Спорт и Диети

Спорт и Диети

Спорт, диети, здравословно хранене и тренировки. Спортни съвети за твоята фигура. Спортен журнал за малки и големи.
Десет заблуди и истини за спортуванетоДесет заблуди и истини за спортуването
01 Ноем.
2
Admin
Десет истини и заблуди за спортуването. Мускулната треска показател ли е за ефективен спорт? Да се храним ли преди тренировки? Стяга ли аеробиката мускулите? Отслабване и стягане с фитнес?
Лесни упражнения за стяганеЛесни упражнения за стягане
29 Окт.
Admin
Ако сте уморени да гледате любимият си чифт тесни дънки които събират прах в гардероба ви, тогава вие със сигурност ще трябва да прочетете тази страница.
Фитнесът събаря имунитетаФитнесът събаря имунитета
25 Окт.
Rosi Trifonova
Фитнесът и устойчивостта на имунитета ни са взаимно свързани. Честите пренатоварвания в залата водят до физически и психически стрес. Стига се до спазми, треперене и болки в мускулите.
Отслабване със силата на мисълтаОтслабване със силата на мисълта
23 Окт.
Admin
Силата на мисълта може да се промени вашето тяло. Подходящата програма за отслабване, техники за хипноза и за промяна на негативните мисли в положителни мисли ще ви помогнат да отслабнете.
Отслабвайте с танци у домаОтслабвайте с танци у дома
22 Окт.
Admin
Можете да отслабвате във фитнес зали, но това понякога е скучно и досадно. Танците отнемат голямо количество енергия, затова можете да отслабвате вкъщи, и то по приятен начин.
Фитнес у дома с велоергометъраФитнес у дома с велоергометъраТренировките с велоергометъра у дома са практичен заместител на тренировките във фитнес-залата. Основни неща, които трябва да знаем за велоергометъра. Кога и как да тренираме с велоергометър.
Чао на отпуснатите паласки по талиятаЧао на отпуснатите паласки по талията
17 Окт.
1
Admin
Премахване на паласките с три лесни упражнения, които дамите могат всяка сутрин да правят преди да тръгнат за работа. Гимнастиката отнема около 20 минути време и премахва тлъстините.
Изгаряне на мазнините в домашни условияИзгаряне на мазнините в домашни условия
16 Окт.
2
Admin
Не би ли било хубаво, ако можете да ядете каквото си искате и все още да влизате в тесните си дънки? Възможно да се ускори метаболизма ви, така че да гори калории.
Кога трябва да ядем след тренировкаКога трябва да ядем след тренировка
10 Окт.
3
Admin
Всеки знае, че спортистите трябва да планират не само тренировките си, а и времето за храна и закуски, много внимателно, за да постигнат своите цели.
Канго джъмпс - отслабване и забавлениеКанго джъмпс - отслабване и забавление
08 Окт.
Admin
Канго скокът е новата тенденция, която става все по-популярна от ден на ден. Най-добрата част за скокове Kangoo е, че можете да се забавлявате и да бъдете себе си, докато правите тази форма на упражняване с отскок.