Какво представлява абортът

Какво представлява абортът

Сигурно си мислите, че сте наясно какво представлява абортът или поне знаете, че това е желано или нежелано прекъсване на бременност. Но знаете ли как всъщност протича и какви са видовете аборт?

1

Популярни

Здраве - Как да премахнем гнидите

Как да премахнем гнидите

08.03.20190456

Гниди са яйцата, снесени в косата ви от възрастните женски въшки. Те могат да бъдат трудни за отстраняване, защото се придържат здраво към косъма. Да знаеш как да се отървеш от гнидите, е ключът към премахването на въшките.

Здраве - Лечебна гимнастика за болки в кръста

Лечебна гимнастика за болки в кръста

08.03.2019091

Болката в кръста може да прерасне в сериозен здравословен проблем, ако не се вземе под внимание. Тя може да се появи както вследствие на прекалено натоварване в тази област, така и при застоял начин на живот.

Здраве - Eжедневните разходки са здраве (и много повече)

Eжедневните разходки са здраве (и много повече)

07.03.2019068

Ежедневната 30-минутна разходка е нещо подобно на хапването на поне една ябълка през деня. С други думи, това до голяма степен може да направи посещенията ви при доктора все по-редки.

Здраве - Дали млечните продукти причиняват или предотвратяват рака?

Дали млечните продукти причиняват или предотвратяват рака?

07.03.20190118

Все повече изследователи са напълно убедени, че рискът от развитие на онкологично заболяване до голяма степен зависи от храната, с която се храним. Причиняват ли млечните продукти рак?

Здраве - 11 симптома, които алармират за твърде много стрес

11 симптома, които алармират за твърде много стрес

07.03.20190322

Стресът е вид психологическо и емоционално напрежение, дължащо се на неблагоприятни ситуации. В дадени моменти всеки бива стресиран от нещо.

Здраве - За живота на диализа

За живота на диализа

07.03.2019025

Диализата е лечение, което симулира функцията на здравите бъбреци. Тя е необходима, когато бъбреците вече не могат да се грижат за нуждите на тялото.

Здраве - Наръчник на етеричните масла - от А до Я

Наръчник на етеричните масла - от А до Я

06.03.2019082

Етеричните масла са доказателството, че природата може да повлияе върху човек по най-различни начини, засягащи физическото, психическото и емоционалното му състояние.

Здраве - Как да останем свежи през целия ден?

Как да останем свежи през целия ден?

06.03.2019074

Да останеш свеж и енергичен през целия ден е по-лесно да се каже, отколкото да се направи. Вижте нашите съвети, благодарение на които ще сте заредени с енергия за дълго време.

Здраве - Как да се отървете от висцералната мазнина

Как да се отървете от висцералната мазнина

06.03.20190975

Висцералната мастна тъкан, известна още като коремна мазнина, се намира в коремната кухина. Натрупването ѝ е изключително вредно. Как да се отървем от нея?

Здраве - При диабет избягвайте тези храни

При диабет избягвайте тези храни

06.03.2019077

Светът е голям и кулинарни изкушения дебнат отвсякъде. Сред цялото многообразие обаче има много видове храни, които са вредни за здравето.

Здраве - Ето за какви здравословни проблеми сигнализира състоянието на кожата

Ето за какви здравословни проблеми сигнализира състоянието на кожата

06.03.2019037

Кожата може да ни каже много повече, отколкото си мислим за цялостното състояние на нашия организъм. Ето за какви здравословен проблеми сигнализира състоянието на кожата.

Здраве - Лечение на алкохолизъм - мисия НЕвъзможна?

Лечение на алкохолизъм - мисия НЕвъзможна?

05.03.20190275

Алкохолизмът не е състояние, в което системно се прекалява с алкохола, а е заболяване. При него тялото ни привиква към спиртните напитки и с времето изпитва и психическа, и физическа нужда към тях. Има ли лечение за алкохолизма?