Здраве

Здраве

Здравен журнал за твоето здраве. Здравни теми и съвети за здравето. Прости съвети на здравна тематика.
Копривата при бременностКопривата при бременностБременността е особен период, по време на който жената трябва да внимава с храната и напитките. В следващите редове вижте най-важните ползи и вреди от копривата по време на бременност:
Домашни лекове, признати от науката за ефективниДомашни лекове, признати от науката за ефективниИзглежда, че всяко семейство има своя чанта с вълшебни трикове за лечение на неразположенията, които могат да го сполетят. Пилешката супа за обикновената настинка е може би най-универсалният домашен лек.
Таласотерапия - за лечебната сила на моретоТаласотерапия - за лечебната сила на моретоМорската вода има целебна сила и помага срещу различни заболявания. Ползите от морето са много. Нека разберем повече за лечебната силна на морето.
Бърза помощ при изгаряне на плажаБърза помощ при изгаряне на плажаАко не сте били разумни при престоя си под палещите лъчи на слънцето, то е добре да бъдете максимално информирани за това какво трябва да направите срещу слънчеви изгаряния.
Етерично масло от безсмъртничеЕтерично масло от безсмъртничеЕтеричното масло от безсмъртниче се извлича от едноименното растение и има редица полезни свойства за организма. Ето какви заболявания и проблеми може да облекчите и излекувате с масло от безсмъртниче.
Масло от резене - защо е толкова полезно?Масло от резене - защо е толкова полезно?Маслото от резене се получава от едноименното растение чрез парна дестилация. То има безброй полезни свойства. Ето ползи от маслото от резене. Лечебно действие на маслото от резене.
Масло от палмарозаМасло от палмарозаПалмароза (palmarosa), известна още като индийски здравец е вид тропическа трева, родом от Индия. Масло от палмароза - полезни свойства.
Съвети при избора на паста за зъбиСъвети при избора на паста за зъбиГрижата за денталното здраве има особено голяма значение за цялото тяло. Това не е голословно твърдение. Съвети при избора на паста за зъби:
Най-ефикасните ароматни маслаНай-ефикасните ароматни масла
28 Юли
Какво прави етеричното масло толкова специалено, че само с една капка можете да изпитате същността на растението и с него всички лечебни и разкрасяващи свойства, които предлага?
Какво ви превръща в мишена за комарите според наукатаКакво ви превръща в мишена за комарите според наукатаЗамисляли ли сте се дали правите нещо, с което да привличате комарите? В следващите редове вижте повече: