Що за чудо е сокът от жаба? Виж къде и какво лекуват с него

Що за чудо е сокът от жаба? Виж къде и какво лекуват с него

С каквито и нови открития да смайват учените, жителите на Перу, Еквадор и Боливия имат едно универсално лекарствено средство, завещано от предците им, с което вярват, че може да се излекува абсолютно всичко.

1
Народна Медицина - Домашни рецепти за контрол на астмата

Домашни рецепти за контрол на астмата

13.10.20170154

Астмата е хронично белодробно нарушение, което се дължи на възпаление на дихателните пътища. Въздушните пътища стават по-тесни и се запълват със слуз, блокирайки въздушния поток, което след това води до кратки пристъпи на нарушено дишане.

Народна Медицина - Природни средства срещу дълбока венозна тромбоза

Природни средства срещу дълбока венозна тромбоза

07.10.2017092

Основните причини за образуването на кръвни съсиреци могат да са освен седенето на едно място в продължение на дълги часове и вътрешни наранявания или фамилна анамнеза за кръвни съсиреци.

Народна Медицина - Бабини рецепти за всеки ден срещу най-честите болежки

Бабини рецепти за всеки ден срещу най-честите болежки

02.10.20170624

Възрастните хора все още помнят илачите, с които са ги лекували техните родители. Хубаво е да поговорите с тях, преди да посегнете към хапчетата. Това важи, особено ако става въпрос за леко заболяване като настинка, запек или главоболие.

Народна Медицина - Бабините рецепти, които помагат при безсъние

Бабините рецепти, които помагат при безсъние

22.09.20170562

Ако често страдаете от безсъние, може да използвате някои от триковете на нашите баби, за да оставите будните нощи в миналото. Качественият сън е важен освен за ефективността ви през деня и за вашето здраве.

Народна Медицина - Тази чудна смес ще излекува болните ви стави!

Тази чудна смес ще излекува болните ви стави!

04.09.20170334

Един от начините е да използвате синапено семе – предлагаме ви рецепта от руската народна медицина. Тя сравнително бързо ще облекчи усещането за дискомфорт. Ето и какво ви е необходимо, за да си я приготвите.

Народна Медицина - По-здрави през есента! Лечебни рецепти с хвойна

По-здрави през есента! Лечебни рецепти с хвойна

04.09.2017064

Ако вече сте се снабдили с хвойна, вероятно се чудите за лечението на какви точно проблеми можете да я използвате и то под каква форма. Ето защо тук ще Ви предложим няколко лечебни рецепти с хвойна

Народна Медицина - Синапът ще спаси сърцето ти

Синапът ще спаси сърцето ти

31.08.2017085

Синапът в действителност е уникален продукт, който поддържа здравето на сърцето и намалява нивото на лошия холестерол. В същото време то увеличава нивата на добрия холестерол

Народна Медицина - Ето какво да ядем за здрави бели дробове

Ето какво да ядем за здрави бели дробове

28.08.201701120

Няколко са храните, които могат да помогнат за облекчаване и дори превенция на състояния като ХОББ. Вижте какво трябва да ядете, за да предпазите белите си дробове

Народна Медицина - Ефективни природни лекове срещу екземата

Ефективни природни лекове срещу екземата

19.08.20170398

Екземата е сухо състояние на кожата, което идва в различни форми и варира от човек на човек. Тя не е заразна, затова е безопасно да бъдем около тези, които страдат от това заболяване. При леките й случаи кожата е суха, червена и сърбяща. Драскането обаче

Народна Медицина - Няколко домашни лека срещу повръщане

Няколко домашни лека срещу повръщане

12.08.20170593

В повечето ситуации повръщането не е под наш контрол. То представлява рефлексно действие. Когато тялото консумира нещо нежелано или заразено, защитният механизъм на организма ни е изхвърлянето му вън от системата.

Народна Медицина - С тези природни средства цигарите ще останат в миналото ви

С тези природни средства цигарите ще останат в миналото ви

05.08.20170502

Експертите от години алармират, че пушенето носи със себе си десетки здравни рискове. Наложително е вредният навик да бъде органичен, а спирането му води до много по-здравословен начин на живот. Това обаче е изключително трудно за по-голямата част от прис

Народна Медицина - Здравословни ефекти от салвията, които трябва да знаете

Здравословни ефекти от салвията, които трябва да знаете

28.07.20170123

Салвията се използва от незапомнени времена срещу всякакъв вид кашлица, ларингит, стоматит и белодробен катар. Това е и причината да присъства и днес като основна съставка в редица лекарства.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни