Полезни съвети за хармонична връзка

Полезни съвети за хармонична връзка

0

Нека си го признаем – взаимоотношенията са трудни понякога. Някои дори могат да кажат, че това е така постоянно. Семейният живот има своите възходи и падения, добри и лоши страни, плюсове и минуси. За да вървят нещата, трябва постоянно. . .

1
Семейство - Петък е денят, в който се предлага брак

Петък е денят, в който се предлага брак

13.01.20170501

Старо поверие гласи, че петък е денят, в който се предлага брак. По повод така вълнуващото събитие около предложението двама човека да свържат съдбите си завинаги има много поличби – някои смешни, други съвсем сериозни.

Семейство - Празнуваме Бабинден!

Празнуваме Бабинден!

08.01.20170263

По традиция всяка година на 8-и януари се празнува Бабин ден. На този ден се почитат бабите-акушерки, които някога са били единствената помощ на родилките. Те са помагали в израждането на бебетата и след това в грижите за него до 40-ия ден.

Семейство - Това са 5-те типа семейни взаимоотношения! Кой е вашият

Това са 5-те типа семейни взаимоотношения! Кой е вашият

07.01.201703734

Неправилно е да се смята, че в изграждането на семейство всички двойки си приличат или че трябва да се стремят към определени стандарти. Съгласно характера на мъжа и жената, се оформят 5 различни типа семейни взаимоотношения.

Семейство - Кои бяха най-популярните имена през 2016-та?

Кои бяха най-популярните имена през 2016-та?

07.01.20170931

2016-та година е зад гърба ни, а статистиките вече са пред нас. Най-модните имена за изминалата година са Крисия и Александър.

Семейство - Идеалните подаръци за пораснали момчета

Идеалните подаръци за пораснали момчета

30.12.20160547

Обикновено най-трудно решаваме какъв подарък да вземем на партньора си. Ето защо тук ще Ви предложим 5 идеи, с които да изненадате половинката си

Семейство - Ето как да не отгледате злоядо дете

Ето как да не отгледате злоядо дете

29.12.20160286

Родителите често се сблъскват с една изгубена битка – да накарат децата си да ядат здравословна и разнообразна храна. Специалистите препоръчват на младите майки, които кърмят, да се хранят по начина, по който искат и техните деца да се хранят

Семейство - Коледа и Нова година – най-доброто време за зачеване

Коледа и Нова година – най-доброто време за зачеване

29.12.20160453

Установено е, че най-доброто време за зачеване от годината, са почивните дни около Коледа и Нова година. Студеният месец декември предразполага към повече ласки, което често води до бременност.

Семейство - Трябва ли бременните жени да избягват козметичните продукти?

Трябва ли бременните жени да избягват козметичните продукти?

28.12.2016071

Учени предупреждават, че бременните жени трябва да избягват да използват козметични продукти. Съединение, намерено в повечето дезодоранти, червила и парфюми, може сериозно да навреди на все още нероденото им бебе, алармират те.

Семейство - За християнската традиция днес е Денят на бащата

За християнската традиция днес е Денят на бащата

26.12.20160128

На 26 декември православната църква почита паметта на праведен Йосиф, който е отгледал Исус Христос като свой син. По този повод днешния ден се отбелязва и като Деня на бащата.

Семейство - Детският тормоз влияе на продължителността на живота

Детският тормоз влияе на продължителността на живота

20.12.20160189

Детският тормоз може да доведе до трайни белези и да увреди възприятието на света. Експерти дори твърдят, че травмите, които са получени в детството, могат да оказват влияние за самоунищожително поведение на възрастните, докато те не навършат 50

Семейство - Всеки родител иска детето му да успее. Вижте как

Всеки родител иска детето му да успее. Вижте как

17.12.20160387

Всеки родител иска детето му да стои далеч от неприятности, да се справя добре в училище и да бъде достоен и уважаван човек като възрастен. Реално няма рецепта, чрез която да направим децата си успешни.

Семейство - Учени предупреждават: Гризалките за бебешки зъби са пълни с бисфенол и парабени

Учени предупреждават: Гризалките за бебешки зъби са пълни с бисфенол и парабени

10.12.20160110

Ново изследване показва, че най-популярните гризалки за никнещи зъби съдържат химикали, които могат да причинят хормонални смущения. Повечето от опасните вещества са забранени, защото водят до ендокринни смущения.

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

  • Други Интересни Теми

  • Нови
  • Последно коментирани
  • Популярни
  • Най-коментирани