Ezine.bg»Споделени Истории»Семейни Истории»Мъжът ми се чална по фитнеса!

Мъжът ми се чална по фитнеса!

Мъжът ми се чална по фитнеса!
Със следната история нямам за цел да се оплаквам, а само да споделя.
Съпругът ми е на 37 години, образован, интелигентен човек или поне беше такъв, но от едно известно време съвсем си изгуби ума. Третият в нашия брак не е жена, а фитнесът. Ще кажете "Ехее какво пък толкова, човекът иска да се поддържа". Само че тука не става въпрос за поддръжка, а за някаква мания.

Той винаги си е бил с едни 5 кила отгоре, но никога не е бил дебел, дори не е и закръглен. . До един момент в който се реши да тръгне на фитнес. Няма да лъжа, че ми хареса, когато само след 2 месеца тялото му стана много по-оформено, но това не спря до тук. Днес си купил протеин, друг ден аминокиселини, креатини, глутамини, не помня вече всичко. Стигна се до там че цялата му заплата отива за протеини и разни други хапчета, които са цял шкаф.

Само ще кажа че той е главен юрисконсулт и заплатата му е почти колкото 4 минимални заплати. Сами направете сметка за какво става дума! 100% от заплатата изчезва в някакъв прах. Въобще няма да повдигам въпроса че тялото му вече е прекалено мускулесто, извън всякакви мои разбирания за естетика и дрехите му не му стават. Задникът му стана колкото двете ми шепички, толкова неприятна гледка.

Един ден след като пристигна поредната пратка от един сайт за добавки, толкова се ядосах, когато видях приложената фактура, че хванах кутията с протеина и я разсипах из цялата къща. Казах му че събирам багажа и си тръгвам, а той все с една лъжица да събира от паркета разсипаното. И това ако не е наркомания не знам!

Започна да качва снимки във Фейсбук и други сайтове на които е само по бельо, позирайки, все едно е някаква порнознаменитост. За мен това е живо излагане, та там го виждат колегите му, той се движи постоянно с разни общински съветници, адвокати, кметове. . . . сто пъти му казвам, че се излага по този начин, това е просто нелепо и смешно.

Казах му, че като нищо ще го освободят заради тези снимки, те са почти еротични. Винаги съм се присмивала на такива снимки, и съм се чудила как може да си мислят че едни мускули и вече са толкова секси и неустоими. . . . Миналата седмица се подстрига първи номер, август си направи татуировка и вече прилича на откровен простак.

Няма нищо общо с онова приятно момче, в което съм се влюбила някога. Въобще нямам намерение да се развеждам засега, нито да го напускам, но смятам да си давам цялата заплата за обувки и дрехи, тя не че е много голяма, но ще го оставя гладен. Разбрала съм се с дъщеря ми и тя подкрепя моята тактика. Ще видим дали ще има някакъв успех.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (30)

Изпрати
Ti amo
Ti amo
29.09.2013 12:52
Най–вероятно мъжът ти скоро ще започне да спи с други мъже, ако вече не го е направил. Потърсете психолог.
1
0
123456
123456
28.09.2013 11:49
Причината за това някои мъже да се вманиачат по фитнеса е в жените, и по-скоро в огромните им изисквания към тях. Така че изводът е - не обръщайте внимание на тъпите им, злобни забележки и хич даже не си правете труда да бъдете такива, каквито те желаят да бъдете. Не изневерявайте на индивидуалността си, спортувайте си за здраве и за ползите, които спортът ще донесе ЛИЧНО на вас, а не заради единия външен вид.
0
0
vv
vv
28.09.2013 09:44
Ще му мине.
А, ти къде си?
0
0
Svetla Stoqnova
Svetla Stoqnova
26.09.2013 15:18
Леле мале.. Направо изпаднах в шок! Незнам какво да ти кажа. Добре правиш, като му показваш, че не си съгласна с това. И аз смятам като теб, че малко фитнес редовно не е излишно. Ама да даваш всичките си пари за разни прахоляци, и да висиш цял ден във фитнеса, да блъскаш и да се направиш на горила, ТОВА НЕ!!! Само че не знам докъде ще доведе това.. Той ако е станал такъв маниак, не вярвам да се откаже.
А колкото до мускулатурата - на мен направо ми се повдига като видя напомпани с анаболи мъжаги! Адски гнусари са!
Незнам, дано му дойде акъла и да се спре с всичкото това, че накрая ще остане само кожа и вода!
0
0
Мария
Мария
26.09.2013 13:53
Като чета написаното от теб с малки изключения все едно аз съм го писала. Преди години имах връзка с един мъж, който бе страхотен до момент в който не се захласна по фитнеса. Първо не ми правеше впечатление, но нещата се задълбочиха, той се гледаше в огледалото с часове, дори реши, че тялото му е толкова хубаво, че ще се пробва за модел. Това продължи няколко години, ставаше в 5 да бъга, лягаше си в 20-20,30 часа за да почиват мускулите му, не правеше секс за да не си изхаби тестостерона. Дори собствената му майка ме питаше как издържа Е, не издържах, тръгнах си. От познати знам, че той си продължава по същия начин, но с тази разлика, че количеството препарати са двойни, а вече има и инжекции
1
0
Ани
Ани
26.09.2013 12:11
Често срещана мания напоследък,харесва ми мъжът да е поддържан но с тези химии прекаляват. Седни и говори с него като зрял човек , че си представих едната заплата за химии другата за обувки и чанти и детето трева ще пасе :D
0
0
Дорина
Дорина
26.09.2013 09:22
Според мен това състояние ще отмине, може би твоите действия ще го накарат да изтрезнее. Трябва манията му да премине в нормално поддържане на формата във фитнеса без всички тези допълнителни екстри, с които освен изваяното тяло на"откровен простак" :) ще постигне и други нежелани резултати.
0
0
sam_
sam_
25.09.2013 23:58
ядосана си заради това че дава всичко за добавки вярно е малко се е вманиячил но това ще отмине, не се ли замисли какво иска той досега четох само какво искаш ти.
и понеже нещата не стават така както ти искаш, бил се променил, радвай се мъжа ти прави нещо изключително нямаш си и на идея повярвай и на предтави си нямаш колко труд се иска и усилия в залата да постигнеш нещо!
много мялко успяват за мъжете в залата това е много важна част от живота им!
и на идея си нямаш колко.
вместо да му викаш седни и му кажи с нормален тон така че да разбере.
не вярвам на е малоумен.
0
0
bebolina
bebolina
25.09.2013 23:30
Много често фитнеса се превръща в мания за мъжете и всичките добавки и т.н това им става начин на живот! Опитайте се със дъщеря ви да му помогнете да спре добавките и всичко останало и да намали фитнеса.. Няма лошо да ходи няколко пъти в седмицата за да е във форма но тази мания постоянно да следи колко качва и да стой пред огледалото всеки свободен момент, това със събирането на протеините от земята с лъжица си е луда работа :)
1
0
МК
МК
25.09.2013 23:20
Според мен или искаш просто да се похвалиш, или историята въобще не е вярна. И в двата случая си жалка/жалък. Тук хората какви проблеми споделят, пък твоят е: "мъжът ми е прекалено мускулест и си купува много добавки с голямата си заплата". Сега остава да се окаже, че е и прекалено красив и добър в леглото.
0
1

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
55
42
30
21
10
Дай твоята оценка: