Любопитно

Любопитно

Любопитни истории и статии. Горещи новини и любопитни факти от България и света. Любопитно от всеки ден.
Какво е интроверт?Какво е интроверт?
16 Март
Интроверт определено е сред термините, които трайно навлязоха в ежедневието ни. Дори да не го чувате в обичайните си разговори, по всяка вероятност ще го срещнете в интернет.
Укрепете връзката с партньора си! Задайте му тези въпросиУкрепете връзката с партньора си! Задайте му тези въпросиЕдна връзка се укрепва с течение на времето. Нейната основа е искреността, доверието, комуникацията и обичта. В началото на връзката комуникацията между партньорите не е отворена и може би е малко тромава. Опитайте да се доближите до партньора си.
Четири хитринки с преса за косаЧетири хитринки с преса за косаПресата за коса се е превърнала в задължителен уред за всяко момиче. Но тя не служи само за фризьорски цели. Вижте някои нестандартни приложения на пресата за коса.
Екологични навици за опазване на околната средаЕкологични навици за опазване на околната средаСъстоянието на околната среда е трагично и за това са виновни хората. Имаме нужда от промяна и някои екологични навици за опазване на околната среда могат да помогнат да намалим вредите, които иначе ѝ нанасяме.
Чести проблеми в общуването и как да ги преодолеемЧести проблеми в общуването и как да ги преодолеемЧести проблеми в общуването и как да ги преодолеем? Общуването помежду ни е един от най-сложните процеси. Често събеседникът ни не разбира какво искаме да му кажем.
Професия според зодията: Каква да е първата ти работаПрофесия според зодията: Каква да е първата ти работаНякои казват, че зодиакалният знак, под който сме родени, определя живота ни. Каква професия и първа работа трябва да изберете според зодията си.
Защо мъжете изчезватЗащо мъжете изчезватЗащо мъжете изчезват? В живота често се случва на някои дами да се озоват в следната ситуация: Излизат с мъж на среща, прекарват си добре, а след това мъжът изчезва.
Знаци, че има силна химия между двама душиЗнаци, че има силна химия между двама души
09 Март
Anna M
Какви са знаците, че между двама души има много силна химия? Проверете дали ги има между вас и партньора ви!
Обвързване с Дева - за какво трябва да сме подготвениОбвързване с Дева - за какво трябва да сме подготвениДевите могат да предложат много на човека, с когото са във връзка. Те са добри партньори във всеки един смисъл на думата. Обичливи и моногамни са, напълно отдадени на семейството и дома.
Защо днешните връзки се разпадат толкова бързоЗащо днешните връзки се разпадат толкова бързоЖивеем във време, в което разводите и честите раздели като че ли са нещо съвсем нормално. Да, ама не съвсем. Нито е нормално, нито е препоръчително да се създава подобна нестабилна и деструктивна среда.