Какво искат жените? Кратък тълковен речник за мъже

Какво искат жените? Кратък тълковен речник за мъже

0

Всеки от мъж в даден момент от живота си е учил чужд език – английски, френски, китайски или чукски, но нито един от тях не е нищо в сравнение с езика на жените. Повечето учени са съгласни, че възможността да се разберат жените е съпоставима с делението н

1

Популярни

Семейство - Преносените бебета са по-интелигентни

Преносените бебета са по-интелигентни

13.06.2016067

Преносените бебета са по-умни. Родените в 41-ва гестрационна седмица надминават в тестовете тези, родени в 39-та и 40-та.

Семейство - Най-честите грешки в началото на връзката

Най-честите грешки в началото на връзката

12.06.20160141

Началото на всяка връзка е както красиво, така и опасно. Взаимоотношенията невинаги са толкова лесни, колкото ни се иска. Има няколко основни грешки, която много двойки допускат още в началото на отношенията си.

Семейство - Грижа за зъбите през бременността

Грижа за зъбите през бременността

11.06.20160667

Никога не пропускайте срещата със зъболекаря, когато сте бременна. Здравите зъби и венци са много важни, защото бременността предизвиква хормонални промени.

Семейство - Четири паник ситуации за всяка майка и бебето ѝ

Четири паник ситуации за всяка майка и бебето ѝ

01.06.20160460

Повечето специалисти съветват при температура под 38. 4 градуса при бебета да не се дават лекарства, а само да се налагат студени компреси и да се приемат много течности.

Семейство - Оставете бебето да плаче – заспива по-добре!

Оставете бебето да плаче – заспива по-добре!

28.05.2016078

Оставете бебето да плаче преди са заспи. Това е в негов интерес. Много по-добър вариант е да го оставим да се унесе само от изтощение.

Семейство - Важни правила, за да протече бременността правилно

Важни правила, за да протече бременността правилно

25.05.201601669

Бременността е един от най-прекрасните периоди от живота на една жена, но той изисква повишена внимание и специализирана грижа за здравето на бременната и носеното от нея дете.

Семейство - Плачът на бебето контролира мозъка на родителя

Плачът на бебето контролира мозъка на родителя

24.05.2016060

Звукът на бебешки плач е нещо, което незабавно изисква родителското внимание, тъй като ние веднага се опитваме да разберем дали мъниците са гладни, уморени, дали им е горещо или имат нужда от смяна на пелените.

Семейство - Давате на децата си лакомства за награда? Спрете веднага!

Давате на децата си лакомства за награда? Спрете веднага!

19.05.2016080

Храната може да бъде изключително ефективно средство за успокояване и контрол на поведението на малките деца. Всеки родител го знае и е изпадал в подобни ситуации.

Семейство - Повечето родители не могат да познаят кога децата им лъжат

Повечето родители не могат да познаят кога децата им лъжат

18.05.2016074

Факт е, че децата са по-умни, отколкото изглеждат. Сега обаче става ясно, че са изключително изкусни лъжци. Поне така се разбира от ново изследване, което казва, че едва една трета от родителите могат да разграничат истината от лъжата на техните отрочета.

Семейство - Три популярни сериала увреждат детския мозък

Три популярни сериала увреждат детския мозък

17.05.20160183

Директорът на частното британско училище Нейлсуърт обяви популярните поредици Хари Потър, Игрите на глада и Игра на тронове в увреждане на детските мозъци.

Семейство - Пет лесни бебешки каши

Пет лесни бебешки каши

13.05.20160134

Приготвянето на бебешки каши е лесна задача и не изисква специални кулинарни умения. Рецептите са много. Тук ще намерите пет от тях. Освен това, всеки може да измисли и свои варианти, съобразени с вкусовите предпочитания на бебето.

Семейство - Връзка с по-млад мъж: Как да я запазим?

Връзка с по-млад мъж: Как да я запазим?

12.05.20160431

Въпреки освободения свят, в който живеем, все още се гледа с лошо око на жените, които ходят с по-млади мъже от тях. В това не само че няма нищо лошо, дори напротив – това кара дамите да разцъфнат.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Други Интересни Теми

 • Нови
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

Дом и Семейство - полезни материали и съвети за вашето семейство. Здравото семейство изисква взаимно доверие и правене на компромиси. Всеки желае да има хубаво семейство, нали? На този сайт ще намерите информация за семейството, семейните отношения, децата и всичко свързано с българското семейство. Ezine.bg се старае да предостави информация за най-интересното и най-новото на тема дом и семейство.