Фитнес

Фитнес

Фитнес съвети и практики от Ezine.bg. Съвети твоя фитнес. Програми за фитнес тренировки за малки и големи.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фитнес гривна измерва колко се движим и изгарямеФитнес гривна измерва колко се движим и изгаряме
28 Ноем.
Новата фитнес гривна се описва като малък уред за китката с вграден правоъгълен 33-милиметров дисплей. Тя ще тежи едва 60 грама и ще работи на зареждащи се батерии.
За перфектна коремна пресаЗа перфектна коремна преса
19 Ноем.
Стегнатият и плосък корем е резултат от балансирано хранене и редовни тренировки. Не е задължително обаче да се потите с часове във фитнеса - лесни кардиоупражнения, докато работите, ще помогнат за вашата тънка талия
Упражнения за долната част на коремаУпражнения за долната част на корема
04 Ноем.
За да запазите добрият си вид и да поддържате стегната форма, то следвайте тези 5 упражнения, предназначени да поддържат долната част на корема в оптимално добро състояние.
Фитнес режимът на Люси ДяковскаФитнес режимът на Люси Дяковска
08 Септ.
Българската изпълнителка Люси Дяковска разкри режима, с който могат да се свалят излишните килограми само за 60 дни. Освен това видимо ще стегнете мускулатурата си.
Кръговите тренировки във фитнес залата са най-ефикасниКръговите тренировки във фитнес залата са най-ефикасни
29 Август
Жените, които са решили да топят излишни килограми във фитнес залата, е най-добре да прибегнат към т. нар. кръгова тренировка. Тя тренира в един ден цялата мускулатура и дава най-добри резултати
Как да се предпазим от мускулната трескаКак да се предпазим от мускулната треска
23 Май
1
Мускулната треска е признак за голяма физическо натоварване, което е предизвикало болка. Натоварвания, на които подлагаме тялото си, предизвикват напрежение.
След фитнес пийте млякоСлед фитнес пийте мляко
17 Май
1
Пиенето на мляко след силови тренировки във фитнеса е суперполезно. Млякото е свързано с натрупване на повече мускулна маса и загуба на повече мазнини.
Грешни фитнес правилаГрешни фитнес правила
14 Април
Широко разпространените фитнес правила, че трябва да се тренира до пълно изтощение и че протеините правят мускулите, са до голяма степен грешни.
Физическото натоварване развива мъжкия мозъкФизическото натоварване развива мъжкия мозък
17 Март
Учените са открили, че физическото натоварване развива мъжкия интелект. Консумацията на риба и зелен чай, както и решаването на кръстословици и слушането на музика развиват мозъка.
Водният фитнес - супер сила срещу стреса и тлъстинитеВодният фитнес - супер сила срещу стреса и тлъстините
27 Февр.
Басейнът и ваната са тепих в борбата с болежките, годинките, килограмите и стреса. За това през последните години много актуален стана т. нар. воден фитнес.