Козметика и Козметични Процедури

Козметика и Козметични Процедури

Козметика и козметични процедури от Ezine.bg. Козметика за всеки ден и грим. Козметични процедури за лицето и тялото.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Любимите козметични продукти на Виктория БекъмЛюбимите козметични продукти на Виктория Бекъм
23 Окт.
Трябва да се подчертае, че Виктория Бекъм е една от изкусителните в сферата на красотата, която определено има какво да даде като съвети и насоки за дълготрайна красота.
Масла за суха кожа: кои са най-полезните?Масла за суха кожа: кои са най-полезните?
23 Окт.
Маслата за суха кожа съдържат натурални мастни киселини, витамини и антиоксиданти, които могат да подобрят здравето и външния вид на сухата кожа.
Каква козметика да ползваме при масаж с ролер за лице?Каква козметика да ползваме при масаж с ролер за лице?
20 Окт.
Масажите на лицето са ключов аспект от поддържането на гладка и младежка кожа. Ролерът е подходящ способ за осигуряване на пълноценни масажи за поддържане еластичността на кожата. Каква козметика да ползваме при масаж с ролер за лице?
Етерично масло от розово дърво - ползи и приложенияЕтерично масло от розово дърво - ползи и приложения
19 Окт.
Етеричното масло от розово дърво, също известно като етерично масло от палисандрово дърво, се получава от дървото Aniba rosaeodora, което се намира главно в Амазонския басейн. Етерично масло от розово дърво - ползи и приложения.
Антистрес етерични маслаАнтистрес етерични масла
18 Окт.
Антистрес етерични масла. Кои масла облекчават стреса? За да предадат своето позитивно влияние върху нервната система, етеричните масла могат да се използват по няколко начина. Маслата могат да се приложат като инхалация чрез дифузери.
Задължителна есенна козметика за суха и опъната кожаЗадължителна есенна козметика за суха и опъната кожа
17 Окт.
Грижата за кожата е комплексен процес, който трябва да бъде персонализиран спрямо спецификата на кожата, както и да бъде съобразен спрямо условията на околната среда. Задължителна есенна козметика за суха и опъната кожа.
Ползи от топлия масаж на лицето с нефритен ролерПолзи от топлия масаж на лицето с нефритен ролер
17 Окт.
Топлият масаж на лицето с нефритен ролер за лице може да предложи няколко ползи за кожата и общото състояние на лицето. Ползи от топлия масаж на лицето с нефритен ролер.
Апаратно почистване на лицето: защо е незаменимо в грижата за кожата?Апаратно почистване на лицето: защо е незаменимо в грижата за кожата?
16 Окт.
Грижата за кожата е комплексен и интензивен процес, изискващ регулярни и постоянни усилия. Най-важният аспект от поддържането на здрава и сияйна кожа е дълбокото й почистване. Апаратно почистване на лицето: защо е незаменимо в грижата за кожата?
Растителен колаген - състав и ползиРастителен колаген - състав и ползи
14 Окт.
Растителния колаген на прах спомага по естествен начин да се подобри състоянието на косата, кожата и здравето на ставите. Какво е растителният колаген? Странични ефекти от приема на растителен колаген на прах
Премахване на разширени пори с лазер - какво трябва да знаем?Премахване на разширени пори с лазер - какво трябва да знаем?
11 Окт.
Разширените пори изглеждат, като малки дупчици или вдлъбнатини в кожата и са основен естетически проблем. С модерни лечения, като лазери, микроботокс и др. , те ефективно могат да бъдат стеснени и да бъде възстановен здравия и красив вид на лицето.