Спорт и Диети

Спорт и Диети

Спорт, диети, здравословно хранене и тренировки. Спортни съвети за твоята фигура. Спортен журнал за малки и големи.
Комбо и кардио тренировките топят паласкитеКомбо и кардио тренировките топят паласкитеКардио и комбо тренировките са най-ефикасни срещу досадните паласки. Как да практикуваме комбо упражненията и аеробното натоварване, за да се избавим от паласките.
Джогингът предпазва коленете ниДжогингът предпазва коленете ниМного хора избягват тичането, страхувайки се от появата на болки в коленете и износване на ставите. Според най-новото изследване джогингът е най-добрия начин за предпазването на коленете.
Най-новата мания: фитнес стриптийзНай-новата мания: фитнес стриптийзПластиките в танците на пилон позволяват не само да се развие тялото, но повишават чувствеността, сексуалността, пластичността и гъвкавостта.
Тренировките в жега борят апетитаТренировките в жега борят апетитаДневният прием на калории се понижава с тренировки при високи температури. При тях тялото ни произвежда повече пептид, който създава усещане за ситост.
Учениците поумняват от фитнесУчениците поумняват от фитнесЗаниманията с фитнес подобряват умствената дейност сред учениците. Тренировките по фитнес повишават концентрацията и умствената дейност на учениците, а с това и успеха им.
Гръцки остров си отглежда столетници с козе млякоГръцки остров си отглежда столетници с козе млякоОстров Икария в Гърция е сред четирите места в света с висок процент на дълголетници. Каква е рецептата на местните столетници. Козето мляко е най-предпочитаната храна.