Сексът лекува камъни в бъбреците

Сексът лекува камъни в бъбреците

0

Сексът е най-добрият метод за лечение на камъни в бъбреците. Редовният полов живот води до спонтанно изхвърляне на тези образувания.

1

Популярни

Здраве - Ракът от затлъстяване ще ни избива за в бъдеще!

Ракът от затлъстяване ще ни избива за в бъдеще!

24.01.20160459

Затлъстяването постепенно се превръща в една от най-сериозните заплахи за човечеството. В бъдеще то ще бъде дори още по-разпространено и ще застрашава живота на милиарди хора по целия свят.

Здраве - Ползи от прозяването

Ползи от прозяването

24.01.20160287

Прозяването се свързва с чувството на сънливост и нуждата от сън. Едва ли обаче знаете какво се случва в организма ви, когато се прозявате.

Здраве - Постоянното чувство за студ е симптом на страшни заболявания!

Постоянното чувство за студ е симптом на страшни заболявания!

22.01.2016012191

Навън е студено и чувството за пронизващия хлад от ниските температури не е чуждо на никого. Когато обаче го изпитвате непрестанно, дори в затворени и топли помещения, това е предупреждение за наличието на скрити и опасни болести.

Здраве - Имате вдлъбнати нокти? Проверете се за тези болести!

Имате вдлъбнати нокти? Проверете се за тези болести!

21.01.201604761

Дори и на пръв поглед да ни ви изглежда важно, трябва да знаете, че състоянието на ноктите всъщност е от голямо значение за откриването на различни здравословни проблеми. Промените във формата или цвета на ноктите ви алармират за наличието на проблем

Здраве - Лекарските съвети за предпазване от измръзване

Лекарските съвети за предпазване от измръзване

20.01.20160202

Общо и локално са двата вида измръзване, които могат да засегнат човек при по-ниски температури. За да се предпазите от студа, травматологът Владимир Русимов дава няколко експертни съвета.

Здраве - Японци лекуват деменцията с хазарт

Японци лекуват деменцията с хазарт

07.01.20160114

Освен негативни последици от хората в напреднала възраст, хазартът може и да е полезен. В Япония именно с него лекуват една от най-страшните болести – деменцията.

Здраве - Не седете зад бюрото с изправен гръб

Не седете зад бюрото с изправен гръб

06.01.20160200

Седенето с изправен гръб е нещо, на което ни учат от малки. Оказва се обаче, че изобщо не е полезно

Здраве - Облекчете кашлицата с инхалации

Облекчете кашлицата с инхалации

04.01.20160458

Този универсален метод за лечение продължава да бъде предпочитан в борбата в кашлицата и хремата, а причината за това е съвсем проста-парите атакуват точно там, където трябва, без да имат странични ефекти като антибиотиците.

Здраве - Наливайте се с вода като луди, за да не сте притеснени

Наливайте се с вода като луди, за да не сте притеснени

30.12.20150821

В човешкия организъм водата разтваря хранителните вещества и транспортира съставките им до клетките. Във водата протичат и вътрешноклетъчните процеси, нужни за поддържане на живота и пренасянето на отпадните продукти извън тялото

Здраве - Аспиринът помага за диагностициране на рака на гърдата

Аспиринът помага за диагностициране на рака на гърдата

30.12.20150473

През последните години се предполагаше, че аспиринът може да помага в лечението на рака. Последните тестове, свързани с въпроса обаче, не доказаха връзка между приема му и повишаването на шансовете за успеха в борбата с рака на гърдата.

Здраве - Да се справим с врасналия нокът

Да се справим с врасналия нокът

29.12.20150248

Врастване на нокътя наблюдаваме, когато нокът се забие в меката част, обграждаща нокътната плочка. Получава се най-често при пръстите на краката, като засегнат обикновено е палецът.

Здраве - Пробиотици, пребиотици и синбиотици

Пробиотици, пребиотици и синбиотици

23.12.20150236

Често от рекламите из медиите ни залива информация, която не разбираме. Типичен пример са лекарствата и продуктите, които съдържат пробиотици, пребиотици и синбиотици.

Избрани

Популярно по Темата

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Други Интересни Теми

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Много хора обръщат внимание на здравето си чак когато е твърде късно. На този сайт ще намерите полезни съвети и материали за вашето здраве и здравето на вашите близки. Никога не е излишно, дори и когато сме здрави, да прочетем някои изпитани съвети и мнения на здравните специалисти. Ezine.bg се старае да предостави информация за най-интересното и най-новото от сферата на здравето и медицината.