Отглеждане на детето

Отглеждане на Детето

Отглеждането на детето от А до Я. Как да отглеждаме и възпитаваме правилно нашите деца.
Качествата, които имат родителите на успешните децаКачествата, които имат родителите на успешните децаДобрите родители искат децата им да стоят далеч от неприятности, да се справят добре в училище и да продължат да правят страхотни неща като възрастни.
Бъбривите родители отглеждат по-умни децаБъбривите родители отглеждат по-умни децаАко от ранно детство децата слушат как родителите им провеждат разговори, това може да ги направи по-умни, твърдят учени.
Навиците, на които да научим децата до 3-годишна възрастНавиците, на които да научим децата до 3-годишна възрастНа всички е известно, че хората усвояват предаваните им умения най-лесно в първите години на живота си. Съзнанието на детето все още е бял лист, върху който се пише най-бързо.
Десет качества на добрия родителДесет качества на добрия родителКогато даваме определението добър родител, трябва да имаме предвид, че всеки разбира това понятие по различен начин. Но все пак има някои общи черти за този образ.
Ето кои задължения правят децата добри ученициЕто кои задължения правят децата добри ученициОказва се, че подобрен род занятия са много полезни за хлапетата и дори способстват те да показват по-задоволителни резултати в училище.
Ако детето повишава тонаАко детето повишава тонаПовишаване на тона на детето към родителите си може да се случи някъде около 4-тата му годинка. Първият път може да ви шокира, но вторият или третият заплашва да прерасне в навик.
Как болните амбиции на родителите съсипват децата?Как болните амбиции на родителите съсипват децата?
13 Април
Геновева
Болните родителски амбиции могат да съсипят детето и да навредят на неговия живот като възрастен.
10 психологически проблема, за които са виновни родителите ни10 психологически проблема, за които са виновни родителите ниБез да искат, родителите могат да се превърнат в причина за създаването на сериозни нарушения на психиката у своите деца. Нека видим кои са проблемите, които един родител би могъл да причини, без да осъзнава това.
Как да изберем легло на бебето?Как да изберем легло на бебето?Новородените бебета прекарват в сън до 20 часа на ден. Ето защо е необходимо да им осигурите възможно най-доброто легло. Знаем, че този избор може да е доста труден, заради голямото разнообразие от детски легла и разлигните специфики, които те притежават.
Родителските грешки, които да избягвамеРодителските грешки, които да избягвамеВ много случаи причина за ниското самочувствие на децата, за лошото им поведение, за неудовлетвореността им от всичко, което правят, и за страха им да навлязат в живота, се оказва неправилното възпитание, което родителите дават.