Фитнес

Фитнес

Фитнес съвети и практики от Ezine.bg. Съвети твоя фитнес. Програми за фитнес тренировки за малки и големи.
5 веган спортистки, които разбиват клишета за липсата на протеини5 веган спортистки, които разбиват клишета за липсата на протеини
07 Февр.
Monika Ivanova
Ако сте решили да се обърнете към веган културата, тези дами могат да бъдат вашата лична мотивация. Ако ли пък все още не сте готови за подобна грандиозна стъпка - поне използвайте историите им за да научите малко повече
Кантарът те лъже! Виж как да мериш теглото сиКантарът те лъже! Виж как да мериш теглото сиКантарът е един от най-лъжовните уреди в дома. Той е способен да развали настроението на всяка жена. А не трябва – цифрите, които показва, често са грешни.
Упражненията вършат работа само ако вярвате в тяхното действиеУпражненията вършат работа само ако вярвате в тяхното действиеНово проучване твърди, че хората, които смятат, че упражненията са добри за тях, могат да извлекат повече умствени и физически ползи от практикуването им, отколкото тези с по-ниски очаквания.
Невероятната трансформация на треньора, който качи над 30 кгНевероятната трансформация на треньора, който качи над 30 кгДрю Менинг е фитнес треньор, който направи най-голямата жертва за клиентите си. Той качи цели 30 кг, за да види какво им е на дебелаците.
Само с редовни упражнения ще се предпазите от АлцхаймерСамо с редовни упражнения ще се предпазите от АлцхаймерЗа да се усили мозъчната функция и да се увеличи паметта при възрастните хора, е важно те да се поддържат във форма чрез редовна физическа активност като ходене, джогинг, плуване или танци.
Невероятно! Майка на две деца се гъне като пластелинНевероятно! Майка на две деца се гъне като пластелинЛеа Кингсли е на 41 години и е майка на две деца. Нещата, които прави с тялото ви, изумиха интернет пространството и я превърнаха в заведа.
Фитнес грешките - враг номер 1 на добрите резултатиФитнес грешките - враг номер 1 на добрите резултатиГрешките във фитнеса могат да доведат до тотален провал в стремежа към слабо и стегнато тяло. Ако все не достигате до желания резултат, това най-вероятно се дължи на неизпълнение на някои от основните правила.
Малкия Херкулес порасна! Няма да го познаетеМалкия Херкулес порасна! Няма да го познаетеРичард Сандрак, който на 6 години стана известен като Малкия Херкулес заради мускулестото си тяло, днес е неузнаваем.
Фитнес срещу алкохолизъм – нов метод за лечениеФитнес срещу алкохолизъм – нов метод за лечениеФитнесът може да ни помогне да се отървем от излишните мазнинки, да направим тяло за лятото и да се отървем от алкохолизма. Колкото и странно да ви се струва, последното също е вярно.
Вземате стероиди? Вижте какво ще си причинитеВземате стероиди? Вижте какво ще си причинитеУпотребата на стероиди става все по-масова в последните години. Органичните съединения не се използват само от професионалните спортисти, както в близкото минало, а от всеки, който е решил да има релефно тяло възможно най-бързо. Анаболните стероиди се рад