Козметика и Козметични Процедури

Козметика и Козметични Процедури

Козметика и козметични процедури от Ezine.bg. Козметика за всеки ден и грим. Козметични процедури за лицето и тялото.
Масло от джинджифил - ползи и приложениеМасло от джинджифил - ползи и приложениеМаслото от джинджифил се извлича от корена на джинджифил. Едно от най-значимите приложения на маслото от джинджифил е при проблеми с храносмилането като диария, газове, запек и гадене.
Масло от нероли - ползи и приложениеМасло от нероли - ползи и приложениеМаслото от нероли помага на храносмилателната система и е ефективно срещу колит и диария. Има успокояващо действие дори и по време на болезнена менструация.
Масло от иланг-иланг – ползи и приложениеМасло от иланг-иланг – ползи и приложениеИланг-иланг е дърво, което се среща в тропическите гори на южно тихоокеанските острови – Индонезия, Филипините, Ява, Суматра, Коморски острови и Полинезия. Какви са ползите и приложенията на маслото от иланг-иланг?
Масло от лайм – ползи и приложениеМасло от лайм – ползи и приложениеЛаймът е цитрусов плод, произхождащ от Малазия. Основно вирее в тропичните и субтропичните райони, но в последните години намира все по-широко разпространение по целия свят поради уникалните си вкусови качества и полезни свойства.
Какво да правим със старата козметика и може ли да навреди?Какво да правим със старата козметика и може ли да навреди?Козметиката лесно може да се превърне във ваш враг, когато не е в срок на годност. Какво да правим със старата козметика и може ли да навреди сериозно?
Масло от здравец - ползи и приложениеМасло от здравец - ползи и приложениеВ съзнанието на повечето хора здравецът е дъхаво декоративно цвете, което расте през лятото. Среща се често на пътеките пред къщите и радва хората със своите бели, розови или червени цветове.
Как да се отървем от космите в ушитеКак да се отървем от космите в ушитеКосматите уши не представляват здравословен проблем, но ако не ви харесва начинът, по който изглеждате или се чувствате, може да ги премахнете с няколко познати и изпитани метода.
Как да се отървем от зачервяването по лицетоКак да се отървем от зачервяването по лицетоНякои жени са късметлийки – тенът им е естествено сияен. Други обаче страдат от различни кожни раздразнения, които най-често се изявяват под формата на обриви и зачервявания. Как да се отървем от зачервяването по лицето?
Стягане на увиснала кожаСтягане на увиснала кожаОтпуснатата или увиснала кожа се появява, когато вътрешни или външни фактори влияят върху ключовите молекули, които помагат на кожата бъде еластична, здрава и добре хидратирана.
Масло от канела - ползи и приложениеМасло от канела - ползи и приложениеАроматът на канела е пикантен, сладък и за мнозина е изпълнен със щастливи спомени за вкусна храна, уютен дом и щастливи дни. Маслото от канела е ценено не само заради своя пищен аромат, също така и заради множеството си полезни свойства.