За Дома

За Дома

За дома и градината от Ezine.bg. Всичко за дома на едно място. Твоят дом е твоята крепост.
Идеи за оригинални великденски подаръциИдеи за оригинални великденски подаръциВеликден е един от най-важните християнски празници. Честване на празника продължава 3 дни. По време на празненствата се събират роднини и приятели и си разменят козунаци и яйца.
Боядисайте яйцата с пяна за бръснене! Ето какБоядисайте яйцата с пяна за бръснене! Ето какВеликден е на прага ни. Независимо кой ден сте избрали да боядисате яйцата си – Велики Четвъртък или Велика Събота, те задължително трябва да са обагрени по най-красивия начин.
Няколко важни правила за храненето на кучеНяколко важни правила за храненето на кучеКогато имате куче, трябва да запомните няколко важни правила за храненето му. Ето важни съвети за храненето на куче!
Хитри приложения на солта, за които не знаеш!Хитри приложения на солта, за които не знаеш!По колко начина може да се използва сол? Вижте някои интересни, нетипични, но полезни приложения на солта. Ето как солта може да ви е много полезна!
Защо да изберем куче от смесена породаЗащо да изберем куче от смесена порода
10 Април
Меглена
Кучето от смесена порода имат много повече предимства, отколкото недостатъци. Защо да изберем куче от смесена порода?
Каква порода куче да избера?Каква порода куче да избера?
09 Април
Аника Войт
В света има толкова различни породи кучета. Какво куче да си взема? Каква порода куче да избера? Вижте какво трябва да знаете при избора на домашен любимец.
Ползи и приложения на сладките картофиПолзи и приложения на сладките картофиСладките картофи, или малко по-цветната версия на обикновените картофи, имат много предимства. Какви са ползите и приложенията на сладките картофи?
Никога не перете тези дрехи в пералня! Ще ги съсипете!Никога не перете тези дрехи в пералня! Ще ги съсипете!Да перем дрехите си в пералня е от лесно по-лесно, както се казва. Има обаче някои материи, които трябва да се перат само на ръка. Вижте кои дрехи никога не трябва да перете в пералня, защото ще ги съсипете.
Пролетното слънце може да е опасно за саксийните цветяПролетното слънце може да е опасно за саксийните цветяПролетното слънце може да е опасно за саксийните цветя. Саксийните цветя се нуждаят от внимателни грижи през пролетта. Не бързайте да изкарвате саксийните цветя навън.
Как котките лекуват хоратаКак котките лекуват хората
06 Април
4
Жана Г.
Как котките лекуват? Котките не само радват стопаните си с присъствието си, но и напълно реално подобряват здравето им. Котките лекуват артрит, артрози, главоболие, менструални болки, депресия и др.