Лице и Тяло

Лице и Тяло

Грижа за лицето и тялото, практични съвети. Красотата на лицето. Тайните на твоето тяло. Как да се грижим за тялото си.
Красива походкаКрасива походка
12 Септ.
Admin
Когато вървите, коремът трябва да е прибран, гърдите - издадени напред, а раменете да са назад. Учете се на красивата походка на африканските жени с помощта на книга върху главата.
Вредните навици – врагове на красотатаВредните навици – врагове на красотата
12 Септ.
Admin
Не правете много гримаси, защото това води до ранна поява на бръчки. Не подпирайте главата си с една ръка, това води до появата на бръчки около очите.
Упражнения срещу бръчкиУпражнения срещу бръчки
07 Септ.
Admin
За да поддържате в добър тонус кожата на лицето си и да отстраните бръчките, правете редовно упражнения, при които се изисква вдишване и издишване на въздуха по определен начин.
Натурална красота с чиста водаНатурална красота с чиста водаОсвен с лечебни цели, минералната вода може да се използва и за козметика. Ако всеки ден миете лицето си с минерална вода вместо с чешмяна, ще забравите за сухата и покрита с лишеи кожа.
Как да премахнем бръчките около очитеКак да премахнем бръчките около очите
28 Август
Нина Норд
Кожата около очите е най-нежна и чувствителна и бързо се изсушава, затова е склонна към образуване на бръчки. С ленено семе и банани можете да изгладите тези бръчици.
Разкрасяване с краставициРазкрасяване с краставици
21 Май
Ако сте почитател на краставиците или просто на красивата кожа, в текста ще откриете няколко страхотни приложения на зеленчука. От него можете да приготвите и тоник за лице, маски за коса и лице.
Кажете сбогом на пигментните петна по тялотоКажете сбогом на пигментните петна по тялото
14 Април
Нина Норд
Пигментните петна по тялото често се появяват при бременност или след раждане, но може да се появят вследствие на слънчевите лъчи или при недостиг на фолиева киселина. Те могат да се премахнат.
Стерномантия или какво говорят гърдите тиСтерномантия или какво говорят гърдите тиСтерномантията е гадаене по формата и големината на женските гърди. Дамите с гърди като портокали слабо се интересуват от секс, а жените с гърди като пъпеши са перфектни готвачки и домакини.
Как да си направим лосион за тяло?Как да си направим лосион за тяло?
10 Март
За да забъркате домашната козметика са ви необходими не повече от 25 минути, а резултатът е – перфектен лосион, който ще можете да използвате месеци наред.
Природните тайни за красива кожаПриродните тайни за красива кожаПриродата е толкова щедра към жените, че нейните дарове са по-добрите войни срещу признаците на старостта, отколкото козметичните продукти. Маски за красива кожа.