7 изненадващи симптома на артрит

7 изненадващи симптома на артрит

Повечето хора знаят, че болезнените и възпалени стави са отличителен признак на артрита. Но болката не е единственото, с което страдащите от заболяването се сблъскват. Има много видове артрит, като всеки е свързан със собствени симптоми.

1
Здраве - Как да възстановим функцията на щитовидната жлеза

Как да възстановим функцията на щитовидната жлеза

21.06.20180420

При проблем с щитовидната железа непременно трябва да посетите лекар, но същевременно може да използвате някои естествени добавки и да промените начина си на живот, за да възстановите нейната функция.

Здраве - Как да се възстановим от мускулната треска

Как да се възстановим от мускулната треска

18.06.2018098

Всеки познава тази болка. След тренировка или след упорита физическа работа и дори след по-дълга разходка да чувствате мускулите си стегнати и болезнени.

Здраве - 9 причини да чувствате замаяност и световъртеж

9 причини да чувствате замаяност и световъртеж

18.06.20180547

Чувството на замаяност се появява, когато за кратък период от време притокът на кръв към мозъка намалява. Причините обикновено са отклонение в кръвното налягане, спадането на пулса и неврологични.

Здраве - Как да се справим с чувствителните зъби?

Как да се справим с чувствителните зъби?

17.06.20180108

Чувствителността на зъбите е често срещан зъбен проблем, който включва дискомфорт или болка, когато ядем определени продукти или когато храната ни е с определена температура.

Здраве - Как да се избавим от лятната напаст, наречена протрити бедра

Как да се избавим от лятната напаст, наречена протрити бедра

17.06.2018013670

Протриването на кожата на бедрата е проблем, който се среща при много от жените. Той е характерен за дамите с по-пълнички бедра и се наблюдава най-вече в горещите дни.

Здраве - Ето защо комарите толкова много ви обичат

Ето защо комарите толкова много ви обичат

16.06.20180125

Със затоплянето на времето, освен всичките приятни занимания, които следват от това, идва и моментът, в който трябва да се сблъскаме и с всевъзможните насекоми, които се появяват след зимната хибернация.

Здраве - Какво да очаквате през менопаузата?

Какво да очаквате през менопаузата?

15.06.20180322

В съвременното общество се говори за всичко и има множество различни източници на информация. Когато в живота ви се случват промени, можете да се запознаете с опита на други хора, които вече са минали през същите или подобни изпитания.

Здраве - Домашни трикове срещу запек

Домашни трикове срещу запек

14.06.20180614

Запекът е един от най-разпространените храносмилателни проблеми. Въпреки това значението му е различно за различните хора. За някои констипацията означава, че ще ходят по голяма нужда през три дни.

Здраве - 10 причини защо не можете да се наспите добре през нощта

10 причини защо не можете да се наспите добре през нощта

13.06.20180700

Препоръчително е да спите поне по 7 часа на нощ. Ако обаче това не ви се случва, е възможно причината да се крие в психически или физически проблем. Вижте 10 причини, заради които не можете да се наспите добре през нощта.

Здраве - Ползите от употреба на зъбен душ

Ползите от употреба на зъбен душ

11.06.20180329

Зъбен душ, познат още и като орален душ, е джаджа, която вашият стоматолог може да ви препоръча за поддържане на по-добра устна хигиена. Устройството определено има своите неоспорими ползи.

Здраве - Причини за болки в таза

Причини за болки в таза

08.06.20180413

Ако усещате болки в долната част на корема и таза или ви боли, когато ходите по малка нужда или докато правите секс, може да имате сериозен медицински проблем. Много състояния водят до вагинални и тазови болки. Ако дискомфортът в тези области не изчезва,

Здраве - Средства срещу лека депресия

Средства срещу лека депресия

07.06.201801039

Депресията е заболяване, което не трябва да се пренебрегва. Ако състоянието ви е тежко, антидепресантите могат да спасят живота ви. Но медикаментите имат не само ползи, а и странични ефекти. Експертите смятат, че за хората с лека депресия те могат да са п

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни