За Дома

За Дома

За дома и градината от Ezine.bg. Всичко за дома на едно място. Твоят дом е твоята крепост.
Практични идеи, ако вашето жилище е твърде малкоПрактични идеи, ако вашето жилище е твърде малкоМаломерните жилища са мода, но и необходимост в съвременния свят, в който пространството за живеене – особено в големите градове, е крайно недостатъчно.
Социализиране на кучето: Защо общуването е толкова важно?Социализиране на кучето: Защо общуването е толкова важно?Кучетата са едни от най-социалните животни. В дивото си минало те са живели на глутници и са общували активно със себеподобните си. Били са членове на група със строга йерархия и в този начин на живот са развили много богат език на общуване.
Закуските, които мъжът ви трябва да хапва редовноЗакуските, които мъжът ви трябва да хапва редовноПовечето проучвания са в полза на твърдението, че закуската на мъжа трябва да е силна, питателна и да подготвя организма за предстоящия ден.
Идеи за късметите на Новогодишната баницаИдеи за късметите на Новогодишната баницаВсяка година, приготвяйки новогодишната баница, всеки се чуди какви късмети да напише и да сложи в нея. Традиционно, повечето хора залагат на обичайните – здраве, щастие, любов, късмет, нова кола и къща.
Етикет за новогодишната трапезаЕтикет за новогодишната трапезаАко сте решили да поканите гости за посрещането на Нова година, е хубаво да спазите някои неизменни правила, които по една или друга причина много често се забравят или пък умишлено се пренебрегват.
Как да направим сами подаръци за Нова годинаКак да направим сами подаръци за Нова година
30 Дек.
Жана Г.
Близките ви ще се зарадват много повече на подаръци, изработени от вас. Направете сами красиви топки за елха. Украсени подходящо, те са ефектен подарък.
Съвети за организирана и красива кухняСъвети за организирана и красива кухняКухнята често се определя като сърцето на целия дом, защото това е мястото, където семейството се събира около масата. И това място трябва да бъде приятно, добре подредено и функционално.
Как да почистим загоряла ютияКак да почистим загоряла ютияВсяка домакиня се е сблъсквала поне веднъж с неприятната ситуация да забрави ютията и тя да загори. Проблемът може да се реши, затова не бързайте да изхвърляте домакинския уред.
Как да се грижим за коледната звездаКак да се грижим за коледната звездаНа Коледа е традиция в дома да се появи красивото растение пуансетия, известно още като Коледна звезда. Не е трудно да бъде накарано растението да цъфне точно на празника.
Ароматно греяно вино за КоледаАроматно греяно вино за Коледа
25 Дек.
Жана Г.
На Коледната трапеза ароматното греяно вино е просто задължително. Загрятото вино, което е обогатено с ароматите на различни подправки и плодове, е вкусно и действа затоплящо.