Спорт и Диети

Спорт и Диети

Спорт, диети, здравословно хранене и тренировки. Спортни съвети за твоята фигура. Спортен журнал за малки и големи.
Напитките за ползотворна тренировкаНапитките за ползотворна тренировка
18 Август
Марина
Изборът на правилната напитка за една или след една тренировка зависи от това колко продължителна е тя. Много е важно при наваксване на течностите да се внимава тялото да не се хидратира прекалено, стигайки до състояние, наречено хипонатриемия.
Храните, които се борят с целулитаХраните, които се борят с целулитаЦелулитът е истински кошмар за всяка жена. Битката с него е продължителна, понякога дори приключва с неуспех, тъй като за да се отърват от досадната портокалова кожа, много жени грешно мислят, че трябва да отслабнат.
Диетите на супермоделитеДиетите на супермоделитеПерфектните тела на супермоделите винаги са будили възхищението на обикновените жени. Неоспорим факт е, е красавиците, които виждаме по кориците на списанията, са надарени с невероятни гени.
Как да поддържаме мускулния тонусКак да поддържаме мускулния тонусПовечето хора смятат, че за да поддържат добър мускулен тонус, задължително трябва да разполагат с много свободно време. Това съвсем не е така.
Отслабване с ходене?Отслабване с ходене?
06 Август
Марина
Препоръчва се ходене с почивки, т. е. с кратки паузи между тях. А през това време можете да правите клекове, скокове или лицеви упори. Така ще изгорите повече калории и ще стегнете тялото си
Направиха хапче, което заменя потенето във фитнесаНаправиха хапче, което заменя потенето във фитнесаУчени създадоха начин да се отслабва, без да е необходимо човек да се поти във фитнеса. Молекулата е наречена Съединение 14 и това, което прави, е да излъже телесните клетки, че вече са изчерпали своята енергия.
Ефективни упражнения за изправена стойкаЕфективни упражнения за изправена стойкаПравилната поза на тялото и изправената стойка са важни както за естетическият изглед на човешкото тяло, така и за неговото здраве. Ако не се вземат мерки, с течение на времето неправилната стойка оказва огромно влияние върху гръбначния стълб
Магическият корен за тънка талияМагическият корен за тънка талияПредлагаме ви една рецепта, за която са ви нужни само три продукта и която ще ви помогне да се отървете от тлъстините в талията. Сместа ще подобри паметта, зрението и слуха, освен това ще помогне да се елиминират излишните мазнини
Измерване на индекса телесна мазнина по елементарен начинИзмерване на индекса телесна мазнина по елементарен начинЗа да проверите дали индексът ви на телесна мазнина е в нормата, ви трябва единствено връв, лента или шивашки метър. С един от тези предмети по практичен и лесен начин да изследваме телесната си маса.
Майките слабеят след раждането, а татковците пълнеятМайките слабеят след раждането, а татковците пълнеятГосподата, които са станали бащи, били по-склонни да качват килограми в годините след раждането на първата им рожба, посочват резултатите от изследването.