Козметика и Козметични Процедури

Козметика и Козметични Процедури

Козметика и козметични процедури от Ezine.bg. Козметика за всеки ден и грим. Козметични процедури за лицето и тялото.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бръснене след лазерна епилация - да или не?Бръснене след лазерна епилация - да или не?
27 Юли
Лазерното обезкосмяване се извършва в лазерен център, който поема отговорността за успеха на терапията. Бръснене след лазерна епилация - да или не?
Мляко за тяло - ползи и употребаМляко за тяло - ползи и употреба
26 Юли
За да бъде здрава, кожата се нуждае от грижи. Лосионите, кремовете, млеката за нея помагат да се поддържа в отлично състояние, подпомагайки процесите на хидратация. Мляко за тяло - ползи и употреба.
Задължителна козметика преди и след басейнЗадължителна козметика преди и след басейн
26 Юли
Плуването в басейна е много приятно, особено в горещото лятно време. Въпреки това, хлорът и другите химикали, използвани при обработката на водата, могат да имат отрицателни ефекти върху кожата. Как да се грижим за кожата преди и след басейн?
Лавандулова вода за лице - ползи и приложенияЛавандулова вода за лице - ползи и приложения
25 Юли
Лавандуловата вода се получава от цветовете на растението лавандула (Lavandula angustifolia). Тя съдържа редица полезни съставки като линалол, линалил ацетат, камфор и борнеол, които му придават антисептични, антиинфламатор.
Масло от ангелика - ползи и приложенияМасло от ангелика - ползи и приложения
17 Юли
Ангеликата е тревисто двугодишно и по-рядко многогодишно растение с височина 1-1, 5 метра, зелено, с разклонена връхна част. Масло от ангелика - ползи и приложения.
Масло от клементина - ползи и приложенияМасло от клементина - ползи и приложения
16 Юли
Клементините са малки, сочни плодове, които приличат на мандарини и са част от семейството на рутовите плодове. Маслото от клементина се получава чрез изцеждане на етеричните масла. Ползи и приложения на маслото от мандарина.
Употребата на кои масла да избягваме през лятото?Употребата на кои масла да избягваме през лятото?
15 Юли
Козметичните компании прокламират, че всички натурални козметични средства са напълно безвредни. Това не е съвсем вярно. Употребата на кои масла да избягваме през лятото?
Биоревитализация - ползи и рискове на бюти терапиятаБиоревитализация - ползи и рискове на бюти терапията
09 Юли
Съвременните тенденции в сферата на красотата популяризират все по-активно процедурите за подмладяване и забавяне процесите на стареене. Биоревитализация - ползи и рискове на бюти терапията:
Как да премахнем целулита с помощта на бяла глина?Как да премахнем целулита с помощта на бяла глина?
05 Юли
Портокаловата кожа е основен враг на всяка дама. Как да премахнем целулита с помощта на бяла глина? Вредите и дискомфорта, причинени от целулита, са особено осезаеми при наближаването на топлите летни дни.
Масло от коприва за красотаМасло от коприва за красота
03 Юли
Маслените екстракти и особено маслото от коприва са отлична опция за домашната козметика, а ползата от копривата са значителни. Масло от коприва за красота.