Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»27 години брак и сега на къде

27 години брак и сега на къде

27 години брак и сега на къде
Здравейте. Реших и аз да напиша за моята драма и очаквам да ми дадете съвети въпреки, че едва ли един съвет може да помогне. От 27 години съм омъжена. Имаме две деца, които вече са задомени.

За тези години мъжът ми ми изневеряваше почти постоянно, има и извънбрачно дете, за всичко това знаех, но не знам защо не предприех нищо. След скандал нещата се пооправяха до следващия и аз в един момент просто не се интересувах дали има или няма следваща.

Така до 11.02. Последните 7-8 години всичко беше добре. Единствено секса куцаше, но той има проблем и аз го отдавах на него и затова просто подминавах тази тема и така я карахме.

И така на 11.02 ми звани телефона и една госпожа започва да ми говори за връзката си с мъжа ми. В началото го приех на шега, но тя започна да ми разказва за случки в семейството ми, които знаем само ние.

Започнах да слушам цели 35 минути. Това, което ми каза беше толкова унизително и противно, че го асимилирах няколко дни. Не знам за свое извинение ли е говорил всичко това или просто той е такъв подъл, а аз не съм го познавала.

Най-много ме боли от това, че е казал, че аз винаги съм била майка на децата му и нищо повече. А за секса, че не може да го прави с дебели жени и когато трябвало да го прави с мен преди това е бил с друга за да може после да се отчете при мен.

Не мога да кажа, че съм дебела. Закръглена да, но имам хормонални проблеми и от там не мога да сваля и един килограм. Той много добре знае, че това ми е болната тема защото когато се оженихме бях много добре сложена и той също го е потвърдил.

Така вече 5 дни не мога да се съвзема. Обадих му се само по телефона веднага след разговора с госпожата и му казах, че не искам да ми се обажда и да забрави за мен(той ще отсъства още 15 дни. И не знам сега на къде.

Разговор с него не може да се проведе, винаги е отричал и никога не си е признавал. С тази смотана криза финансово изобщо не мога да се издържам сама. Имаме заем, който е на мое име и това е най-сложната ми дилема.

А мисля, че няма да мога този път да простя, просто този път много ме нарани. Нямам никой друг до мен за да ми помогне. Не искам да натоварвам децата и те кога имат работа, кога нямат.

И не знам какво да е решението ми. Очаквам да ми пишете. Дайте ми съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (89)

Изпрати
крика
крика
12.07.2015 15:06
Оставиго от него нищо нестава живеи си живота
1
0
Мария Петкова
Мария Петкова
19.03.2015 22:50
Доста тъпо разказана история,струва ми се зле съчинена.И пишете без елементарни правописни грешки!
2
18
виолета панева
виолета панева
08.03.2015 12:54
Не мога да повярвам че 27 год. са ти трябвали за да разбереш че си нищо за него
5
1
бонбонка
бонбонка
16.12.2014 08:09
Някои са омъжени,някои просто щастливи.Избягай с превишена скорост от това същество.
15
1
Доби
Доби
15.12.2014 21:18
Миличка,ако ти изневри веднъж,2 пъти-може да се прости.Но,направи си равносметка,уважавай себе си,след като той не го прави.От опит зная,децата ще си поемат своя път,колкото и да им помагаш и да ги обичаш.Те винаги ще те разберат и обичат,ако им го показваш.Помисли за себе си,махни го от живота си.Ще ти е трудно в началото,но ще намериш верния път с някой,който те оценява.Желая ти благополучие!
11
1
italy via
italy via
05.11.2014 16:25
Остави го и си изживей живота сама. Как си го търпяла толкоз години. И направи така че той да си изплати заема.
9
1
димитър павлов
димитър павлов
28.07.2014 12:28
Започни,нов живот,стария забрави,буклука исхварли,когато жена не прави секс , тя напалнява или оталабва зависи от нервната система.
13
2
madlenf
madlenf
16.07.2014 18:51
според мен, децата имат своя си живот и ако ги набъркаш в своя, ще бъдеш допълнително наранена. така или иначе секса между вас не е вървял. каквато и да е причината, тя няма никакво значение. финансовите проблеми са важни и е много незряло да се подценяват. приеми съжителство между вас като пробен развод, докато изплатите заема. живей с него поделяйки отговорността, за което разбира се трябва да поговорите. ти се погрижи за външния си вид. невъзможно е да няма изход. човек си пречи сам със маниите си. уважавай неговите решения и го помоли да разрешите финансовия проблем, като през това време разговаряйте без да го нараняваш. една жена отвън не може да ви попречи да продължите да живеете заедно. когато влезеш във форма и преодолееш слабостите си всичко ще се уреди по най-добрият начин. вярвай във себе си. не бъди истеричка.
8
5
k
k
28.04.2014 16:07
Децата са тези които ще са до теб, сподели преживяното с тях. Нека те ценят, ти всичко си направила и тарпяла за тях. Сега е момента те да бъдат до теб независимо че са семеини. Маиката е наи прекрсното на този свят. Затова те са твоята подкрепа, те са тези които те обичат.
17
2
предвидливка
предвидливка
14.04.2014 10:00
Изневерява ти от години, а ти не си помислила за финансовото си обезпечаване?Всеки мъж, който обича децата си, в подходящ момент може да бъде уговорен да направи инвестиция за тях на името на майката, за да се чуства тя по-сигурна.И аз бях в същата сетуация, изчаквах години, но сега съм спокойна и финансово независима.Той е при другото семейство, но повярвай ми никак не е щастлив.
12
1

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 22
58
46
34
24
10
Дай твоята оценка: