Тези проблеми със здравето показват несгоди в брака

Тези проблеми със здравето показват несгоди в брака

Когато не се чувстваме щастливи в брака или връзката си, а се страхуваме да го признаем, тези чувства не отминават. А ако ги потискаме от дълго време, започват да се появяват като здравословни проблеми.

1
Семейство - Това е най-пълноценната храна за организма на бременните

Това е най-пълноценната храна за организма на бременните

17.08.2018040

Когото една жена забременее, трябва да увеличи приема на витамини, за да е сигурна, че бременността ѝ ще протече без никакви проблеми. А един от хранителните продукти е най-добрият микс от полезни вещества за жените, които очакват дете.

Семейство - Най-оригиналните предложения за брак

Най-оригиналните предложения за брак

13.08.20180396

Предложението за брак на любовта на живота ви определено е емоционално преживяване. Това важи с пълна сила, когато се опитвате да бъдете креативни, романтични и оригинални.

Семейство - Режим на кърмене на новородено

Режим на кърмене на новородено

13.08.2018030

За да се развива правилно и да наддава достатъчно, трябва да знаете и колко често да кърмите малкото човече.

Семейство - Помощ! Как да сдобря мама и татко

Помощ! Как да сдобря мама и татко

12.08.2018050

За да сдобриш родителите си, им покажи как изглеждат те в твоите очи. Когато наблегнеш на добрите страни на единия пред другия, може да му отвориш очите и да го склониш да отстъпи.

Семейство - Как да се справим със сополите при бебетo

Как да се справим със сополите при бебетo

11.08.2018049

Умереността е от ключово значение, когато става дума за справянето със сополите на бебето. Каквото и да правите, ако бебето започва да показва признаци на раздразнение. . .

Семейство - Как да ѝ предложа годеж

Как да ѝ предложа годеж

09.08.20180155

Един от най-баналните начини да предложите годеж на Вашата възлюбена е като пуснете годежния пръстен в чашата ѝ с шампанско или пък го скриете в парчето торта, което предварително сте ѝ поръчали.

Семейство - Съвети за по-бързо възстановяване след раждане

Съвети за по-бързо възстановяване след раждане

08.08.20180216

Колкото и магическо да е раждането и последвалата го радост, всяка жена, преминала през този естествен процес, се нуждае от възстановяване. Има някои неща, които могат да се направят, за да го ускорите и да можете по-бързо да се радвате на вашето бебче.

Семейство - Ето каква е тайната на дългия и щастлив брак

Ето каква е тайната на дългия и щастлив брак

06.08.20180197

Много хора си мислят, че хубавият секс свои в основата на здравото семейство. Да, приключенията в спалнята със сигурност са важни, но има и друг фактор, който се оказва определящ за дълготрайните отношения.

Семейство - Ревнив мъж, какво да правя?

Ревнив мъж, какво да правя?

05.08.20180150

Ако е добре премерена, ревността може да поласкае самочувствието на дамата, напомняйки ѝ, че е красива и желана. Но понякога нараства дотолкова, че става досадна, неприятна, а понякога и плашеща.

Семейство - Колко яде бебето по месеци

Колко яде бебето по месеци

05.08.2018076

С идването на бебето у дома родителите се изправят пред много неизвестни. Така започват и множеството върпоси за това как да се справят и бебето им да се чувства по-добре – здраво, нахранено, спокойно и готово да расте.

Семейство - Как да се справим със страха от раждането

Как да се справим със страха от раждането

05.08.2018045

Едно от най-важните събития в живота на жената е раждането. Да доведеш на света нов живот, не е лесно. Ето защо раждането е съпътствано не само с радостно очакване, а и с някои притеснения.

Семейство - Това е тайната за сплотено и щастливо семейство

Това е тайната за сплотено и щастливо семейство

01.08.20180139

Два навика ще помогнат да сплотите членовете на семейството си и да сте по-щастливи у дома. Това установиха учени във Великобритания, които са изследвали навиците на щастливите и нещастните семейства.