Медът - най-доброто средство срещу махмурлук

Медът - най-доброто средство срещу махмурлук

0

Всеки е чувал за полезните свойства на меда, които са били добре познати още по времето на древните гърци и на прабългарите.

1

Популярни

Здраве - Упражнения при коксартроза

Упражнения при коксартроза

21.06.2016055

Коксартрозата е хронично възпаление на тазобедрената става, която има основен принос за нормалното движение на човека. Точно и поради тази причина трябва всекидневно системно лечение, съобразено с препоръчани от лекар методики и лекарства.

Здраве - Асоциалното поведение се заражда в детството

Асоциалното поведение се заражда в детството

20.06.2016064

Асоциалното поведение, както и всички поведенчески проблеми, се зараждат при развитието на мозъка в детството. До тези изводи са стигнали учени от Кеймбридж след провеждането на редица тестове.

Здраве - Лекари: Средиземноморска диета срещу рак на гърдата

Лекари: Средиземноморска диета срещу рак на гърдата

20.06.2016057

Богатата на зеленчуци, риба и зехтин средиземноморска диета може значително да понижи риска от рак на гърдата. Това твърди проучване, изследвало ефекта от този хранителен режим сред 300 жени на възраст от 18 до 65 години.

Здраве - Мъжката брада предпазва мачовците от болести

Мъжката брада предпазва мачовците от болести

19.06.2016089

Носенето на брада доби изключителна популярност в последно време. Оказва се, че тя може да ви предпази от болести. Видът на градски дървосекач е не само модерен, но и доста здравословен.

Здраве - Не напълнявайте между двете си бременности! Последиците ще са страшни

Не напълнявайте между двете си бременности! Последиците ще са страшни

19.06.20160116

Британски медици са установили, че жените, които напълняват между първата и втората бременност, могат да си причинят ужасни проблеми и страдания, които не са свързани с лошата фигура

Здраве - Чудо на природата! Вино от боровинки лекува проблемите с ерекцията

Чудо на природата! Вино от боровинки лекува проблемите с ерекцията

19.06.2016039

Червеното вино е изключително полезно. Една чаша дневно доказано удължава живота. Червеното вино от боровинки, както и самите плодове, са изключително полезни при проблеми с ерекцията

Здраве - Масажирайте стъпалата си, за да се отървете от стреса

Масажирайте стъпалата си, за да се отървете от стреса

19.06.2016078

Краката са един от най-често пренебрегваните от човека крайници. Свикнали сме да ги използваме, без да полагаме каквито и да било грижи за здравето и почивката им. Оказва се, че само с лек масаж на стъпалата можем да. . .

Здраве - Чудодейна гъба цери 2 коварни болести

Чудодейна гъба цери 2 коварни болести

19.06.20160783

Чудодейна гъба помага за изтребването на ларвите на петнадесет вида комари, като към тях се включват и тези, които разпространяват вируса на двете опасни болести, за които няма ваксина.

Здраве - Спомените не се губят завинаги дори при Алцхаймер

Спомените не се губят завинаги дори при Алцхаймер

18.06.2016048

Загубените спомени могат да се възстановят. Дори при болестта Алцхаймер те не се губят безвъзвратно. Още повече, че те могат да бъдат възстановени напълно.

Здраве - Кои плодови и зеленчукови сокове какво лекуват

Кои плодови и зеленчукови сокове какво лекуват

14.06.20160180

Всеки знае, че морковите са изключително полезни за зрението, но се оказва че когато са приготвени под формата на сок те действат добре и при борбата с рака.

Здраве - Лош дъх – оставете го в миналото

Лош дъх – оставете го в миналото

14.06.20160237

Лошият дъх е едно доста неприятно състояние, което може да засегне абсолютно всеки. Най-неприятното при него е, че носителят на неприятната миризма често не осъзнава колко отблъскващ е за околните.

Здраве - Какво открива лапароскопията

Какво открива лапароскопията

13.06.2016074

Лапароскопията представлява хирургическа процедура, при която чрез малък разрез при пъпа в коремната кухина се вкарва телескоп. С него лекарят оглежда тазовите органи с цел да установи причината за инфертилитета на жената.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Други Интересни Теми

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Много хора обръщат внимание на здравето си чак когато е твърде късно. На този сайт ще намерите полезни съвети и материали за вашето здраве и здравето на вашите близки. Никога не е излишно, дори и когато сме здрави, да прочетем някои изпитани съвети и мнения на здравните специалисти. Ezine.bg се старае да предостави информация за най-интересното и най-новото от сферата на здравето и медицината.