Фитнес

Фитнес

Фитнес съвети и практики от Ezine.bg. Съвети твоя фитнес. Програми за фитнес тренировки за малки и големи.
След фитнес пийте млякоСлед фитнес пийте млякоПиенето на мляко след силови тренировки във фитнеса е суперполезно. Млякото е свързано с натрупване на повече мускулна маса и загуба на повече мазнини.
Грешни фитнес правилаГрешни фитнес правила
14 Април
Admin
Широко разпространените фитнес правила, че трябва да се тренира до пълно изтощение и че протеините правят мускулите, са до голяма степен грешни.
Физическото натоварване развива мъжкия мозъкФизическото натоварване развива мъжкия мозъкУчените са открили, че физическото натоварване развива мъжкия интелект. Консумацията на риба и зелен чай, както и решаването на кръстословици и слушането на музика развиват мозъка.
Водният фитнес - супер сила срещу стреса и тлъстинитеВодният фитнес - супер сила срещу стреса и тлъстинитеБасейнът и ваната са тепих в борбата с болежките, годинките, килограмите и стреса. За това през последните години много актуален стана т. нар. воден фитнес.
Каква е вашата фитнес възрастКаква е вашата фитнес възрастАко се чудите накъде върви вашата фигура, можете да проверите каква е фитнес възрастта ви с помощта на кратък тест. Ще сe изчисли доколко тялото ви доставя кислород на клетките - мярката е VO2 мах
Соматропин - хормонът, разграждащ мазниниСоматропин - хормонът, разграждащ мазниниСоматропинът представлява мощен метаболитен хормон. Той отговаря за метаболизма на мазнините, въглехидратите и протеините и е един от осемте хормона, разграждащи мазнини.
Банани и стафиди преди фитнес горят мазниниБанани и стафиди преди фитнес горят мазниниСпециалистите опровергават всеобщото мнение, че преди и след тренировка не бива да се храним. Твърдят, че има продукти, които помагат за изгарянето на мазнини по време на тренировката, освен това стимулират работата на организма.
Как да приемаме L-карнитинКак да приемаме L-карнитинКогато започнете прием на Л-карнитин, имайте в предвид, че тялото привиква към него и с времето ефектът му започва да намалява. Това е така, тъй като рецепторите се насищат на витамина и чувствителността им намалява.
Стягане на коремаСтягане на корема
02 Юли
Admin
Лятото е подходящ сезон за стягане на корема, тъй като топлите дни изкушават много дами да облекат къси бюстиета. На плажа също е добре да се появите със стегнато коремче, а не да криете корема си под цял бански.
Как да тренираме коремаКак да тренираме коремаКомбинацията между правилно хранене и натоварване ще ви помогнат да влезете в перфектната форма. За всичко това, обаче е необходимо време, така че не се отказвайте след няколко седмици – бъдете упорити, за да постигнете желаните резултати.