Семейство

Семейство

Семейството, семейните отношения и ценности. Съвети за твоето семейство. Тайната на здравото семейство.
Как да се справим с дългия пубертет при децатаКак да се справим с дългия пубертет при децатаПубертетът вече трае по-дълго - вижте какво обясняват учените за това. Пубертетът е един от най-трудните периоди в човешкото развитие, както за детето, така и за родителите му. Ето някои съвети за деца и родители - как да се справите с пубертета.
Езикът на бебетата: Как мъникът показва, че ви обича?Езикът на бебетата: Как мъникът показва, че ви обича?Езикът на бебетата: Как мъникът показва, че ви обича? Лесно е да го разберете. Просто трябва да знаете някои основни неща за езика на бебетата.
Как да се откажа от родителски праваКак да се откажа от родителски праваОтношенията между родителите понякога невинаги са добри. За съжаление има случаи, в които крайният резултат е раздяла. Какво следва за детето тогава? Възможно ли е един от родителите да се откаже от родителските си права?
Избор на фотограф за сватба: Задайте му тези 9 въпросаИзбор на фотограф за сватба: Задайте му тези 9 въпросаСватбата е най-щастливият ден от живота на всяка влюбена двойка. Всеки един момент от него трябва да се запечата. За целта ви е необходим сватбен фотограф. Ето какви въпроси да му зададете преди да започнете работа с него.
Какви умения развива готвенето при децатаКакви умения развива готвенето при децатаКато дете вероятно сте помагали на майка си в готвенето. Това, което вероятно не сте знаели, е че развивате ценни житейски умения.
Нощен терор - когато сънят при децата е проблемНощен терор - когато сънят при децата е проблемМного бебета и малки деца преживяват т. нар. явление нощен терор, по време на който изглежда, че са будни и изпадат в състояние на силен плач, неспокойство, буйстване, прекомерно вълнение, често дори неконтролируемо викане, граничещо с истерия.
Какво да очаква всеки мъж по време на бременността на любимата жена?Какво да очаква всеки мъж по време на бременността на любимата жена?Бременността е невероятен и изключително емоционален период от живота на жената. Период, който поставя началото на един нов живот и носи със себе си огромно вълнение, както и много промени в тялото и ума на бъдещата майка.
Причини за безпокойство на бебето при кърменеПричини за безпокойство на бебето при кърменеКърменето е естествен процес, чрез който бебето получава така необходимото майчино мляко, богато на редица ценни хранителни вещества. И не само това, то е дълбок емоционален момент за новороденото и майката.
Подарък за Свети Валентин за мъжПодарък за Свети Валентин за мъжОтново наближава 14-ти февруари - денят на Свети Валентин. Какво обаче да подарим на своя любим мъж? Ето няколко необичайни идеи за подарък за мъж за Свети Валентин.
Подарък за Свети Валентин за женаПодарък за Свети Валентин за женаНе всички хора възприемат Свети Валентин за празник, но онези, които го правят, трябва да мислят за подарък за своята половинка. Ето някои идеи за подарък за Свети Валентин за жена, които ще ви бъдат полезни.