Ето защо постоянно се будите нощем

Ето защо постоянно се будите нощем

Качественият нощен сън е от съществено значение за цялостното ни здраве. Ето защо честото събуждане през нощта може да го наруши и на сутринта да се чувстваме изморени. Постоянните нарушения на съня могат дори да ни разболеят. Въпреки казаното досега,

1
Здравни Съвети - Как да възстановим емайла на зъбите

Как да възстановим емайла на зъбите

26.06.20180162

Емайлът е тънката външна обвивка на зъба. Той е най-твърдата тъкан в човешкото тяло. Тъй като е полупрозрачен, можете да видите светлина през него.

Здравни Съвети - Как да се справим с недоспиването и безсънието

Как да се справим с недоспиването и безсънието

25.06.20180404

Недоспиването и безсънието се срещат все по-често, като засягат хора на всякаква възраст и с различни професии. Първа стъпка - създайте си ритуали преди лягане и се старайте да ги спазвате, като например да си взимате топъл душ или да четете хубава книга

Здравни Съвети - Как да се справите с еректилната дисфункция

Как да се справите с еректилната дисфункция

24.06.20180774

Докато в миналото проблемите в спалнята оставаха там, то днес за сексуалните затруднения се говори свободно и човек не е нужно да живее с тях. Импотентността, сега често наричана еректилна дисфункция, вече може да се излекува и това важи за всяка възраст.

Здравни Съвети - Как да преборим никотиновия глад

Как да преборим никотиновия глад

24.06.201802845

За интензивните пушачи желанието за никотин може да бъде мощен поведенчески стимулант. Нуждата от цигара може да ги накара да направят какви ли не компромиси със себе си и близките си, за да се отдадат на вредния навик. Когато желаете да вземете поред

Здравни Съвети - Пий вода винаги, преди да направиш това!

Пий вода винаги, преди да направиш това!

24.06.201802099

Според изследванията обаче от значение е не само да се пие достатъчно вода на ден, но и това да се прави в определени периоди от нашето ежедневие.

Здравни Съвети - Как да възстановим функцията на щитовидната жлеза

Как да възстановим функцията на щитовидната жлеза

21.06.20180286

При проблем с щитовидната железа непременно трябва да посетите лекар, но същевременно може да използвате някои естествени добавки и да промените начина си на живот, за да възстановите нейната функция.

Здравни Съвети - Как да се справим с чувствителните зъби?

Как да се справим с чувствителните зъби?

17.06.2018082

Чувствителността на зъбите е често срещан зъбен проблем, който включва дискомфорт или болка, когато ядем определени продукти или когато храната ни е с определена температура.

Здравни Съвети - Домашни трикове срещу запек

Домашни трикове срещу запек

14.06.20180316

Запекът е един от най-разпространените храносмилателни проблеми. Въпреки това значението му е различно за различните хора. За някои констипацията означава, че ще ходят по голяма нужда през три дни.

Здравни Съвети - Защо съм толкова уморен след сън

Защо съм толкова уморен след сън

07.06.20180195

Няма какво да замени пълноценния нощен сън, след който се събуждате освежени, заредени и с прояснена глава. Това означава да сте прекарали в сън поне седем часа през нощта, въпреки че времето може да варира според човека.

Здравни Съвети - Защо вечно сте уморени?

Защо вечно сте уморени?

04.06.20180184

Ето някои неща, които могат да обяснят на какво се дължи постоянната умора. Ако 10-15 дни непрекъснато сте уморени, направете промени в програмата си – намалете работата, прехвърлете част от домашните задължения, откажете някои ангажименти и. . .

Здравни Съвети - Ето какво трябва да знаете, преди да вземете пробиотици

Ето какво трябва да знаете, преди да вземете пробиотици

03.06.20180140

Пробиотиците са поредният хит в съвременната мания към здравословен живот и хранене. Без да казваме, че са безполезни (в никакъв случай), в днешно време те едва ли не станаха синоним на здравословното храносмилане.

Здравни Съвети - Кога подуването на стомаха не е нормално

Кога подуването на стомаха не е нормално

02.06.20180743

Почти всеки трети човек се оплаква от често подуване на корема. При жените основният виновник за това е предменструалният синдром или прекаляването с някои продукти като сладкиши, зеленчуци или газирани напитки.