Вани за миришещи крака

Вани за миришещи крака

Има две неща, с които трябва да се справите, когато става въпрос за миризма на крака. Това са бактериите и потта. Вижте няколко полезни вани за миришещи крака.

1

Популярни

Здраве - Седем предупредителни знака, че може да имате тревожно разстройство

Седем предупредителни знака, че може да имате тревожно разстройство

19.03.2019012

Всеки от нас се чувства тревожен понякога. Но някои признаци от ежедневието ни показват, че имаме сериозно тревожно разстройство. Вижте симптомите на това състояние!

Здраве - Колко е ефективна акупунктурата

Колко е ефективна акупунктурата

18.03.2019028

Акупунктурата е сред древните методи за лечение. Вижте при какви състояния е полезна и кога не е препоръчително да се използва.

Здраве - За контрацептивите от А до Я

За контрацептивите от А до Я

18.03.2019051

Контрацептивите са медикаменти, предназначени за предпазване от забраменяване. Има различни видове контрацептиви за мъже и жени.

Здраве - Изтръпването и подуването на краката може да сигнализира за сериозни проблеми

Изтръпването и подуването на краката може да сигнализира за сериозни проблеми

18.03.2019096

Краката са една от най-натоварените зони в човешкото тяло, което е причината много често да изпитваме болка, подуване, крампи и изтръпване на долните крайници. Вижте причините за подуване и изтръпване на краката.

Здраве - Пози за сън при болки в гърба

Пози за сън при болки в гърба

18.03.20190286

В спане прекарваме немалка част от живота си, затова позата, в която спим, е от голямо значение за предотвратяване на болки в гърба.

Здраве - Как действа точката Юн Цюан на тялото

Как действа точката Юн Цюан на тялото

17.03.20190117

Една от основните точки в акупресурата е Юн Цюан. Тя са намира в основата на свода на крака. Чрез нея се свързваме с чи (енергията) на Земята и с другите същества, които обитават тази планета, докато ходим

Здраве - 5 Hour Energy? Какво е и безопасно ли е за хората с диабет?

5 Hour Energy? Какво е и безопасно ли е за хората с диабет?

16.03.2019025

5-Hour Energy е името на американска енергийна напитка, която в последно време доби национално популярно. Нейният малък размер и тегло я правят предпочитан и изкушаващ продукт

Здраве - За развитието на женските гърди

За развитието на женските гърди

16.03.2019034

Какво е нормалното развитие на гърдите? Развитието на гърдите е важна част от репродуктивната система на жената. Развитието на гърдите се случва в определени етапи по време на живота на жената. . .

Здраве - Можете ли да се предпазите от ишиас

Можете ли да се предпазите от ишиас

15.03.2019061

Ишиасът е заболяване, което се характеризира с болки в седалищната област. Обикновено се получава при прищипване на гръбначен нерв. Можете ли да се предпазите от ишиас?

Здраве - Признаци при липсата на колаген в тялото

Признаци при липсата на колаген в тялото

15.03.20190167

Колагенът е главният протеин в съединителната тъкан. Той е основният елемент във всички органи и системи в човешкото тяло. Най-голямо е присъствието му в кожата, косата, костите. Вижте признаците за липса на колаген.

Здраве - Какво е физиотерапия и кога се прилага?

Какво е физиотерапия и кога се прилага?

15.03.2019052

Едно от множеството направления на медицината е физикалната терапия, по-известна като физиотерапия. Физиотерапията е широко използвана в медицинската практика.

Здраве - Лимфодренажен масаж - какво представлява, кога и как се прави

Лимфодренажен масаж - какво представлява, кога и как се прави

14.03.2019057

Лимфодренажният масаж е изключително популярен и търсен в днешно време. Той спомага за движението на лимфата в организма, което от своя страна води до отстраняване на излишните течности и изхвърляне на токсините. Всичко това изчиства организма.