Здраве

Здраве

Здравен журнал за твоето здраве. Здравни теми и съвети за здравето. Прости съвети на здравна тематика.
Домашната напитка, която мори вируситеДомашната напитка, която мори вируситеТова лекарство е изобретено в Германия. Напитката се състои от три прости продукта лимон, чесън, джинджифил и вода. Опитайте тази домашна напитка против вируси и за пречистване на тялото.
Мед и канела: Мощен лек или голяма лъжа?Мед и канела: Мощен лек или голяма лъжа?
01 Април
1
Галя Петова
Медът и канелата са две естествени съставки с многобройни ползи за здравето. Някои хора дори твърдят, че комбинацията мед и канела може да лекува почти всяка болест. Наистина комбинацията мед и канела е толкова полезна?
Подсилване на имунитета с тази чеснова настойкаПодсилване на имунитета с тази чеснова настойка
31 Март
Анабел
Чесънът е известен със своите полезни свойства за организма. В този ред на мисли, чесновата настойка е природен лек и средство за подсилване на имунитета. Вижте как да си приготвите настойка от чесън.
Защо медът е толкова полезен срещу вируси и гъбичкиЗащо медът е толкова полезен срещу вируси и гъбичкиМедът е една от най-ценните природни храни. Защо медът е толкова полезен при гъбички и вируси?
Това приятно занимание може да ни предпази от коронавирусТова приятно занимание може да ни предпази от коронавирусКак да укрепим организма и имунитета си? Вижте кое приятно занимание помага да повишите защитните си сили и да намалите риска от коронавирус.
Простичкият небет шекер може да е мощно лекарствоПростичкият небет шекер може да е мощно лекарство
23 Март
Анабел
Простичкият небет шекер не е нещо, което не познаваме. Вижте ползите и приложенията на небет шекер.
Най-полезният коктейл при кашлица и бронхитНай-полезният коктейл при кашлица и бронхитПри грип, настинка и вируси много хора обичат да се шегуват, че се ваксинират с домашна ракия. Има обаче едни коктейл, който помага при кашлица и бронхит.
За силен имунитет, спазвайте тези простички правилаЗа силен имунитет, спазвайте тези простички правилаЗа да имаме силен имунитет и да се радваме на добро здраве, има няколко простички правила, които трябва да спазваме. Ето кои са съветите за силен имунитет, които ще ви гарантират по-добро здраве и превенция срещу вируси.
Защо дълбокото дишане е много полезно? Как да го правим правилноЗащо дълбокото дишане е много полезно? Как да го правим правилноТехниката на дълбоко дишане е чудесна за подобряване на психическото и физическото здраве. Вижте защо дълбокото дишане е много полезно и как да го правите правилно. Ползи от дълбокото дишане.
Дръж болежките далеч с тези рецепти с чесънДръж болежките далеч с тези рецепти с чесънАко искате винаги да сте здрави и да се възползвате от всички ползи на чесъна върху човешкото тяло, просто го включете в ежедневната си диета. Ето някои полезни за здравето рецепти с чесън.