Научете тайните функции на фурната

Научете тайните функции на фурната

Много от съвременните домакини се възползват от съвсем малка част от възможностите на фурната. Всъщност този уред има огромен потенциал. Научете тайните функции на фурната.

1
За Дома - Съвети при избора на ютия

Съвети при избора на ютия

28.01.2019040

Ютията е неизменен спътник на всеки, който изглежда изглежда добре. Тя допринася за спретнатия и изгладен външен вид, който прави отлично първо впечатление. Ютията е и един от уредите, които сменяме най-често. Вижте съвети при избора на ютия.

За Дома - Как се почистват мръсни щори

Как се почистват мръсни щори

26.01.20190130

Щорите са идеални както за офиса, така и за дома. Те предоставят надеждна защита от слънчевите лъчи и красят помещението. Как се почистват щорите?

За Дома - Симптоми на стрес при кучетата

Симптоми на стрес при кучетата

25.01.20190107

Вашето куче действа ли необичайно? Може би той или тя изглежда прекалено тревожно или депресирано. Стресът е често срещан при любимците ни. Вижте симптоми на стрес при кучетата.

За Дома - Как се почиства кожено яке?

Как се почиства кожено яке?

24.01.20190148

Kачественото кожено яке никога не излиза от мода. Но за да го запазите дълго в добро състояние, ще трябва да се погрижите за материала. Как се почиства кожено яке?

За Дома - Как да махнем дъвка от косата?

Как да махнем дъвка от косата?

24.01.2019039

Кошмарът на всяка дама – дъвка в косата! Това е редовен номер на момченцата в училище - да закачат момичето, което толкова ги дразни. Как да махнем дъвка от косата?

За Дома - Как да премахнем успешно старите тапети?

Как да премахнем успешно старите тапети?

23.01.2019069

При ремонт на дома много често се сблъскваме с премахване на стари тапети. Това не е чак толкова трудна задача, но изисква своите тънкости и усилия. В следващите редове ще разберете как да премахнем успешно старите тапети.

За Дома - Кога и по колко се поливат цветята?

Кога и по колко се поливат цветята?

18.01.2019079

Всеки човек, който отглежда цветя, знае, че правилното им поливане е едно от най-важните условия да има здрави и красиви растения. Кога и по колко се поливат цветята?

За Дома - Популярните сортове ябълки

Популярните сортове ябълки

17.01.20190112

От овощните дървета в нашия климатичен пояс ябълката се среща най-често. Тези плодове се срещат навсякъде у нас, защото са най-приспособими към климата ни. Вижте най-известните сортове ябълки

За Дома - Съвети при избор на спално бельо

Съвети при избор на спално бельо

17.01.2019083

Правилният избор на спално бельо ще ви осигури комфорт в спалнята и качествен сън. Вижте важни съвети при избор и покупка на спално бельо.

За Дома - Грижа за розите: Кога и как да ги полиме?

Грижа за розите: Кога и как да ги полиме?

17.01.2019028

Розите са изключително красиви - разноцветни, уханни и много нежни. Но кога и как трябва да поливаме розите?

За Дома - Какво трябва да знаем за поливането на райграс

Какво трябва да знаем за поливането на райграс

17.01.2019025

Водата е най-важна за живота и растежа на всички растения. Затова поливането е важно за поддържането на градината и трябва да бъде отговорно действие за хората. Какво трябва да знаем за поливането на райграс?

За Дома - Грижи за костюми: Как да ги съхраняваме и почистваме

Грижи за костюми: Как да ги съхраняваме и почистваме

16.01.2019037

Костюмът е скъпа и елегантна дреха, когато е произведен от качествени материи. Правилната грижа за него е важна, защото той може да надживее своя притежател, ако се съхранява правилно.