Ezine.bg»Споделени Истории»Любовни връзки и истории»Не е минал и ден без да мисля за него

Не е минал и ден без да мисля за него

Не е минал и ден без да мисля за него
Здравейте, опитвам се да се правя на силна, но не е минал и ден без да мисля за него, макар да го отричам пред всички!

Запознахме се на един купон, аз бях твърде безразлична към него, защото бях привлечена от негов приятел, с течение на времето обаче той започна да ме търси все по настойчиво, излезнахме няколко пъти, след това започнахме да прекарваме по страшно много време заедно, бяхме неразделни, у нас у тях по плажове, по разходки, всичко правехме заедно, а толкова добре се разбирахме, беше супер всичко!

Представи ме на цялото семейство, всички ме харесваха много, нещата просто се случваха, аз нямах чуства към него но ми беше много хубаво, в един момент обаче се сдърпахме и той ме обиди, след което ми се извини, поиска ми прошка, мина известно време аз го хванах да флиртува с друга в кажи речи мое присъствие, да и звъни и така нататък, няколко дни не му говорех, след което се сдобрихме, започнахме пак да прекарваме по много време заедно, той ми каза че ме обича!

Мина още известно време и той ме излъга многоо грозно, каза че ще си е вкъщи, болен, а аз рабрах че е някъде навън, звънна ми, но се изпокарахме и оттогава край, чувахме се 1-2 пъти за кратко, но в един момент всичко спря! ! ! ! ! !

Не мога да кажа че ми липсва човека като самия човек, а по скоро времето прекарано с него или може би се залъгвам!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (7)

Изпрати
cvetelina
cvetelina
06.09.2013 22:30
знам колко боли да те лъжат.незнам какво да ти кажа.ако го обичаш остани с него
0
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
06.09.2013 19:11
Съвета ми е - не се занимавай с този!
Щом още от самото начало прави някакви флиртчета с други, лъже те, занася те и тем подобни просто не ти трябва.
1
1
galka
galka
06.09.2013 19:05
моля те пиши ми ти на лично съобщение!!!
0
0
Анонимна
Анонимна
06.09.2013 18:14
Виж ако наистина имаш много сериозни чувства потърси го. Може да не те е разбравил. Ако ли пък те е забравил, продължи. Избегни мисълта за него. Разтовари се, пусни си филм, гледай телевизия, излизай с приятели. Запълвай деня си с работа и т.н . Наистина това момче ми изглежда странно, уж те е искало, после те е оставило. Ако искаш ми пиши на лично съобщение, за да си попишем по така. :)
0
0
не е минал и ден без да мисля за него!!!
не е минал и ден без да мисля за него!!!
06.09.2013 17:54
ами в началото нямах чуства към него,но в последствие,той започна да настоява все повече да сме заедно,да бъдем близки,аз започнах да се привързвам и естствено след това станахме близки,дори интимни,именно заради това се появи ревността и всичко останало.аз исках в началото да сме приятели но той настояваше да сме заедно,дори ми говореше как ще живеем заедно,запозна ме с цялото семейство,още преди да сме интимни,говореше за бъдеще,за сватби за деца и т.н.
при първото ни скарване,заради флирта след като не си говорехме няколко дни,започна да ме търси да се извинява какъв глупак е и т.н,но след като втория път разбрах как брутално ме излъга,се скарахме,аз му казах че това е прекалено вече,той каза че няма да ме притеснява тогава повече и нещата поеха в друга посока-2 пъти му пиша да го попитам как е,какво прави и т.н.,но той не ми отговаря!
0
0
Анонимна
Анонимна
06.09.2013 17:18
Какво може някой да те посъветва. Ако имаш чувства, към него го потърси . Вижте се, но според мен от написаното сте повече като приятели. Не знам къде точно я слагаш тази ревност. Като от написаното не разбрах дали сте имали близост, прегръдки и т.н . Но ако имаш чувства към него го потърси, или пък ако чувствата ти не са по сериозни, останете си приятели .
0
0
galka
galka
06.09.2013 12:29
моля някой за съвет!!!!!!!!!!
0
0

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
51
41
30
21
10
Дай твоята оценка: