Ezine.bg»Споделени Истории»Моята Драма»27 години брак и сега на къде

27 години брак и сега на къде

27 години брак и сега на къде
Здравейте. Реших и аз да напиша за моята драма и очаквам да ми дадете съвети въпреки, че едва ли един съвет може да помогне. От 27 години съм омъжена. Имаме две деца, които вече са задомени.

За тези години мъжът ми ми изневеряваше почти постоянно, има и извънбрачно дете, за всичко това знаех, но не знам защо не предприех нищо. След скандал нещата се пооправяха до следващия и аз в един момент просто не се интересувах дали има или няма следваща.

Така до 11.02. Последните 7-8 години всичко беше добре. Единствено секса куцаше, но той има проблем и аз го отдавах на него и затова просто подминавах тази тема и така я карахме.

И така на 11.02 ми звани телефона и една госпожа започва да ми говори за връзката си с мъжа ми. В началото го приех на шега, но тя започна да ми разказва за случки в семейството ми, които знаем само ние.

Започнах да слушам цели 35 минути. Това, което ми каза беше толкова унизително и противно, че го асимилирах няколко дни. Не знам за свое извинение ли е говорил всичко това или просто той е такъв подъл, а аз не съм го познавала.

Най-много ме боли от това, че е казал, че аз винаги съм била майка на децата му и нищо повече. А за секса, че не може да го прави с дебели жени и когато трябвало да го прави с мен преди това е бил с друга за да може после да се отчете при мен.

Не мога да кажа, че съм дебела. Закръглена да, но имам хормонални проблеми и от там не мога да сваля и един килограм. Той много добре знае, че това ми е болната тема защото когато се оженихме бях много добре сложена и той също го е потвърдил.

Така вече 5 дни не мога да се съвзема. Обадих му се само по телефона веднага след разговора с госпожата и му казах, че не искам да ми се обажда и да забрави за мен(той ще отсъства още 15 дни. И не знам сега на къде.

Разговор с него не може да се проведе, винаги е отричал и никога не си е признавал. С тази смотана криза финансово изобщо не мога да се издържам сама. Имаме заем, който е на мое име и това е най-сложната ми дилема.

А мисля, че няма да мога този път да простя, просто този път много ме нарани. Нямам никой друг до мен за да ми помогне. Не искам да натоварвам децата и те кога имат работа, кога нямат.

И не знам какво да е решението ми. Очаквам да ми пишете. Дайте ми съвет.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Коментари (89)

Изпрати
Шери
Шери
03.04.2014 17:54
Щом ти е изневерявал е трябвало да го оставиш отдавна! Помисли за начин да се справиш без него, колкото и трудно да е в началото ще дойде ден, когато че имаш възмездие за цялата болка, която си преживяла. Трудно е да се излезе от състояние на навик към някого и човек да остане сам, но повярвай ми въпрос на време е да се почувстваш много по-добре без него! Децата ти ще бъдат щастливи само когато и ти си щастлива!
11
0
loendrin
loendrin
07.03.2014 23:29
преди 3 години аз се разделих с моя мъж ;не защото изневеряваше ,ама и ние тогава имахме 25-6 години брак.Заминах на работа в Германия„дори не говорех езика.Работих там за да покривам заемите .Ама бях добре за 3 месеца разбирах и говорех сравнително добре ;оправях се;но бях толкова свикнала да има мъж до мен ;че след няколко месеца се събрах с един мъж;който се оказа със смесен пройзход и иска да живеем във Франция.Дойдохме„създадохме дом заедно и аз започнах да уча нов език-френски и така докато не разбрах че ме лъже почти за всичко и сега съм сама в чужда страна усвоявам езика търся си работа;хората тук и самата система на страната ми помагат;не се чуствам нещаста и в безизходица;а напротив радвам се на живота тук и на новите възможности.
А ти разказах накратко всичко това;за да разбереш нещо много важно -не се отчайвай и не се отказвай да се бориш за своето щастие;когато губиш нещо не се знае какво печелиш в замяна;аз спечелих ;бъди силна и добре помисли какво искаш и се бори за него-никой няма да го стори вместо теб„съдбата ти е в твоите ръце :)
11
2
скорпи
скорпи
24.02.2014 08:07
Какво значи неможеш да товариш децата за какво си ги отгледала !Cлаба жена си .
8
2
Щастлива, сама майка
Щастлива, сама майка
24.02.2014 07:35
Питаш на кьде? Пьрво кьм фитнеса, а после кьм козметика ;) нали нямаш вече ангажименти кьм деца и прочие ;)
15
0
Антонина
Антонина
11.02.2014 08:18
здравей мисля че дамата прави всичко възможно да ви раздели съпрут ви обича и не желае да се разделя с вас поговорете с него и другата ще отпадне от само себе си вдигнете гордо глава тази дама е жалка
10
7
мс
мс
24.12.2013 15:01
Децата имат нужда от ЗДРАВИ мама и татко.
5
3
Маруся
Маруся
24.12.2013 09:24
Първо- забравете за разговора на доброжелателката. Ако оставите съпруга си - тя ще е постигнала целта си. Второ - започнете да спортувате, движете се…Потърсете приятелите си, бъдете с тях. Намерете си хоби, посещавайте различни изложби, концерти, театри. Потърсете начин за допълнителна работа, запишете курсове за нови умения, учете език. Изобщо правете нещо със себе си и за себе си най-после!
28
0
П.Николова
П.Николова
30.11.2013 14:14
Никога не съм разбирала жени, които се примиряват с положението си в една връзка или брак, след като не се чувстват щастливи. Едва ли има нещо, което да обясни примирението пред явното незачитане...децата не са извинение ,както и финансовата зависимост, това са само оправдание за собствената нерешимост. Би било добре да си помислите за намирането на работа извън страната, така заплатата ще ви позволи да си покривате разходите по заема, ще се отдалечите от човека, който ви е наранил и ще имате възможност да си направите равносметка за ситуацията на спокойствие. Използвайте интернет страници за детегледачки и може да ви се усмихне късмета да промените живота си. Успех.
21
6
Сисуни
Сисуни
28.11.2013 18:50
Няма универсални съвети за тези ситуации, защото няма универсални животи. Не и се давайте на тази женица с дребна душица, тя това цели и като чета и гледам, май ще и се получат нещата...А защо всъщност? Да си вземете живота, със заема и огорчението и с всички други грижи и неволи, че той кога ще плаща? На оня свят, ама друг път! Да си плати първо тук после там горе, ако изобщо го има "там горе". Хич не им се вързвайте на всички тези, живейте си както досега, без да радвате завистниците, с едно наум, че всеки в живота себе си знай!
9
0
Дани
Дани
26.11.2013 17:41
Вината си е само твоя и трябва да си платиш за небрежността която си проявила,вина си е само твоя защо си го търпява толкова време цели 27 г,а си го познавала прекалено добре и заем на твое име ...недоумявам как си го допуснала за капак и това.На какво си се надявала вав времето да стне порядъчен ли какво..???
3
8

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 22
58
46
34
24
10
Дай твоята оценка: