Ето защо постоянно се будите нощем

Ето защо постоянно се будите нощем

Качественият нощен сън е от съществено значение за цялостното ни здраве. Ето защо честото събуждане през нощта може да го наруши и на сутринта да се чувстваме изморени. Постоянните нарушения на съня могат дори да ни разболеят. Въпреки казаното досега,

1
Здраве - Грижите за очите, които всяка мацка трябва да полага

Грижите за очите, които всяка мацка трябва да полага

11.07.20180183

Зрението ни е от сетивата, които най-много се тормозят през деня и затова е нужно да полагаме повече грижи за очите си. В галерията ни може да прочетете какво мерки трябва да вземете за здрави очи.

Здраве - Алкохолик в семейството? Как да се справим

Алкохолик в семейството? Как да се справим

10.07.20180110

Болестта на алкохолизма засяга всички в семейството, независимо дали го осъзнават, или не. Ето защо алкохолизмът е заболяване на цялото семейство, включително на непиещия партньор и децата.

Здраве - Проф. Чирков разкри: Ето кои хора живеят по-дълго

Проф. Чирков разкри: Ето кои хора живеят по-дълго

07.07.20180820

Спазвайте простичките съвети на проф. Александър Чирков и ще живеете дълго и пълноценно.

Здраве - Билки при възпалени пикочни пътища

Билки при възпалени пикочни пътища

04.07.201806532

Жените са най-честата жертва на инфекция на пикочните пътища. Средно една на всеки пет жени се разболява веднъж през живота си, а понякога това става и по-често. Народна медицина при инфекции на пикочните пътища.

Здраве - Ако ядеш редовно тази храна, те грози безплодие!

Ако ядеш редовно тази храна, те грози безплодие!

02.07.20180373

Жените, в чието меню редовно присъства червено месо, са изложени на двойно по-голям риск от ендометриоза, показа проучване на учени от Раковия изследователски център Фред Хъчинсън във Вашингтон.

Здраве - Как да възстановим емайла на зъбите

Как да възстановим емайла на зъбите

26.06.20180162

Емайлът е тънката външна обвивка на зъба. Той е най-твърдата тъкан в човешкото тяло. Тъй като е полупрозрачен, можете да видите светлина през него.

Здраве - Как да се справим с недоспиването и безсънието

Как да се справим с недоспиването и безсънието

25.06.20180404

Недоспиването и безсънието се срещат все по-често, като засягат хора на всякаква възраст и с различни професии. Първа стъпка - създайте си ритуали преди лягане и се старайте да ги спазвате, като например да си взимате топъл душ или да четете хубава книга

Здраве - Как да се справите с еректилната дисфункция

Как да се справите с еректилната дисфункция

24.06.20180774

Докато в миналото проблемите в спалнята оставаха там, то днес за сексуалните затруднения се говори свободно и човек не е нужно да живее с тях. Импотентността, сега често наричана еректилна дисфункция, вече може да се излекува и това важи за всяка възраст.

Здраве - Как да преборим никотиновия глад

Как да преборим никотиновия глад

24.06.201802845

За интензивните пушачи желанието за никотин може да бъде мощен поведенчески стимулант. Нуждата от цигара може да ги накара да направят какви ли не компромиси със себе си и близките си, за да се отдадат на вредния навик. Когато желаете да вземете поред

Здраве - Пий вода винаги, преди да направиш това!

Пий вода винаги, преди да направиш това!

24.06.201802099

Според изследванията обаче от значение е не само да се пие достатъчно вода на ден, но и това да се прави в определени периоди от нашето ежедневие.

Здраве - Четири билки за по-добро либидо

Четири билки за по-добро либидо

24.06.201803072

Слабото представяне на интимния терен води след себе си редица емоционални проблеми. Много са причините за намаленото либидо, като най-честите сред тях са стресът, застоялият начин на живот, нездравословното хранене. За щастие природата е универсален лечи

Здраве - 7 изненадващи симптома на артрит

7 изненадващи симптома на артрит

23.06.20180145

Повечето хора знаят, че болезнените и възпалени стави са отличителен признак на артрита. Но болката не е единственото, с което страдащите от заболяването се сблъскват. Има много видове артрит, като всеки е свързан със собствени симптоми.