Как да преодолеем страха от раждане?

Как да преодолеем страха от раждане?

Раждането е естествен процес, фаза от живота на всяка жена, която дава смисъл на нейното съществуване. Страхът винаги се настанява в мислите на бъдещата майка, особено когато ще ѝ е за първи път.

1
Бременност и Раждане - Как да преодолеем гаденето при бременност?

Как да преодолеем гаденето при бременност?

10.10.2018046

Всяка втора бъдеща майка има този проблем -сутрешно гадене и повръщане. И докато причината за неговото възникване все още не е изяснена, има множество методи, които да ви помогнат да го преодолеете.

Бременност и Раждане - Митове за бременните, в които няма нищо вярно

Митове за бременните, в които няма нищо вярно

18.09.201802710

Когато една жена очаква дете, веднага я затрупват с препоръки какво може и какво не може да прави в този период. Но някой от тези съвети се оказват митове, в които няма нищо вярно.

Бременност и Раждане - Това е най-пълноценната храна за организма на бременните

Това е най-пълноценната храна за организма на бременните

17.08.2018079

Когото една жена забременее, трябва да увеличи приема на витамини, за да е сигурна, че бременността ѝ ще протече без никакви проблеми. А един от хранителните продукти е най-добрият микс от полезни вещества за жените, които очакват дете.

Бременност и Раждане - Съвети за по-бързо възстановяване след раждане

Съвети за по-бързо възстановяване след раждане

08.08.20180276

Колкото и магическо да е раждането и последвалата го радост, всяка жена, преминала през този естествен процес, се нуждае от възстановяване. Има някои неща, които могат да се направят, за да го ускорите и да можете по-бързо да се радвате на вашето бебче.

Бременност и Раждане - Как да се справим със страха от раждането

Как да се справим със страха от раждането

05.08.2018066

Едно от най-важните събития в живота на жената е раждането. Да доведеш на света нов живот, не е лесно. Ето защо раждането е съпътствано не само с радостно очакване, а и с някои притеснения.

Бременност и Раждане - Как да се успокоя, за да забременея

Как да се успокоя, за да забременея

14.07.20180151

При положение, че се опитвате да забременеете, но в продължително време нищо не се случва, се предполага, че вече сте се консултирали със своя гинеколог с цел установяване дали при Вас или партньора Ви няма някакви здравословни причини за този неуспех. Ис

Бременност и Раждане - Как да се справим с корема след раждане

Как да се справим с корема след раждане

10.07.20180218

По време на бременността тялото на жената претърпява промени, с които тя трябва да се справи, след като се сдобие с рожба. Една от тях е размерът на корема, който значително се е увеличил.

Бременност и Раждане - Древна китайска таблица разкрива пола на бъдещите ви деца

Древна китайска таблица разкрива пола на бъдещите ви деца

28.06.201807794

Бебето е най-голямото щастие за всеки родител. И макар за повечето мами и татковци да е без значение какъв ще е полът на бъдещото им отроче, други си имат своите предпочитания.

Бременност и Раждане - Как да се справим със сутрешното гадене при бременност

Как да се справим със сутрешното гадене при бременност

19.06.20180141

Колкото и щастливи да ви прави очакването на дете, то е свързано и с някои неприятни изживявания. Несъмнено най-популярното от тях е сутрешното гадене. При някои жени отминава бързо, но други могат да страдат от него през цялата бременност.

Бременност и Раждане - Оригване, газове и тежест в стомаха по време на бременност

Оригване, газове и тежест в стомаха по време на бременност

19.05.20180449

Повечето майки с умиление си спомнят времето, когато детето е растяло в утробата им. Колкото и съкровено преживяване да е бременността, тя е свързана и с някои неприятни състояния. Сред тях са газовете и тежестта в стомаха.

Бременност и Раждане - Рефлукс и киселини при бременност

Рефлукс и киселини при бременност

18.04.20180211

При някои жени киселините започват от самото начало, но при повечето това се случва след третия месец. С напредването на бременността и появата на неприятното парене зачестява.

Бременност и Раждане - Храненето на родителите е ключово за здравето на детето

Храненето на родителите е ключово за здравето на детето

17.04.20180134

Храненето на родителите може да повлияе здравето на детето. Това доказва, че не само вредните навици на една майка по време на бременността могат да станат причина за влошаване на здравето на новороденото.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни