За Дома

За Дома

За дома и градината от Ezine.bg. Всичко за дома на едно място. Твоят дом е твоята крепост.
Как да дезинфекцираме ефективно дома си всеки денКак да дезинфекцираме ефективно дома си всеки денС правилната дезинфекция можете да върнете не само чистотата, но и здравето в дома си. Ето как да го направите - съвети за ефективно дезинфекциране на дома всеки ден.
Универсални храни, задължителни за всяка кухняУниверсални храни, задължителни за всяка кухняКои са универсални храни, задължителни за всяка кухня? Тези, без които готвачите не започват работа? Вижте универсални храни, които ви позволяват да приготвите всичко.
Опасности за кучето, дебнещи в двора и дома виОпасности за кучето, дебнещи в двора и дома виНе всички стопани знаят какви опасности дебнат кучето у дома. Как да обезопасите дома си за кучето? Кои са опасните предмети и храни за кучето в дома и градината.
Най-важни грижи при отглеждане на заек Холандско джуджеНай-важни грижи при отглеждане на заек Холандско джудже
20 Април
Аника Войт
Зайците от породата Холандско джудже не могат да останат незабелязани, те са изключително очарователни. Какви грижи изисква заек Холандско джудже? Как да отглеждаме заек Холандско джудже?
Подходящи цветове за кухняПодходящи цветове за кухняКухнята е мястото, където приготвяте и консумирате храната си. Тя трябва да носи спокойно усещане. Ето кои са подходящите цветове за кухня. Цветовете за кухнята, които ще създадат уют и комфорт у дома.
Няколко идеи за Великденска украсаНяколко идеи за Великденска украсаВеликден е един прекрасен празник. Освен с пъстри яйца, той може да бъде посрещнат и с впечатляваща украса. Тук ще намерите няколко идеи за подходяща Великденска украса. Съвети за украсяване за Великден.
Великденските яйца: Изкуство с подръчни материали у домаВеликденските яйца: Изкуство с подръчни материали у домаЕдна от най-обичаните традиции за Великден от млади и стари безспорно е боядисването на яйцата. То се е превърнало в истинско изкуство с годините.
Защо си заслужава да изберете плетена украса за великденските яйцаЗащо си заслужава да изберете плетена украса за великденските яйцаВеликден отново наближава и много домакини вече обмислят как да украсят яйцата за празника. Ето една свежа и много практична идея, която спестява време и усилия.
Да украсим дома за Великден! Ето няколко топ предложенияДа украсим дома за Великден! Ето няколко топ предложенияВеликден е известен с големите си празнични трапези и изобилието от цветове и зеленина. И макар до скоро специалните украшения за празника като венци и фигурки на зайчета да не бяха популярни у нас, то сега все повече домакини им обръщат внимание.
Боядисайте яйцата с естествени бои: Ето как!Боядисайте яйцата с естествени бои: Ето как!Боядисването на яйцата за Великден е най-забавната част от приготовленията за празника. Колкото по-естествени продукти използвате в този процес, толкова по-добре.