Обезкосмяване по време на почивка - кой начин да изберем?
27 Август
Почивката свързваме с посещение на плаж или басейн и съответно възниква въпросът за премахване на космите така, че да се носи спокойно бански костюм. Обезкосмяване по време на почивка - кой начин да изберем?
Как да премахнем космите по лицетоКак да премахнем космите по лицето
26 Август
Обезкосмяването на лицето е деликатна процедура, изискваща добро познаване на методите на премахване на нежеланото окосмяване, за да се постигне търсеният ефект, без да се травмира нежната кожа на лицето. Как да премахнем космите по лицето?
Кога да започнем да се обезкосмяваме?Кога да започнем да се обезкосмяваме?
24 Август
Кога да започнем да се обезкосмяваме? На колко години да започнем да си махаме космите и какви методи за обезкосмяване да изберем?
Имплантиране на мезоконциИмплантиране на мезоконци
16 Август
Лифтингът с мезоконци е нова, комплексна и ефективна технология за подмладяване основно на лицето и шията. Мезоконците са специален материал, използван от дерматолозите с цел подмладяване. Противопоказания мезоконци
Най-добрите слънцезащитни продукти: как да ги познаем?Най-добрите слънцезащитни продукти: как да ги познаем?
11 Август
Най-добрите слънцезащитни продукти: как да ги познаем? Изборът на най-добрите слънцезащитни продукти зависи от много фактори, включително вашата кожа, типът на активността ви и др. Най-добрите слънцезащитни продукти: как да ги познаем?