ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Здравословно Хранене»Прости тайни за плосък корем

Прости тайни за плосък корем

Слаб Корем

Забравете за седмиците, прекарани само с морковени пръчици. Предлагаме ви няколко бързи и безболезнени идеи, чрез които да стопите обема на коремчето само за няколко дена.

Какви са истинските причини?

Често закръгленото коремче няма нищо общо с лошото хранене или липсата на упражнения. То най-вече е в резултат на подуване. Почти при всеки човек има естествено подуване на корема, случващо се основно след хранене.

Помнете, че вие сте това, което ядете. Необходимо е да знаете, че колкото по-бързо ядете, толкова повече въздух поглъщате. Едва ли сте наясно, че естествените подсладители водят до подуване на корема.

Причина за това са съединенията, които ги изграждат – всъщност те не се разпадат в организма, а само предизвикват подуване.

Проверявайте етикетите на всички изкуствено подсладени продукти. Ако на тях пише, че свръх употребата им може да доведе до слабително действие, тогава избягвайте да консумирате тези хранителни продукти, ако не желаете да се сдобиете с подут корем.

Няколко прости решения

Кой би предположил, че противозачатъчните хапчета могат да бъдат ключ към плосък корем. Като цяло излишъка от естроген кара тялото да трупа мазнини около тялото.

Съвременните медикаменти обаче съдържат вещества, благодарение на които мазнините около коремчето се топят.

Макар и да изглежда твърде очевидно, за да се споменава, е необходимо да се подчертае, че трябва да се изхождате всеки ден.

Пречистването на червата е от изключително значение. Ако игнорирате сигналите, които ви изпраща мозъка, в организма ви започват подувания, особено видими в областта на корема. Запекът е враг на плоския и стегнат корем.

Така че се уверете, че всеки ден без изключение прекарвате необходимото време в тоалетната.

Рейтинг

5 1
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Л.
Л.
08.07.2013 18:01
Използването на противозачатъчни е непрепоръчително!!!!
4
0