Лице и Тяло

Лице и Тяло

Грижа за лицето и тялото, практични съвети. Красотата на лицето. Тайните на твоето тяло. Как да се грижим за тялото си.
Пет престъпления, които допускате към кожата си през зиматаПет престъпления, които допускате към кожата си през зиматаЗимата е период, в който носим най-много дрехи и сякаш това ни кара да обръщаме по-малко внимание на тялото и кожата си.
Каква е тайната за младо лице на Меган МаркълКаква е тайната за младо лице на Меган МаркълМеган Маркъл и Кейт Мидълтън са на една и съща възраст. Но съпругата на принц Хари изглежда с 10 години по-млада. Ето как успява да постигне ефекта.
Как да се предпазим от подкожните косми?Как да се предпазим от подкожните косми?Не е нужно да ви казваме колко досадни могат да бъдат врастналите косми. Ако някога сте имали такива, то вие със сигурност знаете колко грозни, болезнени и дразнещи са те. Как да се предпазим от подкожните косми?
Тези дами не остаряват! Вижте тайните им за младостТези дами не остаряват! Вижте тайните им за младостЗапознайте се с ежедневните навици на 30 известни дами, които не са остарели видимо нито ден за 20 години. Вижте какви грижи за кожата и тялото си полага всяка една от тях, за да запази красотата си максимално дълго
Пет навика, които влошават сухата кожаПет навика, които влошават сухата кожаДокато зимното време има тенденцията да влоши сухата кожа, много хора се борят с това състояние целогодишно. Известната дерматоложка д-р Тания Елиът разкрива едно от нейните тайни оръжия срещу суха кожа и това е. . .
Шведски масаж - ползи и приложениеШведски масаж - ползи и приложениеПовечето изследвания показват както психично-емоционални, така и физически ползи от шведския масаж. Един 45 минутен шведски масаж, направен от професионалист, увеличава. . .
Грижи за кожата, когато навън е студеноГрижи за кожата, когато навън е студеноПреходът от лято към есен и зима не означава само смяна на гардероба и затопляне на дома, но и повече грижи за кожата и тялото като цяло.
Как да прикрием големия носКак да прикрием големия носНосът е една от най-забележимите части на нашето лице. Ако искате да скриете недостатъците на носа си, можете да го постигнете с няколко трика. Ето как да прикрием големия нос:
Как да тренираме мускулите на лицето?Как да тренираме мускулите на лицето?Тези прости упражнения за стягане на лицето могат да ви помогнат да укрепите мускулите на лицето и дори да забавите стареенето.
Витамини и хранителни добавки за сияйна кожаВитамини и хранителни добавки за сияйна кожаЗа да сме здрави, активни и красиви, се нуждаем от всички хранителни вещества.  И нашата кожа, която е най-големият орган, също трябва да бъде добре подхранена както вътрешно, така и външно. Вижте витамини и минерали за сияйна кожа.