Хапвайте пъпеш на корем в жегите! Вижте защо

Хапвайте пъпеш на корем в жегите! Вижте защо

0

В пъпеша са съдържат специфични растителни влакна, които имат изключително благотворен ефект върху цялостното здравословно състояние на организма ни.

1

Популярни

Здраве - Храни за нервите

Храни за нервите

26.07.2016212781

Храните, които съдържат желязо, са полезни за нервите. За добра нервна система трябва да консумирате продукти, които съдържат витамини от групата В - зелените зеленчуци, портокалите, бананите, авокадото.

Здраве - Пийте редовно черен чай, за да ви предпази от инфаркт и инсулт

Пийте редовно черен чай, за да ви предпази от инфаркт и инсулт

25.07.2016043

В много държави черният чай се възприема не само като тонизираща напитка, но и като природен лек, който е много ефикасен при проблеми с високото кръвно

Здраве - Наистина ли десертите са табу за диабетиците?

Наистина ли десертите са табу за диабетиците?

24.07.2016040

Поради факта, че десертите влияят на кръвната захар, съвсем до неотдавна се смяташе, че те са пълно табу за хората, страдащи от захарна болест.

Здраве - Сърцето ви има нужда ежедневно от тези вещества

Сърцето ви има нужда ежедневно от тези вещества

23.07.2016098

Сред най-важните и полезни за сърцето вещества спадат магнезият и калият. Първият действа добре на всички артерии и съответно заздравява сърцето, а вторият намалява риска от високо кръвно и подобрява функцията на сърдечния мускул

Здраве - Вкусно лечение на болки в ставите! Вижте как

Вкусно лечение на болки в ставите! Вижте как

20.07.20160206

Храната, която приемаме, е предпоставка за доброто ни здраве. Това с пълна сила важи и за здравето на костите. Ако мечтаете да се движите свободно, без болка, то заложете на следните продукти:

Здраве - От домашната прах ни нападат над 9 000 различни микроби!

От домашната прах ни нападат над 9 000 различни микроби!

19.07.2016055

Нови данни от изследване на американски учени от университета на Колорадо в Боулдър показват колко опана е всъщност домашната прах. Те са установили, че в нея има средно над 9 000 различни микроби.

Здраве - Храни и напитки, облекчаващи симптомите на менопауза

Храни и напитки, облекчаващи симптомите на менопауза

17.07.20160204

Макар да няма проведени специализирани изследвания относно действието на червената детелина по време на менопаузата, много жени се кълнат в нейния благотворен ефект по време на този труден за тях период.

Здраве - Ето какво да правим при болки във врата, гърба или кръста

Ето какво да правим при болки във врата, гърба или кръста

17.07.20160296

Независимо от какво са предизвикани болките във врата, гърба или кръста, най-добър ефект оказва масажът. Той обаче задължително трябва да е направен от специалист

Здраве - Чаят срещу хипертония на Петър Димков

Чаят срещу хипертония на Петър Димков

17.07.20160123

Ето как можете да си приготвите сами лечебния чай при хипертония на Петър Димков, както и за какво друго освен за хипертония можете да го използвате според лечителя

Здраве - Хоровото пеене помага при старческа деменция

Хоровото пеене помага при старческа деменция

17.07.2016015

Пеенето в хор подобрява здравословното състояние на възрастните, които страдат от старческо слабоумие, установиха британски учени. Старческата деменция може да се окаже възвратима.

Здраве - Билките тази година са специални! Вижте какво лекуват най-добре

Билките тази година са специални! Вижте какво лекуват най-добре

14.07.20160602

През 2016 година събраните билета ще са изключително полезни при определен вид здравословни проблеми поради разположението на Слънцето и Луната в съзвездието Рак. Това заяви председателят на Съюза на билкарите д-р Емил Елмазов.

Здраве - Ето как жените да намалят риска от сърдечен удар

Ето как жените да намалят риска от сърдечен удар

14.07.20160120

Освен че е важно да знаете как да разпознавате сигналите, които Ви дава тялото относно здравословното Ви състояние, и дали не сте изложени на риск от сърдечен удар, е добре и да се научите да спазвате някои правила, които биха намалили риска от инфаркт

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Други Интересни Теми

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Много хора обръщат внимание на здравето си чак когато е твърде късно. На този сайт ще намерите полезни съвети и материали за вашето здраве и здравето на вашите близки. Никога не е излишно, дори и когато сме здрави, да прочетем някои изпитани съвети и мнения на здравните специалисти. Ezine.bg се старае да предостави информация за най-интересното и най-новото от сферата на здравето и медицината.