За Дома

За Дома

За дома и градината от Ezine.bg. Всичко за дома на едно място. Твоят дом е твоята крепост.
Съвети при пране с пералняСъвети при пране с пералняПералнята яде ли чорапите ви? Боядисвате ли любимите си бели дрехиq без да искате? Вадите ли ги един размер по-малки след пране? Въпреки, че по-голямата част от прането на дрехи се върши от самата пералня, все пак има някои неща, които зависят от нас.
Съвети и трикове за премахване на петна по дрехитеСъвети и трикове за премахване на петна по дрехитеПетната са навсякъде около нас и трябва да знаем как да ги почистваме, за да не хабим излишни нерви. Ето някои съвети и трикове за премахване на петна по дрехите.
Защо скандинавският интериор се превърна в абсолютен хитЗащо скандинавският интериор се превърна в абсолютен хитАко се интересувате от интериорен дизайн или разгледате идеи, свързани с предстоящия ремонт на дома ви, вероятно вече сте попаднали на скандинавския стил при обзавеждане. Вижте идеи за скандинавски интериор.
10 агресивни породи кучета, които са най-подходящи за хора без деца10 агресивни породи кучета, които са най-подходящи за хора без децаДесет агресивни породи кучета, които са най-подходящи за хора без деца. Вижте тези кучета, които са неподходящи за семейства с малки деца.
Яйце за пране – предимства и недостатъциЯйце за пране – предимства и недостатъциЯйцето за пране е иновативен продукт за пране, който замества класическите течен или прахообразен перилен препарат. Ето какво представлява то. Предимства и недостатъци на яйцето за пране.
Как да изпечете най-вкусната патица?Как да изпечете най-вкусната патица?Да се изпече вкусна патица за неопитните домакини изглежда като сложна задача. Но всъщност не е чак толкова трудно, ако следвате някои стъпки. Ето една рецепта за вкусна печена патица, която трябва да опитате.
Заради тези грешки при пране съсипвате дрехите сиЗаради тези грешки при пране съсипвате дрехите сиЗаради тези грешки при пране съсипвате дрехите си! Може да си мислите, че няма нищо по-просто от това да почистите дрехите си в пералня. Но не е така. Вижте съвети за правилно пране на дрехите.
Най-подходящите цветове за всяка стая у домаНай-подходящите цветове за всяка стая у домаНай-подходящите цветове за всяка стая у дома се подбират според значението на отделните нюанси. Съвети за избор на цвят за всяка стая. В какви нюанси да боядисате отделните стаи вкъщи.
Домашните котки са с уникален геномДомашните котки са с уникален геномСкорошно проучване успя да докаже, че домашните котки имат уникален геном и се различават от своите диви събратя, както и от останалите бозайници.
Как котките лекуват хоратаКак котките лекуват хората
20 Февр.
4
Жана Г.
Как котките лекуват? Котките не само радват стопаните си с присъствието си, но и напълно реално подобряват здравето им. Котките лекуват артрит, артрози, главоболие, менструални болки, депресия и др.