Здравословно Хранене

Здравословно Хранене

Здравословно хранене и съвети. Здравословното хранене в нашия живот и как да се научим на него. Храни се здравословно и живей модерно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Соев сос: ползи и вреди за тялотоСоев сос: ползи и вреди за тялото
18 Март
Соевият сос е хранителен продукт с изискан вкус и аромат, които му определят място сред предпочитаните кулинарни специалитети. Ползи и вреди от соевия сос.
Какво ще стане, ако ядеш авокадо всеки денКакво ще стане, ако ядеш авокадо всеки ден
15 Март
Авокадото е сред плодовете с невероятен вкус. Наред с това е богато на хранителни вещества и мазнини и придава мека и приятна текстура на всяко ястие. Какво ще се случи, ако ядем авокадо всеки ден?
Какви са ползите и вредите от канелата: 12 свойства на уникалната подправкаКакви са ползите и вредите от канелата: 12 свойства на уникалната подправка
15 Март
Канелата имат полезни и вредни свойства. Какви са ползите и вредите от канелата? Какво трябва да знаем за състава на канелата?
Как да отслабна без диети и спортКак да отслабна без диети и спорт
14 Март
Има начини да се намали теглото и да се подобри здравето, без да се прибягва до екстремни мерки. Ето няколко стратегии, които могат да помогнат да отслабнете без диети и спорт и без много зор.
Какво са полифенолите и за какво помагат?Какво са полифенолите и за какво помагат?
28 Февр.
Полифенолите са голяма група от растителни химически съединения, които имат разнообразни ползи за здравето на човека. Полифенолите се срещат в много растителни храни като плодове, зеленчуци, орехи, семена, зърнени
Клетъчно хранене и кинезиологияКлетъчно хранене и кинезиология
18 Февр.
Клетъчното хранене и кинезиологията са взаимосвързани аспекти на човешкото здраве, всеки от които играе жизненоважна роля за поддържането на цялостното благосъстояние. Кинезиологията е изследване на човешкото
С кои храни да си набавим витамин PС кои храни да си набавим витамин P
14 Февр.
Храни, източници на витамин Р. Хранителните източници на витамин P са най-често консумираните храни. Която и да е пълноценна храна, е възможност за набавяне на биофлавоноиди.
Протеин за отслабване - същност и приложениеПротеин за отслабване - същност и приложение
09 Февр.
Протеините, наричани също белтъчини, са един от основните градивни елементи на живия организъм. Важна роля на протеина е да подпомага тялото в неговия растеж, развитие и обновяване. Ролята на протеина в отслабването.
От кои храни да си набавим протеини за мускулна маса?От кои храни да си набавим протеини за мускулна маса?
07 Февр.
Изграждането на мускулна маса изисква не само интензивни тренировки, но и подходящ хранителен режим, осигуряващ достатъчно протеини. Храни за изграждане на мускули.
Бавни и бързи въглехидратиБавни и бързи въглехидрати
30 Януари
Кои са бързите въглехидрати? Кои са бавните въглехидрати? Каква е разликата между бързите и бавните въглехидрати?
Келтска сол - какво представлява и как се използва?Келтска сол - какво представлява и как се използва?
29 Януари
1
Едно от основните предимства на келтската сол е нейното минерално съдържание. Състав на келтската сол. Употреба на келтската сол. Какви са предимствата на келтската сол.
Невероятните полезни свойства на камилското млякоНевероятните полезни свойства на камилското мляко
29 Януари
Някога се е смятало, че камилското мляко е било лек за всякакви болести. Ползи от камилското мляко. Свойства на камилското мляко. Защо камилското мляко е толкова полезно?
Най-добрите подсладители за диабетициНай-добрите подсладители за диабетици
24 Януари
Кои подсладители са позволени при диабет? Списък с най-добрите подсладители при диабет. Тези натурални подсладители се използват за подслаждане на сладкиши без захар.