За Дома

За Дома

За дома и градината от Ezine.bg. Всичко за дома на едно място. Твоят дом е твоята крепост.
Мръсни неща в дома, които винаги забравяш да изчистишМръсни неща в дома, които винаги забравяш да изчистишИма мръсни неща в дома, които забравяме да изчистим. Всички обичаме в дома ни да е чисто и уютно, но колкото от нас чистият целия си дом?
Как да си направим станция за измиване на кучетаКак да си направим станция за измиване на кучетаМного собственици на кучета искат да спестят пари от фризьор, като си направят вътрешна или външна станция за миене. Как да си направим станция за измиване на кучета?
Етерични масла за свежест и благоухание у домаЕтерични масла за свежест и благоухание у домаЕтеричните масла са ароматни, летливи течности, които се намират в много цветя, дървета, корени, храсти и семена. Повечето етерични масла се извличат от растението чрез процеса на дестилация с пара.
Три аромата в стаята за по-добро настроениеТри аромата в стаята за по-добро настроениеСамо с едно от три, доказано ефективни етерични масла, може да внесете повече хармония в ежедневието. Още от древността тези аромати са използвани за по-добро настроение и спокойствие.
Как и колко често да сресваме кучето?Как и колко често да сресваме кучето?Как и колко често да сресваме кучето? Не е лесно да се грижите за козината на вашия любимец, но сресването на козината на кучето е задължителна процедура. Как да сресваме козината на кучето?
Експертни инструкции за почистване на душ кабинаЕкспертни инструкции за почистване на душ кабинаНе сте сигурни как точно да почистите душ кабината си, така че да искри и блести от чистота? Следвайте тези експертни съвети за почистване на душ кабина!
Кои лечебни дървета да отглеждаме в двора си?Кои лечебни дървета да отглеждаме в двора си?В ранните пролетни и летни месеци листата на някои дървета са много полезни лечебни средства. Кои лековити дървета да отглеждате в двора си?
Защо трябва да имате зеолитни камъни в дома сиЗащо трябва да имате зеолитни камъни в дома сиЗеолитните скали са микропорести алумосиликатни минерали, те са с твърди частици и са изградени от кислород, силиций, алуминий и алкални метали. Какви са ползите от зеолитните камъни за домакинството?
Ползваш често почистващи препарати? Проветрявай редовноПолзваш често почистващи препарати? Проветрявай редовноВсяка домакиня обожава да се грижи за уюта в дома си и да го превръща в наистина спокойно местенце, експриментирайки с интериора. Важно е обаче да полагате грижи и за чистотата в дома си.
Тези цветя за спалня пречистват въздуха и подобряват съня виТези цветя за спалня пречистват въздуха и подобряват съня виИмате нужда от чист въздух в спалнята? Отглеждайте тези цветя за спалня за чист въздух и здрав сън. Тези цветя пречистват въздуха и подобряват съня.