Най-добрите цветови комбинации за детска стая

Най-добрите цветови комбинации за детска стая

Когато стане въпрос за цвета на детската стая, първото, за което се сещаме, е розово за момиче и синьо за момче. Но можете да използвате и цветови комбинации, които да направят покоите на наследника ви модерни и интересни.

1
За Дома - Как да се справим с мравките вкъщи

Как да се справим с мравките вкъщи

18.07.20180106

Въпреки че повечето хора се оплакват от хлебарките, които хвърлят в ужас много домакини, мравките също са често срещани досадници. За някои хора мравките са симпатични, но за други са вредители, будещи погнуса или предизвикващи страх.

За Дома - Спазвайте тези две прости правила и домът ви винаги ще е чист и просторен

Спазвайте тези две прости правила и домът ви винаги ще е чист и просторен

06.07.20180230

Има жилища, които са като от корица на списание – чисти, подредени, просторни. Но нека бъдем честни – при повечето от нас нещата не стоят така.

За Дома - Сложете монета във фризера и ще се сдобиете с нов хладилник

Сложете монета във фризера и ще се сдобиете с нов хладилник

03.07.201802556

Прост трик може да ви помогне да се сдобиете с чисто нов хладилник. За целта ви е нужна само една монета, която да поставите във фризера. Ефектът ще ви накара да останете без думи.

За Дома - Ако искаш да спиш спокойно, този цвят трябва да е в спалнята ти

Ако искаш да спиш спокойно, този цвят трябва да е в спалнята ти

26.06.20180804

За спокойният и качествен сън има няколко основни фактора, а един от най-важните се оказва цветът, който доминира във вашата спалня. За да се наспите добре според учените, е нужно да обзаведете спалнята си правилно.

За Дома - Как да се справим с влагата у дома

Как да се справим с влагата у дома

22.06.20180185

И без да живеете на някой живописен морски бряг, в дома ви може да има голямо количество влага. Причините за появата ѝ са изключително много.

За Дома - Най-добрите цветови комбинации за спалня

Най-добрите цветови комбинации за спалня

17.06.201803342

Всички знаем колко важен е сънят за здравето ни и за нормалното ни функциониране. Дали ще се наспим добре, зависи от различни фактори, сред които са видът на леглото, какво сме яли и пили преди лягане, каква е температурата в стаята ни. Но за да спим

За Дома - Как да запазим цветята свежи

Как да запазим цветята свежи

17.06.20180121

Обикновено букет цветя се подарява по някакъв повод, но има хора, които обичат винаги да държат свежи цветя в дома си. Независимо дали сте от тях, или получавате цветя по-рядко, вероятно искате да ги задържите свежи и красиви, колкото можете по-дълго.

За Дома - Видове молци и как да се справим с тях

Видове молци и как да се справим с тях

15.06.20180106

Случвало ли ви се е да забележите в кухненските шкафове или в гардеробите дребни пеперуди? Това са молци, които живеят в домовете ни. Те не са непосредствено опасни за здравето ни, но вредят на храните и дрехите.

За Дома - Кога трябва да смените матрака?

Кога трябва да смените матрака?

05.06.20180158

Колкото и време да отделите на проучвания, за да разберете дали матракът ще ви пасне, трябва да спите една-две седмици на него. А ето и няколко изненадващи предупредителни знака, които ви подсказват кога е дошло време за смяна.

За Дома - От кои домакински задължения се отслабва най-много

От кои домакински задължения се отслабва най-много

17.05.201806147

Не е нужно да губите пари и време във фитнеса. Можете да отслабвате и у дома, докато вършите домакинска работа.

За Дома - Как да почистим ПВЦ дограма

Как да почистим ПВЦ дограма

14.05.20180219

Миенето на прозорци вероятно е от най-досадните домашни дейности, свързани с чистенето. Има дори хора, на които им е толкова досадно, че нарочно си слагат по-дебели завеси и пердета, така че да не се вижда натрупалата се мръсотия по прозорците.

За Дома - Как да се справим с домашния прах

Как да се справим с домашния прах

13.05.20180103

Надали има нещо по-упорито от домашния прах, с който се свързва и също толкова упоритото и досадното му премахване. Лесно ще стигнете до извода, че дори и да чистите по няколко пъти на ден, въоръжени с влажен парцал в ръка, той бързо натрупва отново