Безапетитие при дете

Безапетитие при дете

Децата, които нямат апетит, са т. нар. злояди деца и често изправят най-близките си пред нервна криза. Всъщност децата не са виновни, а техните родители. Те не успяват да възбудят интерес към храната, а оттам следва и поредица от откази.

1
Семейство - Пълно ръководство за обучение за сексуалното съгласие на деца във всяка възраст

Пълно ръководство за обучение за сексуалното съгласие на деца във всяка възраст

14.10.2018074

Дори ако имате по-големи деца и сте пропуснали по-ранни уроци, никога не е късно да започнете да преподавате на децата си за значението на сексуалното съгласие.

Семейство - Как да преодолеем страха от раждане?

Как да преодолеем страха от раждане?

14.10.2018061

Раждането е естествен процес, фаза от живота на всяка жена, която дава смисъл на нейното съществуване. Страхът винаги се настанява в мислите на бъдещата майка, особено когато ще ѝ е за първи път.

Семейство - Колко често се къпе бебето?

Колко често се къпе бебето?

13.10.2018069

Въпреки че къпането на бебето може да бъде много забавно, за повече сигурност трябва винаги да имате две неща на ум: температурата на водата и никога да не го оставяте само.

Семейство - Начини да се справите със страха на детето

Начини да се справите със страха на детето

11.10.2018071

Няма нищо по-страшно от самия страх. Със сигурност сте чували тази неписана истина, но когато става въпрос за дете, нещата стоят по съвсем друг начин. В детските очи всичко изглежда по-голямо и по-страшно – стаята е по-тъмна, в коридора има плашещи сенки

Семейство - Как да преодолеем гаденето при бременност?

Как да преодолеем гаденето при бременност?

10.10.2018046

Всяка втора бъдеща майка има този проблем -сутрешно гадене и повръщане. И докато причината за неговото възникване все още не е изяснена, има множество методи, които да ви помогнат да го преодолеете.

Семейство - Как да подобрим имунитета на детето?

Как да подобрим имунитета на детето?

10.10.20180234

Отделяйте време за игра и смях. Това е най-важното. Няма нищо по-здравословно от дете, отглеждано в среда, изпълнена с любов.

Семейство - Изневяра с женен мъж

Изневяра с женен мъж

09.10.2018096

В следните истории три жени обясняват как и защо всяка от тях е имала връзка с женен мъж.

Семейство - Предупредителни знаци, че сте в токсична връзка

Предупредителни знаци, че сте в токсична връзка

01.10.201802887

Да се научите да идентифицирате червените знамена на токсични взаимоотношения, ще ви спести неприятности в бъдеще, тъй като това ще ви помогне да не допуснете отново същите грешки и да се окажете в друга токсична връзка.

Семейство - Денят на сватбата определя брачния ви живот

Денят на сватбата определя брачния ви живот

26.09.201801443

Сватбата несъмнено е един от най-емоционалните моменти в общата история на една двойка. Определено много важна и дори трудна стъпка е определянето на най-подходящия момент за сватбата, тъй като той е обвързан с най-различни поверия.

Семейство - Това са токсичните родители! Вижте как съсипват живота на децата си

Това са токсичните родители! Вижте как съсипват живота на децата си

25.09.201805005

Всеки родител иска най-доброто за своето дете и по всяка вероятност прави всичко, на което е способен, за да постигне тази цел. Има обаче голяма разлика между добрия родител и родителя, от който детето ви се нуждае.

Семейство - Какви са родителите на успелите деца

Какви са родителите на успелите деца

22.09.20180859

Вижте в галерията ни какви черти на характера споделя родителите, отгледали и възпитали успешни деца. Практикувайки тези 5 качества не само вие ще се гордеете с детето си, но и то ще се гордее със себе си.

Семейство - Митове за бременните, в които няма нищо вярно

Митове за бременните, в които няма нищо вярно

18.09.201802710

Когато една жена очаква дете, веднага я затрупват с препоръки какво може и какво не може да прави в този период. Но някой от тези съвети се оказват митове, в които няма нищо вярно.